bazár, predaj, inzercia, predám

PERDÁM ELEKTRICKÚ KOLOBEZKU INMOTION P1F

Kategória: Kolobežky

PERDÁM ELEKTRICKÚ KOLOBEZKU INMOTION P1F
Elektrická kolobežka s výkonom 350 W, nosnosť 120kg, čierna a zlatá farba, maximálna rýchlosť 30 km/h, dojazd až 35 km, kapacita batérie 8.7 Ah, skladacia konštrukcia, hmotnosť 12kg.Moze sa parovat s appom cez bluetooth.Nabijacka,návod, + náhradná dusa do zadné koleso, + teplé puzdro na sedadlo.

Váha iba 12 kg
P1F má rám zo zliatin hliníka. Nízka hmotnosť tak umožňuje jednoduché prenášanie v jednej ruke. Vďaka malým rozmerom, len 90 cm, je ako stvorený na prenášanie po eskalátoroch, alebo v mestskej doprave. Kufor bežného auta celkom pojme dva elektrobicykle P1F. Mini ebike je vhodný pre rôzne skupiny používateľov, pretože jeho zapnutie a obsluhu zvládne ktokoľvek.

Vylepšené komfortné sedadlo
Elektrobicykel P1F sa honosí výnimočnou skladacou konštrukciou, ktorá je stabilná a zároveň elegantná, umožňujúca veľmi ľahké zloženie a uskladnenie. Po výpočtoch expertov, zberu veľkého množstva dát a dôkladnom prieskume bola u elektrobicykla nastavená optimálna výška sedadla. Ergonomický tvar sedadla potom jazdcom umožňuje pohodlnú a ničím nerušenú jazdu.

Praktická App
P1F podporuje aplikáciu inMotion. S aplikáciou môžete detekovať prípadné chyby, elektrobicykel uzamknúť alebo sledovať jazdu a jazdné parametre v reálnom čase. Okrem toho môžete sledovať aktivity ďalších jazdcov, vrátane online priateľov a odovzdávať si mnohé poznatky.

Predná a zadná disková brzda pre bezpečnú jazdu
Snažili sme sa nájsť rovnováhu medzi zábavou a bezpečnosťou. Iba keď je dosiahnutá maximálna ochrana, môžete si užiť jazdu naplno. P1F využíva kvalitné dvojité kotúčové brzdy, ktoré sú dostatočne citlivé. Tieto brzdy celkovo zlepšujú brzdný výkon a tým skracujú dráhu nutnú na zastavenie. Bezpečie je totiž na prvom mieste.

Výkonný LED svetlomet
Výrobcovia sa zaoberali navrhnutím najlepšieho systému osvetlenia pre P1F, ktoré vám bude žiariť na cestu v noci. Predné LED svetlá sú duálne a disponujú vysokým výkonom. V prednej časti sa tiež nachádza výstup reproduktora klaksónu, ktorý sa nedá len tak prepočuť. Pre ešte väčšiu bezpečnosť má P1F výstražné zadné svetlo s integrovaným brzdovým svetlom.

Výstražné zadné svetlo
Zvýraznená červená LED dióda v zadnej časti bicykla vám bude pomáhať pri jazde v noci. Po stlačení brzdy sa zadné svetlo rozbliká a vy si tak môžete byť istý, že vás nikto neprehliadne.

Robustný pohon vám umožní jazdu s ľahkosťou
10-palcový Brushless motor zlepšuje výkonnosť. S takto výkonným motorom možno ľahko vyjsť až 12° stúpanie.

Dynamické batérie LG
Vysokokapacitná a tiež bezpečná lítiová batéria LG dodáva nepretržitý vysoký výkon. Životnosť batérií môže dosiahnuť až 35 km na jedno nabitie. Závesný dizajn batérie je moderný a navyše vizuálne ladia s celkovou podobou elektrobicykla P1F.
PERDÁM ELEKTRICKÚ KOLOBEZKU INMOTION P1F
Podobné inzeráty
Elektricka kolobezka Inmotion S1
Predam elektrickú kolobezku Inmotion S1. Je to celoodpruzena kolobezka - odpružená vidlica aj zadná časť - zadné koleso. Velmi kvalitne spravovanie, kolobezka lepšia ako Xiaomi ci Ninebot Nova zabalena v krabici, vhodná ako darcek. Najlacnejšie na je 1299€. Video tu: Názov : INMOTION S1 Vekový limit : Viac ako 14rokov Max. rychlost : 18.6mph / 30km/h Hmotnosť : 24kg Max. Dojazd: Do 95km Bateria : 675Wh Pneumatiky: 10 * 1.9 inch Max. Stúpanie : Az 30° Max hmotnosť jazdca : 140kg Odolnosť voči vode: IPX7 Jazdné režimy : ECO/D/S Economy/Sports/ Standard Mode kolobezka, scooter, electric, elektricka kolobezka, Ninebot, Segway, Inmotion, Bolt Cena: 700 Osobný odber v MT alebo moznost doviezt po dohode ZA BB a i
Kolobežka Inmotion L9
Predám zachovalý kolobežku Inmotion L9 100% funkčná. L9 je veľmi podobná S1 nová na alze 899€ dôvod predaja prechod na iný model. viac info:
Elektricka jednokolka Inmotion V8
Predám elektricku jednokolku ( EUC ) Inmotion V8. Mam na nej vymenené pedále od V10, pocodne pridám. Komplet balenie , krabica. Náhradná duša. Najazdene 1400km. Jazdená ženou. Vhodná na učenie alebo pre ľahších jazdcov do 90kg. Osobný odber v Prešove alebo pošlem kuriérom po dohode. Elekteicka kolobezka , jednokolka , Inmotion, ninebot , kingsong, tesla , gotway, begode
Vodotesná taška/vak na kolobežku Scooter Bag (nová)
Predám úplne novú, ešte nerozbalenú vodotesnú tašku / vak na prepravu kolobežky alebo skútru zn. Wozinsky Scooter Bag. S faktúrou a dokladom o kúpe. Špecifikácia: Značka: Wozinsky Model: WSB5BK Materiál: 420D polyesterová tkanina + polyuretánový povlak Rozmery: 124 x 30 x 40 cm Farba: čierna Najdôležitejšie výhody obalu na kolobežku: - Kolobežku môžete pohodlne prepravovať. Taška má dlhé popruhy, ktoré umožňujú zavesenie na rameno - Ochráni vašu kolobežku pred dažďom, vlhkosťou a nečistotami. Obal je plne vodotesný, vyrobený z odolného materiálu - Pevne ochráni kolobežku pred prachom v jesennom a zimnom období. Ideálne riešenie, keď kolobežku dlhšiu dobu nepoužívate. - Vhodný pre mnoho modelov kolobežiek. Taška sa hodí na menšie aj väčšie kolobežky najobľúbenejších značiek - V zloženom stave zaberá málo miesta. Obal na kolobežku sa ľahko prepravuje. Dokonalá pomôcka pre majiteľov dvojkolesových vozidiel? Vodotesný kryt pre kolobežku Wozinsky WSB5BK z odolného materiálu. Má pohodlné úchyty na prenášanie kolobežky, je odolný proti nečistotám, dažďu a prachu a univerzálny tvar. Tento obal na kolobežku má dva dlhé popruhy, ktoré si môžete zavesiť cez rameno alebo uchopiť do ruky. Vďaka svojim veľkým rozmerom je vhodná pre mnoho modelov kolobežiek - aj pre tie väčšie.
Elektrická jednokolka Inmotion V11 s odpružením
Inmotion V11 je vo veľmi zachovalom stave, najazdené po asfalte cca 1200km, do terénu nechodila.VÁHA: 27 kg ..... DŇA 25.5.2023 MI BOLA TÁTO JEDNOKOLKA UKRADNUTÁ!!! ZLODEJ JU AKOŽE KÚPIL, ALE PENIAZE MI NA ÚČET NEPOSLAL ! V11 MÁ s.n.: A03215B1200346FB, AKTIVOVANÁ DŇA 19.4.2022, NAJAZDENÉ mala 1200KM. Predávať ju bude pravdepodobne bez ORIG.NABÍJAČKY! Ak sa nájde poctivý nálezca, niekoľko sto euro dám ako odmenu!
Inmotion P2F Black/Gold JE V SUPER STAVE NOVÉ TO STALO 650€
Inmotion P2F Black/Gold JE V SUPER STAVE NOVÉ TO STALO 650€ PREDAM TO ZA 280€ OSOBNÝ ODBER KOŠICE