bazár, predaj, inzercia, predám

PETROF model F - koncertný klavír

Kategória: Klávesové nástroje

Ponúkam na predaj jedinečný koncertný klavír s výškou 130cm, ktorý prešiel generálnou renováciou.

Neopakovateľný nástroj vynikajúcej značky vyrobený v roku 1933. Klavír je v stave "nový".

Nebudem tu nič písať o zvuku, alebo pocitu z hry, muzikanti vedia, že treba prísť a vyskúšať.

Možnosť dovozu.

Kliknite na moje meno a pozrite celú ponuku klavírov.

klavír, piano, pianino, krídlo
PETROF model F - koncertný klavír
Podobné inzeráty
PETROF Klavir ručne signovany 1920
PETROF Klavir ručne signovany 1920 PETROF orginal ručne signovany 1920 J. Werner repas PETROF - starožitny klavir - reštaurovaný/velmi dob.stave Starožitny Klavir PETROF J. Werner Signovany 1920 piáno - Predám veľmi zachovalý – reštaurovaný starožitny klavír piáno zroku 1920 signovaný J. Wernerom, predaný medzi prvými Kusmi v novo nazvanej Pozsonyi -Bratislave. Klavír bol ladený pred 10 rokmi, určite by sa zišlo doladenie, ale hra veľmi pekne a jasne. Opticky aj technicky na vynikajúcej úrovni. Keby bol zaujem - posielam unikát v našej rodine 101 rokov na tom istom mieste ( s ustálenou teplotou a vlhkosťou v nefajčiarskom prostredí skladované a repasované výnimočne Piáno POZRI ďalšie inzeráty. KLIKAJ na môj profil; MENO aaaaaaaa osobný odber BA/pošta/Zásielkovňa ideálny vianočný, narodeninový, meninovy darček. napr pre …,,,, potešia každého :)) spojitosť: klavir Piáno starožitnosť hudobný nástroj
Petrof najvyššia kvalita prázdninová cena
Petrof model 126 Chippendale Koncertný profesionálny klavír českej tradičnej renomovanej značky,exportný kus zo západu. prevedenie čierny satén. Perfektná klavírna mechanika s hlbokým ponorom kláves,jedná sa špičkovú abstraktovú mechaniku. Jedinečná koncertná akustika charakteristická pre reprezentatívnu modelovú radu 125 Petrof. Nástroj je po kompletnom odbornom servise. Garancia maximálnej spokojnosti. V cene dovoz celá SR ladenie klavíra a záruka. Viac informácií na telefónom čísle. klavír si môžete prísť osobne vyskúšať. Alebo objednať. K dispozícii je vám aj originál video nahrávka.
C.Bechstein model 8 - koncertný klavír
Ponúkam na predaj jedinečný koncertný klavír s výškou 130cm, ktorý prešiel generálnou renováciou. Neopakovateľný nástroj vynikajúcej značky vyrobený v roku 1930. Klavír je v stave "nový". Nebudem tu nič písať o zvuku, alebo pocitu z hry, muzikanti vedia, že treba prísť a vyskúšať. Možnosť dovozu. Kliknite na moje meno a pozrite celú ponuku klavírov. klavír, piano, pianino, krídlo
Klavír Petrof - model 112
Predávam celopancierové akustické pianino Petrof vo veľmi zachovalom stave Klavír ma veľmi prijemný a jasný zvuk. Servis, čistenie a ladenie bolo vykonávané priebežne profesionálnym ladičom. Klavír sa nachádza v rodinnom dome v Bratislave. Klavír je trojpedálový. Klavír do teraz používal poslucháč Konzervatória, t.j. musí byť v 100% technickom stave.
Klavír Petrof akord
Predám nádherné znejúci klavír/pianino Petrof akord s historickou hodnotou. Je z roku 1937. Výroba pian Akord byla zahájena ve firmě PETROF v roce 1919, v rušné poválečné době, kdy v Evropě vznikala jedna luxusní kavárna za druhou. Díky své robustní konstrukci a výraznému zvuku byla piana AKORD jako stvořená pro díla takových skladatelů a zpěváků jako byli Kurt Weill, Marlene Dietrich nebo Edith Piaf. Značka Akord patří do PETROF Brand Family a po sto letech od svého založení prožívá další úspěšné období. Je v dobrom stave, bol ladený dva roky dozadu a odvtedy nebol kvôli zaneprázdnenosti používaný. Kľudne môžete prísť pozrieť.
Trojpedálový klavír PETROF
Predám klavír značky petrof. Klavir hrá výborne, je plne funkčný, bez vady. Klavír je z roku 1977. Kúpený bol za 13 500 československých korún. Som prvý majiteľ. Klavir je trojpedálový. V prípade záujmu píšte SMS, kvôli tomu, že nie som stále dostupný.