bazár, predaj, inzercia, predám

Penové tužidlo na vlasyTAFT

Kategória: Zdravie a krása

na predaj posledné penové tužidla,cena za kus-2eur
pri odbere celeho množstva 1,8 eur.
modré - 5 ks
zelené - 2 ks
tyrkysové - 6 ks
Penové tužidlo na vlasyTAFT
Podobné inzeráty
Tužidlo na vlasy Subrina
Nové profesionalne silné tekuté tužidlo na vlasy ,zn. Subrina, 1liter, cena 15€
Predám Aquacel Foam Non Adhesive krytie na rany
Predám Aquacel Foam Non Adhesive, Penové krytie na rany neadhezívne AQUACEL Foam 20cm x 20cm.Penové krytie je určené na liečbu chronických a akútnych rán.Krytie sa používa na ošetrenie: preležanín, diabetických vredov, vredov predkolenia,operačných rán. Predám 1ks za 15 e, Pôvodná cena za 5ks 65 e.
NOVÁ CENA Penové korýtko/opierka nohy/podpora končatiny
Predám molitanové korýtko / penové korýtko/ podporu nohy / opierku končatiny / vankúš pod nohu / rehabilitačnú pomôcku na polohovanie nohy po operácii, úraze nohy, liečbe žíl a pod. Má držadlá na jednoduchú manipuláciu. Obliečka z mäkkého plyšu so zipsom, ktorú možno vyzliecť na pranie. Nová, používaná len niekoľko dní. Rozmery: dĺžka dole 70 cm, hore 45 cm, šírka 34 cm, výška 23 cm. Vhodná pre dospelého aj pre väčšie dieťa. Môžem k tomu darovať aj nemecké podpazušné stredné barly duralové aj drevené. Ba-Rusovce; neposielam. Cena: 40 eur.
Predsm znackovu kozmetiku
Predam znackovu kozmetiku šampón tužidlo masku na vlasy sprchové gél locicitane ,lesky na pery a iné všetko spolu .
Predám značkovú komzmetiku nae bio natur
Predam znackovu kozmetiku šampón tužidlo masku na vlasy sprchové gél locicitane ,lesky na pery a iné podľa výberu všetko nové nevybalene aj krém v záruke nevhodný darček
Balík
Ahojte. Predám balík všetkého druhu. Kozmetika, bižutéria a aj na vlasy. Paletka Catrice a Gabriela Salvete sú nové len oskúšane. Pôvodná cena spolu 20€ Makeup Mary Kay 2x oskúšany-beige pôvodná cena 23€ Tužidlo 3/4 plné. Cena 35€ plus pošta. Možný aj osobný odber v Prešove.