bazár, predaj, inzercia, predám

Pečiem domáce zákusky

Kategória: Ostatné

Ponúkam rôzne druhy zákuskov, rolád, čajového pečiva, slaného pečiva a torty. Cena zákuskov a rolád je 0,80e/ks, čajového pečiva 15e/kg, slaného pečiva 15e/kg a torty 12e/kg. V ponuke mám aj tartaletky za 1e/ks a banketové zákusky z 0,55e/ks.





Pečiem domáce zákusky
Podobné inzeráty
pečiem domáce torty a zákusky
rada vám upečiem domácu tortičku z lahodných surovín, z domácich vajíčok, kvalitných surovín, domácich džemov, plnené karamelom, orieškovým praliné, ovocným rozvarom, samozrejme podľa vášho želania a chuti, rovnako pečiem aj domáce koláčiky a zákusky, mini pavlovky, makrónky, veterníky, medové srdiečka , laskonky a iné, tortičky aj koláčiky na akúkoľvek príležitosť
Pečiem výborné pagáče, zákusky a torty
Pečiem výborné domáce pagáčiky, oškvarkové aj zemiakové. Cena 17/ kg. Či už na oslavu, svadbu, kar, alebo len tak, keď sa nechce piecť. .. Ďalej poctivé zákusky a torty z kvalitných surovín. Francúzske dezerty. Vždy všetko čerstvé, v 100% kvalite. Niektoré druhy pečiva aj ako bezlepkové a bezlaktózové. Pri väčšej objednávke viem po dohode aj priviezť. Pre bližšie informácie prosím volajte.
Poctivé domáce zákusky, torty, cheesecake
Dobrý deň, Pečiem poctivé domáce torty, zákusky a cheesecake, napríklad: Cake pops Crinkles Čokoládový pečený nanuk Čokoládový rožtek Dobošové rezy Ďubáčik karamelový Ďubáčik salkový Gaštanové jazýčky Gaštanové pyré Gaštanové srdiečko lízatko Cheesecake Cheesecake mini tortička Cheesecakes Jablkové pité Karamelový cheesecake Karamelový pohár Kávové zrno Kokosová gulička Kokosové rezy Laskonky Likérový špic Linecký koláčik Makovo-vyšňový pečený nanuk Makový koláč Makový rožtek Malinové snehové koliesko Medovníčková guľka Medovníčkový pohár Mini bábovka Mini linecké Mini medovníček Muffiny Orechový koláč Orechový rožtek Parížsky rožtek Pavlove tortičky Pistáciové košíčky Punčové rezy Punčové srdce Pusinkový pohár Vanilkové rožky balené Včelie úliky Veterník Teším sa na Vašu objednávku :)
Domáce zákusky a koláčiky
Pečiem domáce zákusky a koláčiky: Šamrony, laskonky (kokosové, orechové), kokosky, kokosové ježe Cena 0,70/ks Suché pečivo 15 €/kg (Linecké)
Zákusky, torty, slané aj sladké pečivo
Dobrý deň, Pečiem torty, zákusky, slané aj sladké pečivo. Poctivo domáce. Na objednanie treba myslieť s časovým predstihom. Cena je podľa dohody, ale orientačne- Väčšia torta (piškótový korpus, mascarponovo - tvarohový krém/čokoládový ganache krém + ovocie) cca 50€ Torta Charlotta (domáce piškóty, mascarponový krém vanilkový, ovocie) 60€ Punčová torta 40€ Maslový croissant 1,00€ 10ks plnených cesnakových pagáčikov 3€ 500g drobného slaného pečiva 10€ Rezy (citrónový, punčový, čokoládový, kráľovský karamelový, nanukový, marlenka a iné) 0,80€ Laskonka s karamelovo kávovým krémom 0,80€ Parížsky rožok/ venčeky/sacherove kocky 0,80€ Teším sa na Vašu objednávku :)
Zákusky
Dobry den, pečiem zakusky,kolače,sladke na rodinne oslavy, prilezitosti, party ale aj dokonca na maškrtenie len tak. Cena podla počtu kusov a vyrobkov. Osobny odber v Trnave, rozvoz po Trnave a Seredi do 50ks/1,00€ nad 30ks/2,00€ Ponuka: 1. Citronove brownies 2. Čokoladove cupcakes 3. Pavlova piškoty 4. Choux veterniky 5. Bratislavske rozky 6. Snehove stromceky 7. Škoricove cookies 8. Muffiny s detskymi obrazmaki 9. Škoricove kopčeky 10. Lotus mini-cheesecakes 11. Ozdobená čokoláda 12. Pralinky 13. Makrónky