bazár, predaj, inzercia, predám

PDP lvl50 headset

Kategória: Herné zariadenia

Dobrý deň, mám na predaj herné slúchadlá/headset značky pdp, ktoré sú predurčené na konzolu xbox, no nakoľko majú 3,5 mm jack tak je možné ich použiť aj na pc/ps/nintendo. Boli používané dokopy asi týždeň, čiže sú ako nové. Dôvodom predaja je nevhodný darček.

Kľúčové vlastnosti slúchadiel:
- pohodlné vankúše z priedušnej nylonovej siete
- kvalitný stereofónny zvuk
- 50 mm vodiče s vysokým rozlíšením
- mikrofón s potlačením šumu v okolí
- flip-up mic mute

V prípade záujmu prosím kontaktovať mailom alebo sms. (kľudne zašlem aj viac foto)

PDP lvl50 headset
Podobné inzeráty
Valve Index VR Headset - komplet
Zdravím, mám na predaj tento zachovalý a plne funkčný VR Headset s originál balením, kupovaný ako darček Vianoce 2020. Bohužiaľ posledný rok a pol vôbec nevyužitý, nemám priestor na jeho využitie. Mne to zbytočne sedí v skrini. K setu pridám konektor display port na usb-c Kábel na prepojenie headsetu a pc je úplne nový, raz použitý, po vyreklamovaní starého + náhradná (ešte nepoužitá) maska na headset. Ideálny osobný odber v Bratislave, prípadne blízke okolie (nerád by som to niekam posielal na dobierku). Pri rýchlom jednaní dohoda možná.
Predam Personal EEG (EMOTIV EPOC X)
Predam toto EEGecko.(Elektro EncefaloGram) Ja som uz svoj vyskum dokoncil (rozumej, mal som to dvakrat na hlave...) Kompletne balenie, vsetko funkcne. Pady ok, roztok je ktomu tiez. Protny kontakt a mozne otazky najprv cez formular poprosim. Cislo je vymyslene. Predam osobne v Bratislave, alebo aj na dobierku. EPOC X has been designed with the following improvements: Rotating headband that can be positioned on top or at the rear of the head — ideal for sleep studies or accommodating a head support. Electroplated electrodes to reduce oxidation and sustainably designed sensors — no more sensor clip breakages. Opening at the rear of each sensor allows for easy rehydration without moving the headset. Adjusted and relocated amplifiers to reduce noise and improve signal quality. Updated antenna and radio for improved headset performance. Shipped in a protective and reusable travel case. Unboxing EMOTIV EPOC X Brainwear® - 14-channel mobile EEG headset Emotive PRO (SW Brain Waves Showcase)
Asus ROG Strix Fusion 700 7.1
Predám gamer headset 7.1 Asus ROG Strix Fusion 700 compatibilne s PC a Ps4 Ps5. Headset je nepoužívaný, nový. Bol nevhodný darček. Kontaktovať radšej mailom, alebo sms. Ďakujem
VR Meta Oculus Quest 2 (128 GB) + kompletné príslušenstvo
Na predaj VR Meta Oculus Quest 2 (128 GB) + kompletné príslušenstvo Celkové rozlíšenie 4K 3664 × 1920 px (na jedno oko QHD 1832 × 1920 px), 90 Hz Pripojenie cez Bluetooth, Wi-Fi a USB-C Pôvodné balenie obsahovalo: Ovládače súčasťou balenia, USB-C kábel, mikrofón, slúchadlá (vstavané), originálny držiak okolo hlavy, ochranný kryt na čočky, gumový nastavec na headset okolo tváre, nabíjačka (pôvodná cena 430 eur) Dokúpené príslušenstvo: dioptrické okuliare (-0,75 na oboch stranách) (pôvodná cena 50 eur) ochranné obaly na ovládače (pôvodná cena 20 eur) ochranný obal na headset (pôvodná cena 20 eur) prenosná taška (pôvodná cena 60 eur) nastaviteľný držiak okolo hlavy (pôvodná cena 50 eur) USB-C kábel 5m (pôvodná cena 9 eur) Použitý maximálne 10x Bez známok používania ako nový Celková cena bola 639 eur s príslušenstvom Moja cena 450 eur s príslušenstvom Zariadenie už nie je v záruke. Osobný odber možný v BA alebo v Stupave. Možnosť aj zaslania poštou po bližšej dohode.
SPIRIT OF GAMER - XPERT-H900 - Headset Pro Gamer slúchadlá
SPIRIT OF GAMER - XPERT-H900 - Headset Pro Gamer slúchadlá - Výkonné basy - Modré LED diódy - Syntetická koža - Flexibilný mikrofón - 12h autonómia - PS5 / PC / PS4 TOVAR , ROZBALENY , STAV AKO NOVE.
Microsoft Xbox One Stereo Headset
Predám použitý, plne funkčný, bez žiadneho poškodenia Microsoft Xbox One Stereo Headset a Adaptér na xbox ovládač, bez originálneho obalu. 1Headset 24€ a 1Adaptér na xbox ovládač 14€. Odber osobne a platba hotovosťou