bazár, predaj, inzercia, predám

Phelsuma madagaskarska

Kategória: Terárijné zvieratá

Zdravím, mám na predaj mláďatá phelsum madagaskarskych. Jedna sa o týždňové mláďatá, žerú micro cvrčky, ovocné kašičky. k dispozícii 2 mláďatá.

Cena za kus 20eur
Som z okolia Nitry, zvieratá viem po dohodne doniesť do Nitry alebo blízkeho okolia. Zvieratá neposielam. Len osobný odber.

Kontakt najlepšie mail. Telefonicky po 16tej hodine, poprípade SMSka

Inzerát platí do zmazania
Phelsuma madagaskarska
Podobné inzeráty
Predám mláďa Phelsuma Lineata
Ponúkam na predaj, do dobrých rúk, mláďatá Phelsuma lineata - Felzuma pruhovaná z vlastného chovu. Felzumky sú od novonarodených po 10 týždňov. Sú aktívne, dobre prosperujú, žerúe micro cvrčky, menšie múčne červy a ovocné kašičky. Aktuálne majú 4-8cm, v dospelosti 10-15cm. Nenáročné na chov, vhodné pre začínajúcich teraristov. Chované v teráriu s UVB svetlom a vyhrievaním. Iba osobný odber v Bratislave a okolí.
Phelsuma laticauda
Predám vlastný odchov - Phelsuma Laticauda (Felsuma zlatoocasá) 0,0,2 NZ 2023 Chované pod UVB, krmené živým hmyzom a kašičkami.
Phelsuma klemmeri /felzuma klemmeri /
Kúpim samičky phelsuma klemmeri
Felsuma madagaskarská
Predám mláďatá Felzuma madagaskarská Kaše Aves 100g 5 eúr
Predám odchovy gekónov
Correlophus ciliatus - mladé páry, samce, neurčené mláďatá 120/40/35€ Underwoodisaurus milii - dospelé samce 50€ Rhacodactylus auriculatus - dospelé samce/mladé páry 50/140€ Phelsuma standingii - dospelé samice 50€ Gekko vittatus - neurčené mláďatá 35€ Goniurosaurus hainanensis - dospelé samice/neurčené mláďatá 50/45€ Goniurosaurus bawanglingensis - samice/neurčené mláďatá 70/50€ Druhy podliehajúce Cites, s príslušným dokumentom. Viac informácií mailom.
Felzuma Madagaskarská
Predám mládatá Felzumy madagaskarskej.Sú 3-4 mesiace staré pohlavie zatiaľ neurčené.K dispozicii sú 4ks.