bazár, predaj, inzercia, predám

Philips AC2729/50 Kombinovaná čistička a zvlhčovač vzduchu

Kategória: Ostatné drobné

Čistička Philips 2-v-1 čistí miestnosti až do 30 m2 a rýchlo zvlhčuje vzduch rýchlosťou 500 ml/h. Pomocou ovládania aplikáciou a snímačov sníma vzduch a automaticky sa nastavuje tak, aby zvlhčovala vzduch a zbavovala ho alergénov a znečisťujúcich látok.
AC2729/50

Iba osobný odber Lamač.
Používaná cez 2 roky.
Plne funkčná, vyčistená, nádoba na vodu mierne oranžová z dôvodu železitej vody.

Bez filtrov (preto cena 150€), nutné dokúpiť napr. v Nay:
- FY1413/30 AKTÍVNY UHLÍKOVÝ FILTER 30€
- FY1410/30 HEPA FILTER 40€
- FY2425/30 NANOCLOUD FILTER 19€
Philips AC2729/50 Kombinovaná čistička a zvlhčovač vzduchu
Podobné inzeráty
Čistička vzduchu Elechomes s H13 True HEPA filtrom
UPGRADOVANÝ 4STUPŇOVÝ FILTRAČNÝ SYSTÉM: predfilter odstraňuje veľké častice, ako sú vlákna a zvieracie chlpy, filtračná tkanina: veľké častice opäť blokuje, filter s aktívnym uhlím: odstraňuje pachy, ako sú pachy z varenia a pachy domácich zvierat, H13 HEPA filter: zachytáva malé častice, napr. zvieracia srsť a roztoče. Filtrácia 4 v 1 účinne odstraňuje 99,97 % polietavých častíc do veľkosti 0,3 mikrónu. Šikovný senzor kvality vzduchu a 100% bez ozónu: čistička vzduchu Elechomes P1800 je vybavená inteligentným senzorom kvality vzduchu a je vybavená trojfarebným svetlom, ktoré ukazuje kvalitu vzduchu, v ktorom žijete. Čistička vzduchu zachytáva bežné nečistoty, ako sú alergény, dym, peľ, pachy, prach a plesne a umožňuje všetkým členom vašej rodiny dýchať čisto. Nočné svetlo a ultra tichý a detský zámok: domáca čistička vzduchu má na výber nočné svetlo. V režime spánku čistí vzduch iba na 22 dB, vytvára pokojné a upokojujúce prostredie bez toho, aby rušilo vaše učenie, prácu alebo spánok. Čistička vzduchu Elechomes P1800 má detskú poistku, aby bolo vaše dieťa v bezpečí. Nastavenie časovača a 3 rýchlosti ventilátora a automatický režim: jednoducho nastavte časovač na 1-12 hodín pre automatické vypnutie. Vyberte si medzi nízkou, strednou a vysokou rýchlosťou ventilátora alebo zvoľte automatický režim, aby ste reagovali na meranie kvality vzduchu v reálnom čase. S rýchlosťou CADR 190 m³/h domáca čistička vzduchu rýchlo cirkuluje vzduch v miestnosti s veľkosťou až 25 m², aby naplnila vašu miestnosť čistým a čerstvým vzduchom. Pripomenutie výmeny filtra a zaistenie kvality: vstavaný indikátor výmeny vám pripomenie, kedy je potrebné vymeniť filter. Filter sa odporúča meniť každých 6-8 mesiacov. V závislosti na použití a kvalite vzduchu je potrebné vymeniť filtre.
Philips AC2729/50 Kombinovaná čistička a zvlhčovač vzduchu
Čistička Philips 2-v-1 čistí miestnosti až do 30 m2 a rýchlo zvlhčuje vzduch rýchlosťou 500 ml/h. Pomocou ovládania aplikáciou a snímačov sníma vzduch a automaticky sa nastavuje tak, aby zvlhčovala vzduch a zbavovala ho alergénov a znečisťujúcich látok. AC2729/50 Iba osobný odber Lamač. Používaná cez 2 roky. Plne funkčná, vyčistená, nádoba na vodu mierne oranžová z dôvodu železitej vody. So všetkými filtrami, čisto nové stav podľa aplikácie 96% - FY1413/30 - FY1410/30 - FY2425/30
Predám ochladzovač vzduchu Klarstein Skyscraper Ice 4 v 1
Predám ochladzovač vzduchu Klarstein Skyscraper Ice 4 v 1 v bielej farbe. Bol použitý asi 3 krát na pár hodín, momentálne ho už v domácnosti nevyužijeme, pretože máme klimatizáciu a v byte pre neho priestor na uskladnenie nemáme. Prikladám k tomu 2x chladiaci balík a diaľkový ovládač. Pôvodná cena 199,99EUR. Momentálne majú na neho zľavu, stojí 142,90EUR. Štvornásobné osvieženie vďaka štýlovej ventilačnej veži: ochladzovač vzduchu 4-v-1 Klarstein Skyscraper Ice vám poskytne chladivý vánok s presnosťou na stupeň. Ako ventilátor, ochladzovač, čistička a zvlhčovač vzduchu zároveň. S vysokým prietokom vzduchu 210 m³/h uvádza Klarstein Skyscraper Ice do pohybu lenivý letný vzduch ako ventilátor v troch rýchlostiach. V kombinácii s funkciou ochladzovača vzduchu sa prúd vzduchu osviežuje odparovaním vody, ktorá sa dodatočne ochladzuje chladiacimi balíkmi. Vďaka tomu je Klarstein Skyscraper Ice užitočný ako zvlhčovač vzduchu aj v zime. Vertikálna a horizontálna oscilácia navyše umožňuje pohyb prúdu vzduchu. O lepšie dýchanie sa stará zabudovaný ionizátor , ktorý zo vzduchu účinne odstraňuje prachové častice a zápach. Vďaka zabudovaným podlahovým kolieskam je Klarstein Skyscraper Ice 4-v-1 ochladzovač vzduchu mimoriadne mobilný a odnímateľná nádrž na vodu umožňuje veľmi jednoduché plnenie, čistenie a vyprázdňovanie. Výkonný a všestranný: Ochladzovač vzduchu Klarstein Skyscraper Ice je osviežujúcim riešením pre všetky horúce dni v roku. Prietok vzduchu: 210 m³/h Maximálna prevádzková hlučnosť: 45 dB Veľká nádrž na vodu: 6 litrov Spotreba energie: 30 W Samostatne nastaviteľná 180° oscilácia, vertikálna i horizontálna 3 úrovne rýchlosti: nízka, stredná, vysoká 3 prevádzkové režimy: Normálny, Nočný a Prírodný Prírodný režim: zvyšovanie a znižovanie rýchlosti vetrania pre simuláciu prirodzeného vetra Nočný režim: ako prirodzený režim s postupným znižovaním maximálnych otáčok až do vypnutia Časovač: automatické vypínanie v polhodinových intervaloch nastaviteľné do 7,5h Ionizácia vzduchu na odstránenie prachu, baktérií a zápachu Indikátor hladiny vody Vrátane dvoch chladiacich balíkov na zvýšenie účinnosti Prehľadný ovládací panel a displej na hornej strane prístroja Moderný, priestorovo úsporný dizajn veže Vypínač na vrchnej strane jednotky Napájanie: 220-240 V~ | 50/60 Hz Rozmery zariadenia: 28 x 95 cm (ØxV) Dĺžka kábla: 175 cm Rozmery chladiaceho balíku: 9 x 15 x 2 cm (ŠxVxH) Hmotnosť chladiaceho balíku: približne 275 g Hmotnosť spotrebiča: približne 6 kg V prípade vzájomnej rýchlej dohody ho viem v rámci Košíc/Gelnice a blízkeho okolia doručiť.
Nový difúzer, tmavý alebo svetlý dizajn
Zvlhčovač vzduchu s difuzérom môžeme využiť buď ako aromatizér, ktorý s pomocou esenciálnych olejov dokáže prevoňať priestor. Esenciálne oleje v sebe skrývajú silu byliniek. Zvlhčovač kombinuje účinky vodnej hmly a esenciálnych olejov. Zvlhčovač vzduchu s difuzérom môžeme využiť buď ako aromatizér, ktorý s pomocou esenciálnych olejov dokáže prevoňať priestor. Esenciálne oleje v sebe skrývajú silu byliniek. Zvlhčovač kombinuje účinky vodnej hmly a esenciálnych olejov. Pomocou jemného ultrasonického vlnenia rozkladá esenciálne oleje na extrémne malé mikročastice bez toho aby ich zahrieval. Oleje si tak zachovávajú pôvodnú vôňu aj liečivé účinky. Aromadifuzér Vám pomôže vytvoriť z každej izby voňajúce oázu a navodiť relaxačnú atmosféru. Pridaním konkrétneho esenciálneho oleja môžete sebe alebo vašim blízkym, pomôcť s rôznymi ťažkosťami. Postačí pár kvapiek kvalitného oleja a môžete uľaviť nádche, kašľu, bolestiam hlavy, zlému zaspávanie a pod. Správne zvolený olej vyčistí vzduch, alebo vám jednoducho spríjemní pobyt v miestnosti, v ktorej sa práve nachádzate. Bez pridania esenciálneho oleja vám aromadifuzér poslúži ako zvlhčovač vzduchu. AROMATERAPIA Aromaterapia je použitie aromatických éterických olejov, na ovplyvňovanie zdravotného a psychického stavu. Vedeli ste, že tento termín zaviedol v dvadsiatych rokoch dvadsiateho storočia francúzsky chemik René Maurice Gattefossé, ktorý objavil liečivé vlastnosti éterického levanduľového oleja. Esenciálne oleje sa používajú už tisíce rokov v rôznych kultúrach. Približne už v období 4500 pred naším letopočtom z nich Egypťania pripravovali parfumy a lieky. Vďaka svojim antidepresívnym, stimulujúcim, detoxikačným, antibakteriálnym, antivírusovým, či upokojujúcim vlastnostiam sa éterické oleje čoraz viac stávajú obľúbenou formou prirodzené, bezpečné a nákladovo efektívne terapia pre množstvo zdravotných problémov.
Čistička vzduchu
Predám čističku vzduchu značky BONECO air swiss. Diskový zvlhčovač v kombinácii s pračkou vzduchu. Je charakteristický jednoduchým ovládaním, elegantným dizajnom a veľmi nízkou spotrebou elektrickej energie. Zvlhčovač AOS 1355N pracuje na princípe prirodzeného odparovania vody z diskov, ktoré zachytávajú nečistoty zo vzduchu (prach, zvieracie chlpy, peľ, …). Vďaka plastovým diskom nie je potrebné vymieňať filtre. Účinnosť čistenia posilňuje aj elektrostatická ionizácia vzduchu. Vlastnosti: vhodný pre alergikov a astmatikov čistí a zvlhčuje vzduch súčasne uľaví suchým dýchacím cestám, sliznici a pokožke predĺži životnosť parkiet a nábytku čistí vzduch od prachu, roztočov, peľových častí, zvieracích chlpov, drobných nečistôt má dva režimy zvlhčovania – denný a tichý nočný špeciálny antibakteriálny ochranný systém na ochranu mikrobiálnej čistoty vody – Ionizačná strieborná tyčinka (ISS) – likviduje viac ako 650 druhov vírusov a baktérií (žiadne chemické prísady) vzduch zvlhčuje na optimálnu vlhkosť, nehrozí riziko prevlhčenia vzduchu. nákupná cena 245 eúr, predajná cena 130 eúr.
Čistička vzduchu bluemyst BA1180WK
Predám málo používanú kvalitnú čističku vzduchu bluemyst BA1180WK. Bola používaná len keď k nám prišla návšteva s alergikom. Najlacnejšia nová je od 147€ na internete. Predám za 110€. Poprosím len sms alebo emailom, v práci neberiem hovor. Ďakujem Parametre produktu Výrobca Bluemyst Typ filtra HEPA Príkon 40 W Hmotnosť 4.4 kg Hlučnosť 35 dB Vzduchový výkon 180 m3/h Rozmery (VxŠxH) 50.3 x 32.8 x 18.2 cm Čistička vzduchu Bluemyst BA1180WK Čisté prostredie Vytvorte si v domácnosti prostredí s čistejším a lepšie dýchateľným vzduchom. Čistička vzduchu zbaví váš domov dráždivých škodlivín, ako sú pele, roztoče, mikroorganizmy, pachy aj prach. Vhodný pre deti a alergikov Efektívne a rýchlo prefiltruje nekvalitný vzduch, ktorý sa drží najmä v bytoch a domoch. Ideálne pre alergikov, astmatikov, majiteľov domácich zvierat, deti aj seniorov. Pokročilý päťstupňový filtračný systém - predfilter, HEPA filter, filter s aktívnym uhlím, antibakteriálny filter a filter so studeným katalyzátorom. Predfilter Predfiltrácia zachytáva väčšie častice a predlžuje tak životnosť HEPA filtru. HEPA filter Zachytáva 99,7% častíc spôsobujúcich alergény. HEPA filter bol vyvinutý pre zachytenie mikročastíc prachu, alergénov, peľu a roztočov s tou najvyššou účinnosťou. Uhlíkový filter Filter s aktívnym uhlím eliminuje molekuly, ktoré majú na svedomí zápach a toxíny. Tým osviežuje vzduch a zanechá vašu domácnosť bez akéhokoľvek zápachu. Antibakteriálny filter Tento filter chráni vnútorné mechanizmy čističky vzduchu proti rastu baktérií a plesní. Filter so studeným katalyzátorom Studený katalytický filter a filter s aktívnym uhlím katalyticky rozkladá nebezpečné plyny ako sú amoniak, toluén, xylén, sulfán a plynné organické zlúčeniny. Spomaľuje a zabraňuje rastu plesní, aeróbnych aj anaeróbnych baktérií (Serratia marcescens).