bazár, predaj, inzercia, predám

Parný čistič + vysávač

Kategória: Vysávače

Predám Parný čistič so stierkou Philips FC 7020/01 SteamPlus, ktorý nie len mopuje ale aj vysáva(takže 2 v 1). Použivaný zriedka, viď foto. Cena 50 eur + osobný odber. (pri rýchlom jednaní dohoda možná)
Parný čistič + vysávač
Podobné inzeráty
Parny cistic
ATHENA 6 - parní čistič a vysavač Prístroj môžete používať ako: Parný čistič, parný vysávač (čistenie dlažieb a špár do pôvodnej podoby, parkiet, linolea, odstraňovanie vodného kameňa, odmastňovanie mastných plôch v kuchyni, 100 % dezinfekcia kúpelni, WC, rýchle a dôkladné čistenie okien, zrkadiel, hĺbkové čistenie a tepovanie kobercov, sedačiek, matracov…) Vysávač na mokré a suché vysávanie Prečisťovanie ovzdušia a aromatizácia Parná žehlička Samostatnou kapitolou je využiteľnosť pre alergikov. Netreba váhať, či si zadovážiť prístroj na ničenie roztočov horúcou parou alebo vysávaním s extrémnou filtračnou účinnosťou. Athena zvládne všetko! Nepoužívaný, nevhodný dar.
Predam vysavač Rowenta RY 8561 WH
Predam luxusny parny čistič Rowenta ktory sa stane vašim obľubeným spoločníkom. Dostali sme to ako darček ale vobec sa nevyuživa a stoji v kute. Parný čistič Clean & Steam Multi vám každý deň šetrí čas a zaisťuje bezchybné, zdravé a rýchle upratovanie všetkých typov podláh a povrchov. Objavte spôsob dokonalého upratovania jedným ťahom pomocou prístroja, ktorý zvládne všetko: vysávanie a parné čistenie podláh jedným pohybom, a k tomu parné čistenie všetkých povrchov pomocou odnímateľného ručného parného čističa s radou nadstavcov. • Inovatívny parný vysávač pre dôkladné upratovanie všetkých povrchov, od podlahy po až strop Cena noveho cca 250e Moja cena 150e
vysavac bezvreckovy parný čistič
vysavac bezvreckovy - predam vysavac je bezvreckovy cize otvorite a vysypete idealne na rychle vysatie ked sa nieco vysipe da sa odobrat a vysajete male necistoty su ku tomu aj nastavce vid foto pouzivany ale verim ze ok posluzi 35e parny cistic - predam parny cistic pouzivany ale ok len treba si kupit handricku uz je tato opotrebovana ale este umyje zn.cleaning king verim ze este super niekomu posluzi posta podla tarif 35 posta podla tarify
Predám bezdrôtový tyčový vysávač 2v1
Predám bezdrôtový tyčový vysávač 2v1 Concept VP4136. Obsahuje batériu, takže ho stačí len nabiť a vysávať. Nemusíte za sebou ťahať kábel. Je šikovný, ľahký a do bytu ideálny. Vysávač jemne pomáha pri vysávaní a ťahá dopredu. Výdrž batérie (Podľa výrobcu 55 minút) - Povysával som na jedno nabitie 2x trojizbový byt a ešte v ňom bola baterka. Väčšinou som ho po druhom povysávaní dal nabiť. Doba nabíjania na plno nabitý vysávač: 4-5 hodín Vhodný na všetky druhy podláh, kobercov a zvláda aj zvieracie chlpy a vlasy pretože na spodku je motorizovaná turbokefa, ktorá sa točí a zbiera chlpy (viď foto). Vysávač disponuje aj odnímateľným ručným vysávačom, ktorý využijete na upratovanie drobných nečistôt. Zberná nádoba má 0,6 litra s vlastným filtrom. Vysávač sa dá zložiť na polovicu pre ľahšie skladovanie. Zaberá tým menej miesta. Taktiež má led osvetlenie, aby ste videli smietky na podlahe. K vysávaču mám všetky doplnky, nabíjací kábel a taktiež ešte krabicu. Vysávač bol kupovaný na Alze 22.1.2022 takže sa na neho ešte vzťahuje záruka nejakých 6 mesiacov. Dôvod predaja: Sťahujeme sa do domu, kde sme si kúpili priemyselný vysávač, ktorý zvládne aj vonkajšie prostredie a väčšie nečistoty. Cena: 70€ - pri rýchlom jednaní sa vieme dohodnúť na cene Neposielam na dobierku ani kuriérom. Len osobný odber Košice KVP (viete si ho aj vyskúšať)
VYSÁVAČ S VODNÝM FILTROM DS 6 PREMIUM Kärcher
Predám VYSÁVAČ S VODNÝM FILTROM DS 6 PREMIUM + FILTER NA OCHRANU MOTORA PRE VYSÁVAČ S VODNÝM FILTROM DS (nové) Vysávač je vo výbornom stave. Kupovaný pred rokom. Môžete písať na WhatsApp. Môžem poslať viac fotiek/videí. Celý popis tu: Vysávač s vodným filtrom DS 6 Premium neznamená iba dôkladne povysávané podlahy, ale navyše sa postará o odpadový vzduch na 99,95% očistený od prachu a najjemnejších čiastočiek alergénov, spórov húb, baktérií, či výlučkov roztočov. To vedie k citeľne príjemnejšej klíme v miestnosti. Na rozdiel od bežného vysávača s filtračným vreckom stavia vysávač s vodným filtrom DS 6 Premium na prirodzenú silu vody, ktorá sa vo filtri rozvíri vysokou rýchlosťou. Nasaté nečistoty musia prejsť touto rozvírenou vodou, a tým sa veľmi efektívne odfiltrujú zo vzduchu a naviažu na vodu. Výsledkom je čerstvý, mimoriadne čistý odpadový vzduch vhodný aj pre alergikov. V štandardnej výbave je štrbinová hubica, hubica na čalúnenie a odpeňovač FoamStop (30 ml). Osobný odber Bratislava.
Ručný vysávač JENKI Bezdrôtový/výkonný dobíjací
Ručný vysávač JENKI Bezdrôtový, 14 KPA výkonný dobíjací vysávač s 2-rýchlostným silným saním pre mokré i suché použitie, ručný vysávač s rýchlym nabíjaním, prenosný mini vysávač do auta, domácnosti a kancelárie Akumulátorový ručný vysávač JENKI do auta. Bezšnúrové ručné vysávanie dokáže rýchlo odstrániť každodenné chlpy, cigaretový popol, mačacie stelivo, papierové zvyšky, omrvinky, tekutiny, kamene atď. Kefový nástroj je určený pre koberec, tienidlo, klávesnicu a vetrací otvor. Nástroj na štrbinovú hubicu je určený pre úzke medzery a rohy. Mäkká dlhá trubica je určená pre ťažko prístupné miesta neviditeľné škvrny, ktoré sa skrývajú hlboko v pohovkách a matracoch. Tento malý vysávač má špeciálny sací otvor vhodný pre vákuové skladovacie vrecká. Bez kábla! Bez problémov! Prenosný vysávač do auta je ľahký a kompaktný, aby vám pomohol ľahko sa pohybovať všade bez objemných a zamotaných káblov na čistenie schodov, okenných ríms, kuchyne, tienidiel, auta alebo ťažko prístupných rohov.