bazár, predaj, inzercia, predám

Pets Kadernícky salón

Kategória: Hračky

Predam dwtsky kadernicky salon pre psika, vratsne prislusenstva podla foto, vsetko plne funkcne
Pets Kadernícky salón
Podobné inzeráty
KADERNICKY SALON
Ponukam novu supravu na modelovanie Kadernicky salon. V sade sa nachadza hreben, noz, kreslo, 3 modelovacie formicky, vytvarna pomocka, nohy. V baleni sa nenachadzaju plasteliny. Cena za sadu 3€.
ZuZu Pets
Sada Zu ZU Pets - hrané ale plne funkčné 4ks skrečkov, fungujú všetky. Taktiež karavan a príves. Príves nie je od karavánu ale dá sa pripojiť ale aj samostatne sa s nim hrať.
Vip pets
Predám vip pets cena s poštovným platba iba na účet plus dám hrebeň k nemu, cez paketu neposielam ani dobierkou špekulanti ani sa nesnazte
Psí salón pre deti
Hračka je nová, zabalená, vhodná ako darcek. Cena 14€. Možný osobný odber alebo pošlem cez kuriéra za doplatok 6€(dobierka) alebo 4€(platba vopred na účet). Volať alebo písať cez kontaktný formulár, na SMS neodpovedám Súprava psí salón obsahuje kufrík o veľkosti cca 27 x 20cm, ktorý možno zložiť a zostaviť z neho salón. Ďalej obsahuje plyšového psíka, hrebeň, fén, fľaštičky, nožnice, sprchu a ďalšie potreby. Špecifikácia: Rozmery kufríku: 27/20 / 8cm Materiál: plast Vek: 3+ Hmotnosť: 0,39 kg Obsah balenia Kufrík Psík Sprchová hlava Štetec Fén Krabica na potraviny Šampón Lieky Bezpečné nožnice Ramienko Police
Detsky salon krasy v ruksaku
Predam plastovy detsky salon krasy v ruksaku ruzovobelasej farby. Sklada sa z plastoveho ruksaku, ktory sa da zamknut a odomknut a po rozlozeni sa v nom z prislusenstva da zlozit salon krasy. Bez prislusenstva sa da pouzit ako klasicky ruksak, ma aj popruhy. Prislusenstvo (plastove) - tri podlozky, jeden drziak, ozdoba, zrkadielko, fen, kefa na vlasy, parfum, tri laky na nechty, dva ruze, tri prstienky. Rozmery v cm (sirka, vyska, hlbka): 29x40x21. Takmer nepouzity.
Kadernicky kufrik
Predam kadernicky kufrik My little Pony. Fen je na 1 baterku - fuka a vydava realne zvuky. rozmery kufrika- cca 26x18 cm Osobny odber mozny v BA a Dunajska Luzna.