bazár, predaj, inzercia, predám

Pav 40 41 diely

Kategória: Veterány

Puklicky 7€ pár
Zadné svetlo 5€
Pav 40 41 diely
Podobné inzeráty
Dily na Pav 40 nebo Pav 41
Prodam dily na Pav 40 nebo Pav 41. Co vam chybi? Nabidnu. Poslani bezpecne kuryrem na vasi adresu.
ČZ 175, 501 prasa s vozikom PAV 41 a s TP
Predam skúter ČZ 175 typ 501 s vozíkom PAV 41 a dynamoštartom. Rok výroby 1960. Platné doklady, ktoré sú písané na mna s ŠPZ. Platná čerstvá STK. Motor po GO, stále v zábehu. Pridám aj vozík PAV. Pre vážnych záujemcov pošlem foto. Manželke zavadzia a niekomu spraví určite radosť.
Pav 40
Vymením ako celok koleso z vozíku pav 41 to čierne za koleso na pav 40 avia letňany Jawa
Pav 40 , pav 41
Predám nový príves za motocykel. Všetky diely sú nové a spasované, vrátane spojovacieho materiálu. Na výber je typ 40 a 41. Korbička, víko a blatník sú zo sklolaminátu. Rám, vidlica a spojovací kríž je bez povrchovej úpravy. Sklolaminátové diely majú biely polomatný povrch, ktorý je homogénnou súčasťou sklolaminátu. Vzpery blatníka, ktoré vedú do stredu kolieska sú z plechu. Pripravené pod finálne vrstvy farby. Podvozok obsahuje: vidlica, rám, krížový spoj, 3xčap, disk kolesa s plášťom, dušou a ložiskami s prachovkami a oskou, odpruženie. Ostatné drobné diely: zadné svetlo, držiaky odraziek s odrazkami, elektro konektor, návleky na tykadlá, zámok, logo, hlavičky pántu na víko, výrobný štítok, typový preukaz tesnenie pod víko. Cena kompletného prívesu pripraveného pod finálne vrstvy farby je 680euro. Ako darček je k prívesu 1x náhradná duša a sada ložísk do kolesa. Možnosť dokúpiť ťažné zariadenie podľa typu motocykla + 60euro a antikorovú záhradku + 60euro. Doprava na Vašu adresu bezplatne Vymením za diely na motocykel Jawa 500 ohc- blatníky alebo diely prednej masky, prípadne iné. Vymením tiež za kompletnú spínačku Jawa perák FJ alebo peknú nádrž perák- zbrojovka.
Predám skúter CZ 175 prasa +PAV
Skúter je po staršej renovácii ale stále vyzerá dobre, všetko je funkčné, platné papiere, mám k nemu veľa náhradných dielov, PAV je renovovaný nedávno, viac informácií na tel.
PAV 40/B
Predám privesný vozik za motocykel PAV 40/B, r.v.1970, originálny typový štítok, nálezový stav, korozia dna avsak neprehnitý, rám opravovaný domacim kutilom avšak zachránitelný. K vozíku prikladam typový preukaz a tazne zariadenie na jawu 250 domacej vyroby.