bazár, predaj, inzercia, predám

Paskovačka na oceľové pásky

Kategória: Ostatné

Predám paskovacku na pásky
Paskovačka na oceľové pásky
Podobné inzeráty
Predám páskovačku FROMM P318 páskovačka
Predám páskovačku FROMM P318, vo vynikajúcom stave, minimálne používaná - čo je na nej vidieť aj vzhľadom na jej zachovalý stav. Je k nej neoriginálna nabíjačka, čo ale ničomu nevadí. Parametre: Odporúčané typy pásky: Polypropylen (PP) a Polyester (PET) Rozmery pásky: 8.0–13.0 x 0.35–0.80 mm, 1/3–1/2 x .015–.031” Hmotnosť: 3.4 kg / 7.5 lbs (vrátane batérie) Spoj: Pevnosť spojenia frikčným zvarom zodpovedá cca. 75% priemernej pevnosti pásky v závislosti na type pásky Napínacia sila: 150–800 N / 35–180 lbs v závislosti na type pásky Batéria: 18 VDC/1.5 Ah Li-Ion, 18 VDC/3.0 Ah Li-Ion Preferujem mail alebo sms Ak nezdvíham som v práci. Dubnica nad Váhom
Teflonové pásky a plátna
Pásky ze skleněného vlákna potažené PTFE, PTFE potažené sklolaminátové pásky - bez lepidla, PTFE pokovené pásky se dvěma lepícími pásky, Lepivé PTFE potažené sklolaminátové pásky - bez žluté fólie, PTFE lepící pásky - bez žluté fólie, Nitto Tapes, PTFE pásy, teflonové plátna. Veškeré informace na :
Páskovačka na oceľovú pásku
Predám zachovalú málo používanú ručnú páskovačku na oceľové pásky. Páskovačka je určená pre široké použitie, ako napríklad páskovanie plechov, prepáskovanie drevených debien, páskovanie klietok a páskovanie dosiek a rôznych plochých produktov s minimálnym prierazom.
Páskovačka na oceľovú pásku
Predám málo používanú ručnú páskovačku na oceľové pásky. Je nastaviteľná na pásky so šírkou 13 až 20 mm a hrúbkou 0,4 až 0,63 mm.
Podávač lepiacej pásky
Predám podávač lepiacej pásky značky Tesa. Maximálna šírka pásky 20mm, max. priemer pásky 68mm. Držiak váži 600g, takže stojí na stole veľmi stabilne a jednou rukou sa dá vždy odtrhnúť ďalší kúsok pásky. Pozrite si prosím aj moje ostatné inzeráty.
Paskovačka
Predám paskovačka v top stave.