bazár, predaj, inzercia, predám

Philips Avent 2v1 SCF870 - parný hrniec a mixér

Kategória: Kojenecké potreby

Predame pouzivany parny hrniec a mixer. Kupili sme hos tym ze nefunguje naparovanie, pouzivali sme ho ako mixer.
Potom sme neskor zistili ze je asi iba opotrebovana cast vrchnaka, ale uz sme zasa nepotrebovali naparova a mixovat :-)

Iba osobny odber, mozem doviez po trse NM, TN, DCA.
Malej dohode sa nebranime, uz ho nepotrebujeme.
Philips Avent 2v1 SCF870 - parný hrniec a mixér
Podobné inzeráty
Parný hrniec a mixér 2v1 Philips Avent - NOVÝ
Parný hrniec a mixér 2v1 Philips Avent Zdravá príprava v pare, jednoduché mixovanie. Varič zdravej detskej stravy na prípravu výživného jedla pre deti. Pomocou parného hrnca a mixéra 2 v 1 Philips Avent doma ľahko pripravíte výživné jedlo pre deti. Najskôr pripravte v pare ovocie, zeleninu, ryby alebo mäso a potom jednoducho zdvihnite a preklopte nádobu a môžete mixovať – bez toho, aby ste museli jedlo prekladať! Vlastnosti: Kompaktné prevedenie pre ľahké uskladnenie Jednoduché dopĺňanie vody Varte v pare a po prevrátení nádoby mixujte Len niekoľko častí, ktoré je potrebné čistiť Dokáže pripraviť detské jedlo pre každú fázu odstavenia dieťaťa: Mixuje tiež mäso, ryby a strukoviny Vhodné pre omáčky a nastrúhané potraviny Výkonné mixovanie pre jemná pyré Obsah balenia: Parný hrniec / mixér Stierka - Odmerka Technické údaje: Frekvencia 50 - 60 Hz Spotreba 400 W Napätie 220-240 V Trieda bezpečnosti: Trieda 1 Bezpečnostný uzatvárací systém pre veko a zabezpečenie nádoby Kapacita 800 (pevná strava) / 450 (tekutá strava) ml Rýchlosť 1 Objem nádržky na vodu 200 ml NOVÉ Len krabica je taká všelijaká. Takú som už dostala. Nebol vyskúšaný, ale tak je nový, mal by byť ok. Kontakt len mail, číslo vymyslené!!!!!
Parný elektrický sterilizátor 3v1 a stojan na sušenie
Predám Philips Avent Parný elektrický sterilizátor 3v1 a Philips Avent stojan na sušenie. Málo používané, ako nové, bez vodného kameňa. Ako bonus k tomu 2 balenia Philips Avent cumlíkov na fľašu Klasik, 4 otvory 6M+, rýchly prietok, silikónový, mäkký. 1) PHILIPS AVENT ELEKTRICKÝ PARNÝ STERILIZÁTOR TYPU 3 V 1. Pohodlná a účinná sterilizácia. Zlikviduje 99,9 % škodlivých mikróbov. Sterilizuje za 6 minút. Vhodný pre 6 fliaš Philips Avent. Video: 2) PHILIPS AVENT STOJAN NA SUŠENIE. Pohodlné a rýchle sušenie dojčenských fliaš a ďalšieho príslušenstva. Má flexibilnú konštrukciu, ktorá umožňuje voľné prúdenie vzduchu pre optimálne sušenie a odnímateľnú odkvapkávaciu misku pre ľahké vyliatie odkvapkanej vody. Vlastnosti: • zaisťuje pohodlné a rýchle sušenie dojčenských fliaš a ďalšieho príslušenstva • vhodný pre všetky veľkosti fliaš až do 330 ml • zmestí sa do neho až 8 dojčenských fliaš a ďalšie príslušenstvo • odnímateľný podstavec a flexibilné vyhotovenie Možnosť osobného odberu v Dolnom Hričove, Bytči alebo Žiline
Parny hrniec a mixer Philips Avent 2v1, top stav
Predam Kombinovaný parný hrniec a mixér Philips Avent 2v1 vhodny na pripravu zdravych detskych prikrmov rychlo a pohodlne. Pouzivany 6 mesiacov, vo velmi dobrom stave, cisty, 100% funkcny, pobaleny v original krabici so vsetkym prislusenstvom, navodom a zarucnym listom, kupovany 7/2022. Vyuzili sme ho malo, budem rada ked najde noveho majitela a este posluzi. Osobny odber Bratislava Inzerat platny do zmazania.
Elektrický parný sterilizátor Philips Avent SCF284 3v1
Praktický pomocník, nám sa osvedčil. Výhodou je aj veľkosť. Používaný, v bezchybnom stave. Elektrický parný sterilizátor 3 v 1 si zamilujete. Je priestranný (pojme 6 fľašiek Phillips Avent) a pritom nezaberie veľa miesta. Je tiež rýchly (sterilizuje behom šiestich minút) a vďaka automatickému vypnutiu i mimoriadne bezpečný. Efektívne zničí 99,9% všetkých škodlivých baktérií, a to prirodzenou parou, takže chémiu môžete nadobro vypustiť z hlavy. Viac info: alebo Pokiaľ inzerát čítate, tak je aktuálny. Najlepšie je kontaktovať ma e-mailom alebo SMS.
Parný hrniec a mixér Philips Avent 4v1
Predám parný hrniec a mixér Philips Avent s originál príslušenstvom. Vhodný na prípravu príkrmov pre dieťatko. V jednej nádobe sa suroviny naparia a následne pomixujú, možnosť zmrazenia v originál nádobkách a možnosť opätovného rozmrazenia priamo v parnom hrnci.
Philips AVENT parný hrniec a mixer 2 v 1
Dobrý deň Ponúkam na predaj parný hrniec a mixer v jednom značky Philips AVENT. Je to skvelý pomocník na prípravu zdravých pokrmov za pomoci pary a následného mixovania, aby sa zachovala skvelá chuť a vitamíny. Prístroj je používaný ale plne funkčný. Pridávania iba filtrovana voda, aby sa zamedzilo vzniku vodného kameňa. K prístroju pridávam tri nádobky na uskladnenie či už mlieka alebo hotového jedla, manuál s receptami. Pre doplnenie informácii má kontaktujte. Preferujem osobný odber Bratislava Ruzinov.