bazár, predaj, inzercia, predám

Peliešok na radiátor pre mačičky

Kategória: Chovateľské potreby

Nový peliešok na radiátor pre mačičky.
Peliešok na radiátor pre mačičky
Podobné inzeráty
Peliešok pre mačku
Predám nepoužívaný mäkučký, z vonkajšej strany huňatý peliešok pre mačku. Zo spodnej strany má protišmykovú úpravu. Vonkajší priemer 45 cm. Najlepšie osobný odber v Martine.
Peliešok pre mačiatko
Predám nepoužívaný peliešok pre mačiatko, farba bledosivá, priemer 40 cm, výška cca 10 cm, zo spodnej strany protišmyková úprava.
Peliešok
Predám ratanový peliešok pre psíka
Pelech pre psy alebo mačky 70 x 50 cm
Nepoužívaný peliešok na predaj - úplne nový, pohodlný, perfektné rozmery 70x50 cm. Moderný dizajn, ideálny pre malé a stredné psy a mačky. Jednoduchá údržba, skvelý darček pre zvieracích nadšencov.
Podsedaky, pelech, koberceky-rucne hackovane
Za symbolicku cenu predam upcyklovany bavlneny peliesok, ci kobercek pre vasho maleho milacika. Kruhove podsedaky su idealne do auta na kozene sedacky. Su rucne hackovane zo zvyskovych, nepotrebnych cistych bavlnenych latok, takze max.ekologicke. Rozmer tyrkysoveho pelieska je cca 52x32cm. Skor pre male psiky. Cena 7€. Ruzovo-cierny predany. Daju sa prat v pracke. Rozne koberceky obdlznikove 7-10€, kruhovy modry s priemerom 58cm 7€, cierno sivy 7€. Pletena hracka na obzuvanie 1€, hackovane obojky 3€.
predam skrabadlo pre macky
predam škrabadlo bydlo pre mačku je masívne a stabilne vhodne aj pre tazsiu vahu ma cca rok a pol povodne stalo cez 200 eur + som dokupil dalsiu cast je v neposkodenom stave da sa rozobrat len osobny odber popripade BA okolie do 25km doveziem po dohode k bydlu dam este hracku pre macicky cena 60 EUR alebo dohoda ( vyška bydla je 130cm priemer podstavca je 60cm a priemer vrchneho bydla je 55cm ) je vyrobene z kvalitych materialov a potahy sa daju prat