bazár, predaj, inzercia, predám

Parny hrniec Babymoov Nutribaby

Kategória: Kojenecké potreby

Predám parný hrniec v originál krabici a s návodom. Dokážete na ňom ohrievať fľašky,ohrievat stravu,sterilizovať,variť na pare,rozmrazovať,mixovať.Cena 50 eur plus poštovné.
Parny hrniec Babymoov Nutribaby
Podobné inzeráty
Parný hrniec a mixé 5v1 Babymoov Nutribaby+
Predám parný hrniec a mixé 5v1 Babymoov Nutribaby+. Je vhodný pre celú rodinu, tehotnú matku, ale aj pre dieťa od narodenia. Zariadenie s 5 funkciami: varte (v pare), miešajte (3 rýchlosti), rozmrazujte, zahrievajte, sterilizujte.
Babymoov Nutribaby - varič pre bábätko
Predavam Multifunkčný prístroj – multifunkčný prístroj na prípravu jedál ako pre bábätko, pre deti tak aj pre celú rodinu. Popis produktu: Multifunkčný prístroj Babymoov Nutribaby+ varí v pare. Variť môžete v dvoch samostatných nádobách, na oddeliteľnej parnej jednotke. Zachytenú odparenú vodu znovu použite do pyré alebo polievky. Ďalšie funkcie: ohrievanie, rozmrazovanie, sterilizácia, mixovanie (3 rýchlosti) Variť v pare a mixovať môžete súčasne Mixovanú zmes môžete zároveň aj ohrievať Mixér Nutribaby+ má intuitívne ovládanie na digitálnom displeji Celkom 10 predprogramovaných funkcií S funkciou automatického časovača s vizuálnym a zvukovým signálom Dostatočná kapacita nádob Jednotlivé diely je možné umývať v umývačke riadu
Set Babymoov Kiinde Twist - fľaška, sáčky na mlieko, lievik
Nepoužívané BABYMOOV KŔMIACA FĽAŠKA KIINDE NATURAL FEEDING SQUEEZE™ 2KS, pôvodná cena 16,9€ BABYMOOV CUMLÍK KIINDE TWIST ACTIVE LATCH™ - POMALÝ PRIETOK 2KS, pôvodná cena 10,9€ BABYMOOV NÁLIEVKA KIINDE TWIST 2KS, pôvodná cena 6,9€ BABYMOOV KIINDE SÁČKY TWIST POUCH 16ks za cca 9€ SPOLU pôvodná cena 43,7€ Predávam LEN spolu
Parný hrniec a mixér 2v1 Philips Avent - NOVÝ
Parný hrniec a mixér 2v1 Philips Avent Zdravá príprava v pare, jednoduché mixovanie. Varič zdravej detskej stravy na prípravu výživného jedla pre deti. Pomocou parného hrnca a mixéra 2 v 1 Philips Avent doma ľahko pripravíte výživné jedlo pre deti. Najskôr pripravte v pare ovocie, zeleninu, ryby alebo mäso a potom jednoducho zdvihnite a preklopte nádobu a môžete mixovať – bez toho, aby ste museli jedlo prekladať! Vlastnosti: Kompaktné prevedenie pre ľahké uskladnenie Jednoduché dopĺňanie vody Varte v pare a po prevrátení nádoby mixujte Len niekoľko častí, ktoré je potrebné čistiť Dokáže pripraviť detské jedlo pre každú fázu odstavenia dieťaťa: Mixuje tiež mäso, ryby a strukoviny Vhodné pre omáčky a nastrúhané potraviny Výkonné mixovanie pre jemná pyré Obsah balenia: Parný hrniec / mixér Stierka - Odmerka Technické údaje: Frekvencia 50 - 60 Hz Spotreba 400 W Napätie 220-240 V Trieda bezpečnosti: Trieda 1 Bezpečnostný uzatvárací systém pre veko a zabezpečenie nádoby Kapacita 800 (pevná strava) / 450 (tekutá strava) ml Rýchlosť 1 Objem nádržky na vodu 200 ml NOVÉ Len krabica je taká všelijaká. Takú som už dostala. Nebol vyskúšaný, ale tak je nový, mal by byť ok. Kontakt len mail, číslo vymyslené!!!!!
Babymoov nutribaby parný varič
Predám parný varič bez mixéra (pokazil sa) za 30€ kupovali sme za 158€.
Babymoov
Predám multifunkčný prístroj Babymoov nutribaby plus. Má 5 funkcií varí, mixuje, rozmrazuje, ohrieva a sterilizuje. Kupovaný september 2022 a používaný bol asi 3 mesiace. Stále v záruke. Pôvodná cena 130€.