bazár, predaj, inzercia, predám

Petit lulu AIO

Kategória: Kojenecké potreby

Predám plienku Petit lulu AIO 4-15kg. Súčasťou je dlhá a krátka vkladačka. Cena 8 eur.
Petit lulu AIO
Podobné inzeráty
Látkové plienky
Predám látkové plienky po 1 dieťati. Používané 1,5roka. Veľkosť plienok je 4- 15kg - malá sa narodila veľká. Plienky značka Petit lulu - 3x vrchné nepremokavé nohavičky patentky a 2x suchý zips. Je tam aj vnútro v každých nohavičkách - vada - trhliny, ktoré vznikli počas používania. Potom 6x bambusové plienky Little lamb,tie sú bez poškodenia. Potom 5x Little lamb 3x biele a 2x zelené vrchné nepremokavé nohavičky patentky a 2 vsadky v každých nohavičkách. Ponúkam aj vsadky navyše 5x, 1x vnútro do nohavičiek Petit lulu a separačné vsadky kukuričné v rolke - niečo sme z nej minuli. Cena za všetko 50 eur. Ak budete mať záujem o viac fotiek nie je problém.
Dlhé savé jadro/vkladačka Petit lulu (nový typ)
Dlhé vkladačky/savé jadrá petit lulu. Jedna z najkvalitnejších značiek. Velmi pekný stav málo využívané. Tieto som mala navyše čiže prišli na rad len sem tam - 5 ks bez chýb cena za kus 6€ (pri odbere všetkých 27€). A 3 ks kde tu fľaky a chýba jeden cvok za kus 4€. Spolu 10€. Odber všetkých dokopy 35€. (Pri odbere viac vecí na plienkovanie ešte vačšia zľava).
Dlhé vkladačky Petit lulu (savé jadrá)
Veľmi pekný stav 6 ks, ďalšie 3 ks používané viac majú jemné fliačiky (používala som len jemný eco prášok). Dezinfikované. Cena za kus 5€. Pri tých troch 4€. Spolu všetky za 35€. Pri odbere viac vecí na plienkovanie ešte vačšia zľava. Dlhá vkladačka Petit lulu
Nohavičková plienka Petit Lulu
Voľná už len sovičková Dve petit lulu nohavickove plienky. Za mňa naj značka čo sa týka savosti a využitia. Obe s vkladačkami (savé jadrá) Prvá ružová so sovičkami je menšia po zmenšení aj pre predčasniatka (2-6 kg) málo využívaná top stav, druhá jednoveľkostná tiež ešte pekná bez fľakov a estetických vád. Pri odbere viac vecí na plienkovanie zľava. (Pozrite album) Menšia 13€ a väčšia 12€ Spolu 20.
Nepremokavé nohavicky/vrchniaky
(Oranžové, 1x žlté a tyrkys obláčiky predané) Vrchné nepremokavé nohavičky (pulky) rozny stav, rozne ceny, na hnedých treba nacvaknúť jeden cvok. Pýtajte sa. 7x petit lulu, ďalšie baby lucy, lenny lamb 1, Zvnutra niekde jemne flaky (prala som len v eco prášku). Pri odbere viac vecí na plienkovanie, upravím cenu. PETIT LULU pul gatky po samom (pri odbere viac ks upravujem cenu) Biele (vzaté tak 2x) 12€ tyrkysové 10€ žlté 7€ Hnedé 6€
Látková plienka Petit lulu
Predám len vyskúšanú latkovú plienku zn. petit lulu, rastúca, osobný odber.