bazár, predaj, inzercia, predám

P:HARLEY BENTON JP-450P SUNBURST+MENENE SNIMACE

Kategória: Strunové nástroje

Predam basgitaru Harley Benton jp-450p sunburst kupovana 3.11.2022 menene snimace

P snimac:AM PRECISION BASS RW AMM, r.v. 2001, Made in USA
J snimac:Japonsky Jazz Bass

Povodne snimace pridam k base

Super basgitara na cvicenie alebo ako zalozny nastroj

pevna
P:HARLEY BENTON JP-450P SUNBURST+MENENE SNIMACE
Podobné inzeráty
Predám basgitaru Harley Benton MV-4PJ Gotoh SFG
Predám basgitaru Harley Benton MV-4PJ Gotoh SFG Je to veľmi zaujímavý nástroj typu precision so single snímačom a pohodlnejším krkom ako má typ jazz bass (38 mm). Basa je velmi pekne spracovaná a pôsobí ako oveľa drahší nástroj. Mechanika Gotoh a farba seafoam green. Farbu je ťažko odfotiť. V tejto farbe sa uz nepredava. Basa je úplne nová, málo hraná, nosená v kufry a sú na nej nové struny. Značka Harley Benton je dostupná len v nemeckom obchode Thomann. Mám k nej aj pôvodnú krabicu. Len osobný odber. V ramci Ziliny ju mozem doviezt. Cena je 200 eur.
Harley Benton PB-20 BK Standard Series
Predám set s gitarou a príslušenstvom k nej uvedené nižšie: ◾️ Harley Benton PB-20 BK Standard Series ◾️ Thomann Nylonstrap ◾️ the sssnake IPP1030 ◾️ Harley Benton HB-20B ◾️ Thomann E-Bass Gigbag Eco ◾️ Thomann CTG-10 Clip Tuner Súprava je na predaj celá. Gitara sa takmer nepoužívala a je v stave novej. Na predaj z dôvodu nevyužívania.Neposielam poštou.
Elektrická gitara Harley Benton ST-62
Predám elektrickú gitaru Harley Benton ST-62 SB, typ stratocaster, farba sunburst. Gitara bola kupovaná v septembri 2022, je v stave ako nová, veľmi málo používaná iba doma, bez známok opotrebenia. Bol vymenený iba nultý pražec z pravej kosti a struny D'Adario NYXL1042.
Harley Benton Victory Plus BK Vintage Series
Predám elektrickú gitaru značky Harley Benton boli na nej vymenené snímače za aktívne EMG 81 a EMG 85, ladiace locking tunners a potenciometre.
Gitara Harley Benton
Predam gitaru Harley Benton, nejaké známky používania ma ale inak v peknom stave, snímače P90 pekný zvuk, samozrejme pridam sadu strun ku gitare, pripadne vymením za akustickú gitaru
Elektrický gitarový set
Predam malo vyuzivany Elektrický gitarový set + nahradne struny Elixir 12002 Nanoweb 9-42 + Digitálna chromatická klipová ladička + Ortega OGH-1 Vešiak na gitaru. Kupovane 29.11.2012 v Muziker. Cena dohodou , okres Malacky alebo viem priviest do BA. Fender Squier Stratocaster Pack IL Brown Sunburst Elektrický gitarový set, ktorý obsahuje gitaru Squier Stratocaster, zosilňovač Fender Frontman 10G, gitarový kábel, popruh, sadu brnkátok a gig bag. Gitara s telom v tvare Stratocaster je ideálna pre začiatočníkov a je vybavená tromi štandardnými single-coil snímačmi, ktoré ponúkajú klasický Stratocaster tón. Vďaka hladkému a pohodlnému javorovému krku s profilom v tvare písmena C a ľahkému telu zaručuje tento nástroj skvelú hrateľnosť. Krk je osadený hmatníkom z dreviny Laurel s radiusom 9,5'', 21 medium jumbo pražcami a perleťovou intarziou. Dĺžka menzúry je 648 mm, šírka nultého pražca zo syntetickej kosti je 40,9 mm. Zvuk gitary je možné ovládať pomocou dvoch ovládačov Tone a jedného ovládača Master Volume. Nástroj ďalej ponúka štandardnú die-cast ladiacu mechaniku, kobylku Vintage-style 6-saddle so synchronizovaným tremolom a chrómový hardvér. Kombo Frontman 10G produkuje 10 W čistého Fender tónu a vďaka dvojici kanálov je vhodný pre akýkoľvek žáner. Farebné prevedenie: Brown Sunburst.