bazár, predaj, inzercia, predám

Pavinič Päťlaločný

Kategória: Rastliny

Rýchlo rastúca popínavá odroda s atraktívnymi lesklými listami tmavozelenej farby, na jesen sa zfarbuje od červenej, cez oranžovú až po odtiene žltej
Pavinič Päťlaločný
Podobné inzeráty
Pavinič päťlistý
Cena 1,30 črepník Žilina Pavinič je trváca popínavá rastlina (liana) s drevnatejúcou rozkonárenou stonkou, ktorá môže dorásť do dĺžky 5 až 30 m. Je to mrazuvzdorná, dlhoveká, rýchlo rastúca, opadavá drevina. Listy má dlaňovité, striedavé, päťpočetné s eliptickými lístkami. V jeseni sa krásne sfarbujú do červena až fialova. Kvitne v lete, kvety sú drobné a nenápadné, s priemerom cca 3 mm. Sú žltozelené a usporiadané do metlinovitých vrcholíkov. Plody sú tmavomodré bobule tvoriace sa v strapcoch na červených stonkách. Nie sú jedlé. Radi si však na nich pochutnajú vtáčiky. Pavinič päťlistý (Parthenocissus quinquefolia) sa prichytáva na akýkoľvek kolmý podklad pomocou úponkov, ktoré sú zakončené prísavnými doštičkami. Rastlina sa pomocou nich sama vyšplhá aj po vysokom múre či stene domu. Umiestnenie Pavinič je nenáročný na svetelné podmienky a bude rásť na slnku, v polotieni aj v tieni. Zemina Nemá špeciálne nároky ani na pôdu. Rásť bude takmer kdekoľvek. Ideálna zemina je priepustná a výživná. Zálievka Znesie mokré aj vyschýnajúce pôdy. Zavlažujeme len čerstvo vysadené rastliny, aby mohli dobre zakoreniť. Kvitnutie Kvety sa vytvárajú v júli až auguste. Starostlivosť Starostlivosť o pavinič je zameraná na udržiavací strih a prerezávanie rozbujnenej rastliny. Odporúča sa priväzovanie mladých konárikov, aby sme usmernili ich rast.
Pavinic patlalocny
Predám sadeníčky pavinic, popínavá rastlina, vhodná na za ťahanie stien, plotov, pergoli Cena za sadeníčky 1€, posielam aj poštou min odber 5 €
Pavinič Päťlaločný
Predám Pavinič popínavá rastlina na jeseň sa sfarbuje do červena rastliny sú zakorenené 2 litrových kvetináčoch.Poštou neposielem, formou sms nekomunikujem.Pozri ostatné moje inzeráty.
Pavinič päťlaločný
Ponúkam na predaj sadenice paviniča päťlaločného, rýchlorastúca popínavá rastlina. Je vhodná na steny, ploty, pergoly...., aj na pokrytie svahov, sú mrazuvzdorné, voľnokorenné, veľmi dobre zakorenené. Je možnosť si zakúpiť aj v črepníkoch v cene podľa dohody. Je možná okamžitá výsadba. Cena: 0,99 €/ks, výška 50 cm a viac Bližšie informácie telefonicky. Osobný odber alebo poštou na dobierku.
Pavinic patlalocny sadenice na predaj
Ponukam na predaj sadenice pavinica patlalocneho. Cena za rastlinu: 1€ Kontakt: Rastlina je vhodna na skraslenie, ci vyplnenie priestorov na plotoch, palisadach, altankoch, popr. kulisa pri zakryti nevhodnych plôch v záhrade, ci dome. Rastliny je mozne odovzdat osobne, alebo postou.
Pavinič
Predám pavinič troj laločny,má pekné nové šlahune,sadeny vo veľkom kvetináči