bazár, predaj, inzercia, predám

peavey valveking head +4x12 400watt box + footswitch

Kategória: Strunové nástroje

gitarova elektronkova hlava peavey valveking 100w s elektronkami 6L6 v power sekcii,reverb,nozny prepinac kanalov Thomann,400w reprobox s dvoma reprakmi Peavey Valveking 100w 16ohm + dvoma Peavey Triple XXX,16/4ohm mono alebo 8ohm stereo.box povodne Crate,vo vynikajucom stave,rovnako zosilovac-hlava je bez vyraznejsich poskodeni vo vynikajucom stave.cenu si predstavujem okolo 650eur,teoreticky si viem predstavit aj vymenu za nieco..
peavey valveking head +4x12 400watt box + footswitch
Podobné inzeráty
Peavey Valveking VK100 + box Valveking 412
Predám celolampu Peavey Valveking VK100 + Box Valveking 412. Super zvuk.
Basgitarová výzbroj Markbass STD102HF,Gallien Krueger 112MBX
Ponúkam kvalitné komponenty basgitarovej výbavy.Cena 330 je jednotná za každý box. Na vrchu: Upgradnutý Gallien Krueger 112MBX,8 Ohm-400Watt,dal som tam totiž nový reproduktor Eminence Delta 12A.Box je hliníkový,kvôli nízkej váhe.Pri upgrejdačke repráku,som tam dal aj vlnkový molitan na utlmenie "stojatých vĺn",lebo "Galošáci" tam origo nedávali nič.Zatial ho používam ako externý box k Mikromarku od Markbassu /čiže nepreťažovaný/ a DUPAČKY sú to riadne.Mám aj video,kde cez túto zostavičku hrá Ďuri Griglák u mňa v skúšobni,tak ju nazval "Malý čierny snehuliačik".A keď Ďuri spustil,tak som od údivu&radosti ako správny Basso-Fun išiel vyskočiť z okna,tak pre istotu prestal,čím mi zachránil život a sieťku na komáre.Díky Ďuri ty Skoro-Bassovrah. Na spodu : Markbass STD 102HF basgitarový box 400Watt/4Ω,ešte "pancírový Talián" ale nie z drevotrííísky lebo váži iba 17kg.Kto pozná Travelera 102P a chýbajú mu tam väčšie spodky,tak tu sú,kvôli väčšiemu objemu a výškač je "ozajstný tlakáč" a nie "piezo hračka" ako v Traveleri,lebo tu išlo o váhu a cenu. Tech.data od výrobcu: Výkon: 400W Impedancia: 4Ω Reproduktory: 2x 10 "B & C,Neodym Horna:Tlakový výškač 1" regulovatelný Basreflex na prednej strane Crossover: 3,5 kHz Frekvenčný rozsah: 40 - 20 000 Hz Citlivosť reproduktora: 101 dB SPL Konektory: 2 x Speakon/Jack kombinovaný Rozmery: 59 x 47,5 x 48 cm Hmotnosť: 17,3 kg Basgitara slúži iba na velkostnú predstavu,bola pôvodne na predaj,ale nedávno mi ju podpísal basgitarový génius Henrik Linder z Dirty Loops,čím sa stala mojím pokladom a ťahúňom do tréningu. Test v BA,posielam jedine cez vášho známeho ktorý jazdí do/cez BA,aj mu predvediem jak to parádne hraje. P.S. Kto kúpi oba boxy,prihodím zadarmo fantastický Audio player Harman Kardon Go+Play II,s velkým využitím pre muzikanta...napr.pre džemovanie v izbe s klávesákom,bicím automatom alebo ako luxus počítačové repráky do štúdia.Netreba sa báť,že je to iba pre AjFóňákov...Viď.posledný obr. a čekuj web,jak to tam pekne sounduje.
Gitarová hlava Line6 Spider V 240HC + Footswitch FBV MKII
Predám modelingovú gitarovú hlavu Line6 Spider V 240HC + Footswitch FBV MKII Výkon: 240 W Počet kanálov: 4 Počet vstupov: 1 Ovládanie: Drive, Bass, Mid, Treble, Volume, Master, Amp, Fx, Play/Pause, Mode, Edit, Tap/Tuner, Home Počet simulácií: 101 Počet efektov: 101 Počet predvolieb: 128 Integrovaná ladička: Áno Efektová slučka: Nie Slúchadlový výstup: Áno MP3/linkový vstup: Áno MIDI: Nie USB: Áno Vstup na footswitch: Nie Footswitch súčasťou: Nie Ostatné parametre: XLR DI, Drum Loops, Metronome, Looper, Relay Wireless Ready Bezchybný stav, hrané len v skúšobni. Len osobný odber Pov. Bystrica/Rajec.
Marshall 1960 Lead 4x12 box
Predám starý dobrý Made in England Marshall box 1960 4x12. Osadený 2x Celestion G-75T 2x Celestion V30, do kríža. Pridám k nemu aj prepravný obal. Box je v top stave, používaný v skúšobni, ale už dlhšiu dobu mi stojí nevyužitý doma. Osobný odber v Bratislave a okolí.
Predám Bass Gitaru Peavey T40
Predám originál americkú bass gitaru zn.Peavey T40. Gitara má rovný krk, má 20 + 1 pražcov, nultý je kovový, struny sú D´adario Black Profesional, snímače sú pantentované firmou Peavey, na hlasitosti sa prepínajú tak, že do 7 idú single a po 7 sa prepojí na humbucker, má okolo 40 rokov, má svoju váhu je z kvalitného dreva kto pozná túto basgitaru vie o akú basu ide. mobil. email:matolg123@
Fractal AXE FX Ultra + Footswitch
FRACTAL AXE FX Ultra Footswitch ENGL Z12 Racková taška GATOR Predám tento set pre gitaristu na live hranie alebo aj do štúdia. Fractal AXE FX Ultra netreba veľmi predstavovať. Je to mašina neobmedzených možností, ktorá drží krok aj s novšími "bratmi". K Fractalu je racková tvrdá taška GATOR a hliníkový MIDI Footswitch ENGL. Dôvod predaja je, že už dlhšiu dobu na neho sadá prach a isto ešte niekomu dlho poslúži. Možnosť vyskúšať osobne v Košiciach. Dá sa poslať aj kuriérom prípadne po dohode osobný dovoz v rámci východného SK.