bazár, predaj, inzercia, predám

Parfém Oriflame Mister Giordani Aqua

Kategória: Ostatné

Predám novú nerozbalenú pánsku toaletnú vodu Oriflame Mister Giordani Aqua 75 ml.

Osobný odber Košice.

Mužná toaletná voda, pripomínajúca svieži morský vánok nasiaknutý soľou, vás unesie z reality na breh čistého azúrového mora.
Vrchné tóny: aromatický citrón, korenistá palina
Srdce: unikátne jemný akord slaného naplaveného dreva
Základ: santalové drevo, cédrové drevo, vetiver

Ponorte sa do nádhernej prímorskej atmosféry s touto majstrovskou vôňou zachytávajúcou sviežosť jemného morského vánku. Moderná a drevitá mužná vôňa zachytáva akvatické tóny v kontraste so zmyselným akordom dreva inšpirovaným podmanivou krásou prímorskej prírody.
Parfém Oriflame Mister Giordani Aqua
Podobné inzeráty
Parfém Oriflame Mister Giordani
Predám novú nerozbalenú pánsku toaletnú vodu Oriflame Mister Giordani 75 ml. Osobný odber Košice. Vo vôni Mister Giordani je zachytená mladistvá spontánnosť a vzrušujúca nepredvídavosť nepatrných každodenných okamihov. Vychutnajte si jazdu na bicykli cez mesto, bohato napenené espresso či zmrzlinuy pri fontáne s touto zvodnou a nenútenou toaletnou vodou. Neodolateľná vôňa nabitá šarmom a sviežou eleganciou.
Avon - parfem
Všetko nové, hneď na predaj. Parfém today 50 ml - 12 eur Today parfem 50 ml + today esencia 15 ml - 15 eur Toaletná voda surreal 50 ml- 10 eur Parfem Far away glamour 50 ml - 12 eur Parfém Far away endless sun 50 ml + telové mlieko - 15 eur Parfem perceive Silk 50 ml - 10 eur Set 3 výrobkov anew clinical - 15 eur Denný a nočný krém anew reversalist - 20 eur
Parfém Oriflame Sunkiss Garden
Predám novú nerozbalenú toaletnú vodu Oriflame Sunkiss Garden 50 ml. Pozor, už sa v Oriflame nepredáva! Osobný odber Košice.
Parfum Giordani Gold Essenza - sada
Sada obsahuje parfum, telový krem , spray Očarujúca kompozícia Parfumu Giordani Gold Essenza od Oriflame je vytvorená z exkluzívnych tónov kvietkov pomarančovníka. Parfum evokuje skutočný luxus a výnimočné majstrovstvo, počnúc nádherným skleneným flakónom s uzáverom zdobeným pravým lístkovým zlatom, až po vysoko koncentrovanú a trvácnu vôňu. Luxusná kvetinová drevitá vôňa je určená pre ženu, ktorá si rada dopraje v živote luxus a pekné maličkosti. Luxuxsný darček, ktorý poteší každú ženu Parfum 20€ krem 4,50€ spray 3,50 € Cena sady 27 €
Predám nový luxusný parfém - unisex
Predám nový luxusný parfém, unisex z. Van Cleef and Arpels Oud Blanc Vhodný pre dámy aj pánov. Ide o parfém, ktorý obsahuje veľmi kvalitné zložky, preto je jeho výdrž maximálne dlhá. Parfém je drevitý, púdrový, obsahuje oud (zadymenie) a kadidlo, ktoré mu dávajú nezameniteľnú vôňu a luxusný punc. Obsah je 75 ml,ide o originál kúpený vo Fann parfumérii, vyrobený vo Francúzsku. Mám otvorený flakón, keďže z neho stačí minimum míňa sa pomaly. Z tohto dôvodu tento ďalší, nový, neotvorený flakón posuniem ďalej za veľmi výhodnú cenu. Cena dohodou a vrátane poštovného. K parfému samozrejme pridám vzorku originálneho dámskeho parfému zdarma ako darček.
Predám RAM Mounts AQUA Box stredný RAM-HOL-AQ2U
Vodeodolné puzdro pre telefón, navigáciu. Transparentná fólia umožňuje ovládať displej a tlačidlá bez nutnosti puzdro otvárať. Otvory podľa štandardu AMPS na zadnej strane sú určené na pripevnenie ďalších súčastí a zostáv montážou RAM Mount. Ideálne na bicykel, motocykel, štvorkolku, loď, kde je potreba ochrániť citlivú elektroniku pred vodou. Vnútorné rozmery: Výška: 146 mm Šírka: 73 mm Hlbka: 29 mm Viac info: K nemu RAM Mounts kruhový adaptér, kovový, AMPS vzor dier, čap 1", RAM-B-202U Viac info tu: Pôvodná cena Aqua box 51,85 €, RAM Mounts kruhový adaptér 10,34 €