bazár, predaj, inzercia, predám

Parabola na satelit oval 85x80cm

Kategória: Ostatné audio video

Predam parabolu na satelit aj s LNB na 4 TV zachovala hlinikova. Rozmer 85x80cm osobny odber zachovala je tam iba trocha machu. Volat alebo pisat mail na sms prosim nie.
Parabola na satelit oval 85x80cm
Podobné inzeráty
satelitná parabola
Prádám satelitné paraboly rôzne veľkosti,šírka 55,výška 60-železo freesat parabola(10 E),šírka 76,výška 86-železo-GoSat parabola(15 E), a E 85 maximum(na viac družíc,35 E) Môžem Vám ju aj nainštalovať na požadovanú družicu. Len osobný odber!
Predám parabolu Gibertini OP 85XP profi + 3x Twin LNB
Parabola Gibertini OP 85XP červená profi Atraktívny dizajn , vysoká stabilita , extrémna korózii schopnosti a najvyššiu citlivosť charakterizujú túto sériu paraboly . V Gibertini X - linkové parabolických antén zaručuje , za predpokladu riadne a správnu montáž , vždy najlepší obraz a vysokú stabilitu , a to aj v nepriaznivom počasí. Parabola plne funkcna, aj s uchytmi a 3 konvertormi. 3x Kovertor: Smart Titanium Universal satelitný konvertor Twin-LNBf Twin konvertory Umoznuju sledovat cez dva satelitne prijmace naraz. Univerzálny dvojitý LNB: Na priame pripojenie dvoch SAT prijímačov. LNB má dva výstupy, na ktoré sú prítomné signály horizontálne, vertikálne, nízke a vysoké pásmo. Pásma sa prepínajú cez signál 22 kHz z prijímača a úrovne signálu cez napájacie napätie LNB (14 V / 18 V). LNB nie je vhodný pre multi-switche. Cena: Parabola + original multifeed drziak 20€ Konvertor 3x5€ Cena spolu: 35€ Plne funkcne, osobny odber Nitra / Beladice / Zl.Moravce.
Satelit  parabola Alma skylik
Predám používané funkčné... Držiak satelitu ,parabola, Satelitný prijímač Alma s diaľkovým ovládaním a kartou Irdeto Skylink. Kartu si treba predplatiť. My sme prešli na internetovú tv
Satelit
Lacno predám satelit. Je to komplet parabola, zosilňovač, a koaxiálny kábel. Rozmer Držiak na komín
Komplet satelit
Predám komplet satelit parabola hlavica na dva seto boxi aj dva seto boxi amiko HD všetko plne funkčne
Gibertini 100 Al siva (Iba tanier)
Predam neposkodenu uplne novu Satelitnú parabolu Gibertini 100 Al sivá ale pozor mam iba tanier. Tu konstrukciu na uchytenie LNB a k drziaku nemam! Len cista parabola (tanier). Dovod predaja: Vymienal som tu konstrukciu a tanier mi ostal kedze som musel kupit celu novu parabolu komplet. PS: Mozno ma niekto ohnutu parabolu tak akurat takyto diel potrebuje! Cena: Ponuknite Link na parabolu: