bazár, predaj, inzercia, predám

Pet kočík Innopet

Kategória: Psy

Kočík InnoPet Sporty Dog Deluxe je športový kočík pre psov, ktorý využijete ako na prechádzku, beh, ale možno aj zapojiť za bicykel a tak môže Váš maznáčik od teraz športovať s Vami! Kočík za bicykel Vám umožní byť s vašim miláčikom občas aj pri športe.
Pôvodná cena 400€, teraz 300€ poprípade dohoda. Bol použitý 5x na výstave, ako nový, žiadne poškodenie.

Športový kočík pre psov Innopet v čierno-šedej farbe je vysokej kvality.

Hmotnosť kočíka: 13kg

Nosnosť je max: 30kg

Kočík pre psov Innopet Buggy Športový pes Deluxe dodávame vrátane pláštenky zdrama

- zadné koleso veľkosť 16"
- Veľkosť kolies 8"
- konektor pre pripojenie na bicykel (vhodné pre kolies)
- Parker
- 3x bezpečnostné vodítko pre uchytenie psa
- výškovo nastaviteľná rukoväť

Rozmery dosky 80 cm x 38 cm. Hmotnosť dosky 3 kg, maximálne zaťaženie 15 kg.
Pet kočík Innopet
Podobné inzeráty
Kočík pre psa Innopet
Predám športový kočík pre psa Innopet, ktorý je možné používať samostatne alebo sa dá pripojiť k bicyklu. Kupovaný pred 1 rokom a používaný 1 rok. Kočík je v záruke. Súčasťou kočíka je originál pršiplášť (ani raz použitý) a tyč na pripojenie k bicyklu. Taktiež kočík nebol ani raz zmoknutý. Ku kočíku pridám tašku a pumpu, ktoré boli kupované zvlášť. Pôvodná cena 450eur.
Xiaomi Smart Pet Fountain, inteligentná fontána na pitie
Recenzia : Inteligentná fontána na pitie Cirkulujúca voda je prirodzenou voľbou pre domáce zvieratá. Xiaomi Smart Pet Fountain zabezpečí tečúcu vodu, ktorá predstavuje čistý a spoľahlivý zdroj vody pre drobné zvieratá. Pitie nedostatočného množstva vody, alebo nečistej vody môže mať vážne negatívne účinky na zdravie obličiek a močových ciest domácich zvierat. Vodný prameň s cirkuláciou kyslíka Zabezpečte svojím zvieratám dostatok vody, aby sa vyhli chorobám. Vodná fontána Xiaomi Smart Pet simuluje horský potok pomocou kruhového vodného prúdu, ktorý ponúka okysličenú tečúcu vodu, ktorá zodpovedá prirodzenému zdroju vody pre domácich miláčikov a zvyšuje ich záujem o pitnú vodu. Štvornásobná filtrácia Vďaka štvorstupňovému účinnému filtrovaniu sú jemné častice, chlpy a zvyškový chlór vrátane iónov Ca a Mg, ktoré spôsobujú obličkové kamene, účinne zachytené a filtrované. Tým sa zabezpečí zdravá a chutná voda, ktorú domáce zvieratá budú obľubovať. Systém stlmenia zvuku, tichší prúd vody pre lepší spánok Výška fontány bola opakovane testovaná, aby sa zabránilo špliechajúcemu zvuku pri napájaní sa domáceho maznáčika. Odvádzanie vody je navrhnuté pre pomalé a tiché prúdenie, zatiaľ čo horné čerpadlo môže znížiť svoju rezonanciu. Prevádzkový hluk je riadený v rámci 30 Db. Diaľkové ovládanie aplikáciou Mi Home Vďaka spárovaniu s aplikáciou Mi Home/Xiaomi Home môžete do telefónu dostať pripomienku vždy, keď je potrebné doplniť vodu, vyčistiť fontánu, prípadne vymeniť filter. Klepnutím na funkčné tlačidlo alebo pomocou aplikácie prepínate medzi rôznymi režimami na každodenné použitie. Efektívne riešenie proti blokovaniu prúdu spôsobenému chlpmi Nahromadené chlpy môžu spôsobiť upchatie vodného čerpadla. Filter má delený dizajn a magnetické levitujúce lopatky ventilátora, ktoré sa ľahko odpoja pre pravidelné čistenie, čo účinne zaisťuje vysokú kvalitu vody pre domáce zvieratá. Funkcie, ktoré oceníte Jednoduché čistenie bez starostí. Napájací obvod je skrytý a oddelený od vodného okruhu, takže nádrž možno ľahko a bez námahy vyčistiť. Konkrétne kroky čistenia nájdete v tipoch na čistenie v návode na použitie. Zdvihnutím rukoväte sa fontána automaticky vypne, aby ste mohli doplniť alebo vymeniť vodu. Fontána obnoví prevádzku po opätovnom nasadení veka. Inteligentné vypnutie na zabránenie chodu naprázdno
Dopyt Kočík pre psa
Zháňam kočík pre psa najlepšie Innopet alebo Petstro safari, s vrchnou doskou ako na obrázku
Pawbo pet camera
Pawbo pet camera. Camera funguje cez WiFi a cez appku sa dá psíka alebo mačku snímať. Ma širokouhlý objektív. Dá sa pripevniť na stenu. Obsahuje laser, aby ste sa mohli s mačkou hrať online, alebo je k dispozícii aj dávkovač na pamlsky. Kamera ma aj obojstranný mikrofón a teda je možné hovoriť so zvieratkom online. Pôvodná cena 150€. Cena 50€ fixná. Osobný odber len v Trnave. Neposielam.
Anglický bulteriér - k rezervaci štěňátka s PP
CHS z Halašova nabízí k rezervaci štěňátka ze zahraničního krytí: Dorian Remerbull x Andělka Paběnický Bull, oba jsou plně zdravotně testovaní a mají přátelskou a vyrovnanou povahu. Štěňátka jsou odchovávaná v domácnosti a budou plně socializovaná, budou také očkovaná, odčervená a očipovaná a samozřejmostí je test sluchu Baer a Pet pas. Do začátku dostanou pojištění na tři měsíce od Pet expert a také balíček do začátku na cestu do nového domova. Pokud bude zájem, přispějeme i dobrou radou novým majitelům. Návštěvy i nezávazné jsou vítány. Odběr štěňátek bude po 12. 8. 2023 Kontakt tel: email: halasov@ nebo přes messenger. Více informací Vám rád sdělím osobně.
NO krytie
Ponúkam psa s PP na krytie Azir Vac-Mir (vek 2 roky) Bh-sk, SVV1 5CV5/45P Otec: Zacck z Get-Pet SVV1 5CV5/45N Matka: Wesna z Get-Pet SVV1 5CX5/45N Cena dohodou Oboch rodičov aj psa si môžete pozrieť na stránke: Prosím kontaktujte ma len e-mailom.