bazár, predaj, inzercia, predám

Phil Bosmans – Daruj úsmev

Kategória: Ostatné

Predám knihu: Phil Bosmans / 2 €


Popis:

Autor identifikuje príčiny našich smútkov a svojimi textami uzdravuje naše ubolené, ustráchané, zneistené vnútro. Vyzýva nás k lepšiemu poznaniu seba samých, k pravdivej láske k sebe i k svojmu okoliu. Jeho reč je rečou srdca, ktorej ak chceme, určite porozumieme a staneme sa šťastnejšími ľuďmi. Možno zaslať aj poštou v pozdĺžnej obálke. O autorovi Phil Bosmans (1912), katolícky kňaz, Belgičan, člen rehoľného spoločenstva Monforton. V minulosti sa venoval pastorácii robotníkov, neskôr pôsobil v televízii. V roku 1959 založil Zväz bez mena, hnutie kultúry srdca - viac lásky vo svete a viac pomoci ľuďom v núdzi. Jeho knihy, ktoré vychádzajú od roku 1972 sa stali bestsellermi v celom svete. Nespočítateľnému počtu ľudí dodávajú odvahu a radosť do života.


Kniha nebola nikdy čítaná. Bez poškodenia.


Spôsob predaja:
- Osobný odber:
• v NC Eurovea (BA)
• BA – Mč Devin

- Pošta: Dobierka + poštovné
- Packeta: Dobierka + poštovné.

!!! V PRÍPADE KONTAKTOVANIA NA MOBIL, PROSÍM LEN SMS !!!
Phil Bosmans – Daruj úsmev
Podobné inzeráty
Knihy III.
Carlo Carretto: Kráčajme po ceste lásky (zamyslenia na každý deň v roku)3€ Marie Frydrychová: Malá škola lásky (CZ)1.50€ Naša národná svätyňa, bazilika v Šaštíne 1€ Pavol Janáč: Modlitba rodiny1.50€ Choďte a učte...pre animátorov skupiniek birmovancov1.50€ Phil Bosmans: Mám tě rád (zbierka básní)1€ Gertrúda Schinle: S evanjelistami o Kristovi1€ N. Peréz Diez-Argüelles: Už nemusím mlčať (rozhovory s o. Miguelom Á. Lorendom) 3€ Phil Bosmans: Nezapomeň na radost (zbierka básní)2€ Katechizmus Katolíckej cirkvi (1987)3€ Floyd McClung: Otče, sjednoť nás1€ Jozef Seuffert: Tomáš Morus (humanista, štátnik, svätec)2€ Pavol Janáč: Veľké tajomstvo Cirkvi3€ Tajomstvo osoby Ježiša Krista na základe Evanjelia podľa Marka2€ Pavol Janáč: Abeceda viery2€ Ježiš, Príbeh podľa Evanjelia sv. Lukáša0.50€ Peter Brodek: Žiť Pánovo slovo cyklus B 2€ Peter Brodek: Žiť Pánovo slovo cyklus C 2€ František Mikloško: Nebudete ich môcť rozvrátiť (z osudov katolíckej cirkvi na Slovensku v rokoch 1943-1989)4€ Norbert Stryczek: Moji veľkí priatelia2€ P. Jozef Kližan SVD: S pomocou Božieho Slova v Indonézii1.50€ Anton Marec: Na Solisko hviezdy nepadajú1.50€ Anton Rotzetter: Obdivuhodne vás stvoril1.50€ Frantiszek Grudniok: Jas Utrpenia2€ Bohuslav: Muž s ranami2€ Štefan Senčík: Na ceste za väčšou dokonalosťou2€ Mária Teresa Sales: Plamene nad Ebrom, Život sv. Márie Molas2€ Jozef Luscoň: Kto je povolaný, cíti sa milovaný3€ Peter Lippert: Človek Jób hovorí s Bohom2€ Františka Sebíňová: Tajomná radosť, Život matky Rózy Vujtechovej2€ Luise Rinserová: Voláte ma Mária Magdaléna3€ Prof. E. H. Andrews: Od ničoho k prírode, o evolúcii a stvorení1.50€ Ch. Davies, B. Kristensen a A. Lum: Ježiš jeden z nás (biblické úvahy o osobe Ježiša Krista)1.50€ Ružena Dvořáková-Žiaranová: Talianske impresie3€ Albert Maria Besnard: Život a zápasy viery1.50€ Dominik Vŕba: Malí adorátori1€ P. Vincent Lechovič SVD: Spomienky na Timor3€ Pino Pellegrino: 365 zamyslení na každý deň2€ Joachim Keden: Takzvané mládežnícke sekty a okultná vlna2€ Helena Sláviková: Hrdinské svedectvo mladosti, Janko Havlík, kandidát kňazstva Misijnej spoločnosti sv. Vincenta de Paul3€ Zuzana Rapkayová: Kto hľadá, nájde (katechetická príručka pre hľadajúcich)2€ Jozef Kozák: Lebo srdce (zbierka zamyslení)2€ Ján Augustín Beňo: Deň čo deň (zbierka zamyslení)2€ Wilhelm Busch: Život bez všedních dnů1€ Jozef Tomko: Svetlo národov2.50€ Evanjelium na každý deň 2 (2017)1€ Kto uverí mi? Slovenské matky svedčia o potrate2.50€ James Dobson: Být sám sebou (tvoje dítě má hodnotu)2€ Posolstvo Ježiša Krista zhrnuté zo 4 evanjelií do jednej osnovy3€ Edward Staniek: Reč na vrchu, edícia Vráťme sa k evanjeliu3€ Andrej Pauliny: Kariéra svätých2€ Knihy predávam v rámci charitatívnej knižnej burzy pre organizáciu Mary's Meals ( V prípade záujmu o podrob
Krestanska nabozenska literatura kniha pravoslavie,katolik
Nabozenska literatura If you really loved me-Jason Evert How to find your soulmate - Jason crystalina Evert Michel Quoist - Rozpravaj mi o laske John a Stasi Eldredge - Očarujuca, Posvatna romanca ,Cesta tuzby Philip Hughes- historia katolickej cirkvi 1,2,3 Kronika 30x22cm - cista na zapisovanie Europa,Brazilia,Thajsko Encyklopedia gitar,gitara Bruno Ferrero - niekedy staci jeden slnecny luc Priroda Londyn scala paradisi spevnik-charizmaticka konferencia thomas kala The Passion - Mel Gibson - Ukrizovanie Jezisa Richard Rohr - divy muz,enneagram brat Roger Taize Sv Frantisek- serafinsky plamen,kvietky sv frantiska Anacleto Mosconi- jan 23 Jean Vanier Jan Pavol 2 Louis Evely Scott Hahn Druhy Vatikansky koncil Biblia ,Svate Pismo -Stary a Novy zakon v anglictine Novy zakon - v anglictine - velke pismena Rites - katolicke obrady - v anglictine - vydane 1976 Dizajn Domova,domu bytu byt dom 1000 divov prirody Priroda Velka Britania Sv Terezka relikvie Kosice - kniha Krizova cesta Katarina Emmerichova Charles de Foucault Deviatnik Heresy,hereza,heretici Prva pomoc- anglicky Domace kutilstvo,domaci kutil , pomoc v krize Jozef Augustyn Peter Handke zoznam vina,vina,vino historia piva,pivo lyzovanie v alpach napoje prorok - chalil dzibran peter handke Rim- obrazky rima pizza laska Mesiaš - noty horka sladkost zivota - bradfordova Eric clapton - autobiografia recepty - ibiza Kronika - cista kniha na zapisovanie Richard rohr Thomas kala sv dominik krestansky manzel 2x spevnik Chval dusa moja Pana Horka sladkost zivota Anglicko slovensky slovnik , collins dictionary slovnik Majstrovstva sveta hokej Kosice 2019 Bardejov kniha,mesto,mesta,židia,atlas,archeologia Košice archeologicka topografia Zaragoza Atlas Slovenskych miest Slovnik zidovskych osobnosti Košic a okolia Aradea Ukrajina Carlo garetto - ja frantisek serafinsky plamen frantiskanska spiritualita papeza jana 23 krajina milosti sv terezia terezka sv alfonz liguori - vo svetle vecnosti hovor pane tvoj sluha pocuva taize a meaning to life taize brat roger vlastnymi slovami , niekedy staci jeden slnecny luc patrick madrid - je to v biblii? david watson - je tam vobec niekto? don bosco - teresio bosco Ježiš - pribeh podla Lukaša phil bosmans - kluč štasti Sv Alfonz Liguori Vieromer - Max kasparu Brat Efraim - polia sa uz zlatia one thing only neal lozano - navrat starsieho brata zazitky putnika legendy umucenia kvietky svateho frantiska zivot sv frantiska hlad po bohu - ralph martin chlapec ktory sa hral s Bohom - sv gerard henry nouwen - navrat marnotratneho syna bolest ktovdy radost odpustenia - jozef augustyn komu mame verit do krala zblazneni- spevnik,zivcak muz obety - estienne fatima / maria hovori
Plagát Phil Collins
Predám plagát Phil Collins Rozmer: formát A2; 42x59 cm
Skákacie hrady
Ponúkame na prenájom profi skákacie hrady vhodné na rod. oslavy , dni obce , pre MŠ a ZŠ a iné podujatia. Naši maskoti Mickey a Minnie Vás pobavia a úsmev na tváry Vašich detí vykúzli náš klaun s balónovou šou a kúzlami. A o premenu Vašich detičiek sa postará maľovanie na tvár a veľa iného. Už 15 rokou sa staráme o úsmev Vašich detí a tešíme sa na Vás. Ceny sú z dopravou a obsluhou.
Fotobúdka na prenájom
Ponúkame Fotobúdku na prenájom. Košice-Prešov-Vranov nad Topľou a okolie. Naša Fotobúdka Pártybúdka je skvelým doplnkom na každý typ akcie. Či už sú to svadby, rodinné oslavy, firemné eventy, plesy alebo iné príležitosti, pri ktorých chcete svojim hosťom dopriať skvelú zábavu a nezabudnuteľné spomienky. Prenájom Pártybúdky zahŕňa množstvo zábavných rekvizít, krásne fotopozadie podľa vlastného výberu z našej ponuky, profesionálnu obsluhu, okamžitú tlač fotografií a množstvo iného. Predovšetkým Vám však vyčaruje úsmev na tvári a prinesie spomienky na počkanie. O všetko potrebné sa postaráme a Vašou úlohou bude iba: ❤ STLAČIŤ -> PÓZA -> ÚSMEV -> TLAČIŤ ❤ FB stránka pre viac info: