bazár, predaj, inzercia, predám

Perovec psiarkovitý

Kategória: Rastliny

Ponúkam na predaj okrasnú trávu Perovec psiarkovitý(Pennisetum alopecuroides).Stredne vysoká okrasná tráva,vytvára velké,husté,guľovité trsy.Nenáročná na pestovanie,rastie pomerne rýchlo.Dosahuje výšku okolo 90-100cm. Spomedzi hustých listov sa od polovice leta objavujú velmi dekoratívne,podlhovasté,perovité súkvetia,ktoré upútajú pozornosť.Kvety sú vhodné na aranžovanie. Vynikne ako solitér,tiež pekná v skupinových výsadbách.
Ponúkam silné,dobre zakorenené mladé rastlinky v črepníkoch s priemerom 9cm - 2€/kus, sú vhodné na výsadbu.Pozri všetky moje inzeráty s rastlinkami.
Perovec psiarkovitý
Podobné inzeráty
Perovec - okrasná tráva
Ponúkam na predaj okrasnu trávu perovec huňatý. V dospelosti majú výšku cca 60cm. Kvitnú od leta do septembra huňatými hnedými súkvetiami. Je to plne mrazuvzdorná ozdobná tráva. Cena za sadenicu ako je na poslednej fotke je 2eur. Pozri aj ďalšie moje inzeráty kliknutím na AB. Pošlem aj poštou.
Trvalky, okrasná tráva Perovec
Ponúkam trvalky z mojej záhrady Brunera 2,50 Centrant predaný Orličky mix 0,50€ Rudbekia červená 2 Rudbekia žltá veľký koreň 3 Astra ružová vysoká 2 Astra modrá nízka 2 Lupína Modrice Pakost ružový nízky Plúcnik lekársky veľký koreň Sedum kvitne na žlto 4€ a iné osobný odber Môžem doniesť do NMnV od 0,50 - 4€
Okrasná tráva Perovec
Ponúkam už veľké sadenice okrasnéj trávy 3€ks Osobný odber Podolie alebo môžem doniesť do NMnV
Okrasné trávy
Predám prebytky (odkopky) okrasných tráv 2,50€/ks Imperata Perovec Ozdobnica čínska zebrinus Ozdobnica čínska Ostrica Kostrava Stipa Bradnik Prosím nevolať, písať sms alebo WhatsApp