bazár, predaj, inzercia, predám

Parný čistič silvercrest

Kategória: Vysávače

Parný čistič silvercrest
Parný čistič silvercrest
Podobné inzeráty
Parny cistic
ATHENA 6 - parní čistič a vysavač Prístroj môžete používať ako: Parný čistič, parný vysávač (čistenie dlažieb a špár do pôvodnej podoby, parkiet, linolea, odstraňovanie vodného kameňa, odmastňovanie mastných plôch v kuchyni, 100 % dezinfekcia kúpelni, WC, rýchle a dôkladné čistenie okien, zrkadiel, hĺbkové čistenie a tepovanie kobercov, sedačiek, matracov…) Vysávač na mokré a suché vysávanie Prečisťovanie ovzdušia a aromatizácia Parná žehlička Samostatnou kapitolou je využiteľnosť pre alergikov. Netreba váhať, či si zadovážiť prístroj na ničenie roztočov horúcou parou alebo vysávaním s extrémnou filtračnou účinnosťou. Athena zvládne všetko! Nepoužívaný, nevhodný dar.
Predam vysavač Rowenta RY 8561 WH
Predam luxusny parny čistič Rowenta ktory sa stane vašim obľubeným spoločníkom. Dostali sme to ako darček ale vobec sa nevyuživa a stoji v kute. Parný čistič Clean & Steam Multi vám každý deň šetrí čas a zaisťuje bezchybné, zdravé a rýchle upratovanie všetkých typov podláh a povrchov. Objavte spôsob dokonalého upratovania jedným ťahom pomocou prístroja, ktorý zvládne všetko: vysávanie a parné čistenie podláh jedným pohybom, a k tomu parné čistenie všetkých povrchov pomocou odnímateľného ručného parného čističa s radou nadstavcov. • Inovatívny parný vysávač pre dôkladné upratovanie všetkých povrchov, od podlahy po až strop Cena noveho cca 250e Moja cena 150e
vysavac bezvreckovy parný čistič
vysavac bezvreckovy - predam vysavac je bezvreckovy cize otvorite a vysypete idealne na rychle vysatie ked sa nieco vysipe da sa odobrat a vysajete male necistoty su ku tomu aj nastavce vid foto pouzivany ale verim ze ok posluzi 35e parny cistic - predam parny cistic pouzivany ale ok len treba si kupit handricku uz je tato opotrebovana ale este umyje zn.cleaning king verim ze este super niekomu posluzi posta podla tarif 35 posta podla tarify
parný čistič ECG PM 3151
Predám funkčný, pár krát používaný parný čistič ECG PM 3151, príkon 1500 W, čas prevádzky 25 min, rýchla príprava pary (cca 20 s), kapacita nádržky na vodu 450 ml, parný výkon 40 g/min, otočná hlava 180°, skladacie držadlo, kábel 7 m, príslušenstvo: čistiaca poduška z mikrovlákna x1, násadec na koberce. Cena 30eur+ poštovné. Posielam po platbe na učet. Možný aj osobný odber vo Zvolene, BB.
SILVERCREST® Podlahový čistič 3v1 SHBR 560
Predam Podlahový čistič 3v1, SILVERCREST SHBR 560. Pouzity jeden krat, stav noveho. U nas uz nevyuzity. Kupovany bol v akcii za 99,- eur. Osobne prevzatie a vyskusanie mozne v Dubnici nad Vahom / Ilave. Vzhladom k vacsim rozmerom preferujem osobny odber. V pripade vazneho zaujmu mozem po dohode poslat na dobierku. (postovne hradi kupujuci podla cennika slovenskej posty, pripadne cez zasielkovnu).
KÄRCHER PARNÝ ČISTIČ SC 3 EasyFix
Predám tento parný čistič je nový ani raz nepoužitý ,zabalená krabica neotvorena dohoda možná osobný odber