bazár, predaj, inzercia, predám

perlovo-zlate nausnice

Kategória: Zdravie a krása

rucne vyrabane nausnice, ja som ich mala na svadbe, nie su tazke, PC 35€, posuniem za 10€, v pripade zaujmu poslem fotku na usiach
perlovo-zlate nausnice
Podobné inzeráty
Zlaté náušnice - kruhy
jemné krúžky zo 14 karátového zlata, majú lesklý okrúhly tvar. Priemer náušníc je 18 mm a šírka je 1,5 mm. Bezpečnosť zaručuje pevné zapínanie na háčik,neviem koľko vážia,nemám takú váhu,aby som to mohla povážiť,pre porovnanie pozri podobné :
Zlaté náušnice
zaujímavé netuctové zlaté náušnice - srdiečka,14 karátové zlato,výborné zapínanie na háčik,predná časť napoly lesklá,napoly matovaná,srdiečko = 1,2 cm, v top stave
Náušnice Pandora
Predám napichovacie,strieborné naušnice Pandora.Málo nosené,ako nové.Priemer náušnice:15 mm
Originálne drevené náušnice a náhrdelníky
Ponúkam na predaj krásne drevené handmade náušnice, veľmi ľahké. Vhodné ako darček. Veľkosť 4-6 cm 4 eura (obr.č 1,5 a 7) Veľkosť 6-8 cm 6 eura (ostatné). Na posledných fotkách je súprava náhrdelník a náušnice za cenu 15 eur a samostatny náhrdelník za cenu 7 eur. Osobný odber v Sabinove alebo poštou (platba vopred).
Náušnice Petra Toth
Predám náušnice od Petry Toth - zlaté motýliky z Čičmanskej kolekcie párkrát nosené, zvyšné dvoje som mala vyskúšané. Dôvod predaja - ležia v šperkovnici a nenosím ich. Osobný odber Bratislava alebo Nitra. K náušniciam už nemám krabičky. Cena za motýliky z kolekcie Čičmany 20€, zvyšné po 10€. V prípade zasielania plus poštovné. Kontakt prosím mailom, mobil vymyslený.
Detské náušnice
Predám detské náušnice z bieleho zlata nosené mojou dcérkou vhodné od narodenia