bazár, predaj, inzercia, predám

PHILIPS Sonicare nabíjacia jednotka a hlavice detské

Kategória: Ostatné

Predám úplne nové nepoužité hlavice na elektrickú zubnú kefku pre deti Philips Sonicare for Kids a nabíjaciu jednotku. Tiež k tomu dám aj nálepky na zmenu krytu.
Aj samostatne.
PHILIPS Sonicare nabíjacia jednotka a hlavice detské
Podobné inzeráty
Pomocné hlavice k stavebním stojkam nové a debnenie lešenie
Ponúkame na predaj nové pomocné hlavice k stavebným  stojkám Cena 2.5€ V ponuke na predaj a prenájom stropné debnenie fasádne lešenie typ plettac MJUNI70 P70. stavebne stojky krížové hlavice pomocné hlavice trojnozky Pavuky nosník H20 doka dosky šalovacie panely debniace Odformovací olej Dopravu zabezpečujeme v ramci celej SR a EU. Našimi autami alebo kurierom. V prípade záujmu možnosť prísť si nezáväzné pozrieť materiál k nám na sklad. V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať. Cenová ponuka je vždy zdarma. Aktuálne ceny stále na našej stránke v sekcii obchod. Cena prenájmu debnenia a lešenia závisí od množstva prenájmu a dĺžky prenájmu.
Gillette Mach 3 Power-náhradné hlavice 5 kusov
Predám nové,nerozbalené,nepoužívané náhradné hlavice-v balení 5 kusov-Gillette Mach 3 Power. Hlavice sa používajú na prvý batériovo poháňaný holiaci systém od Gillette, pre úplne nový pocit z holenia a vôbec najlepšie oholenie strojčekom Gillette. Jemné mikropulsy stimulujú a napriamujú fúzy od pokožky. Iba jedným ťahom dosiahnete pozoruhodne hladkého a dokonalého oholenie. Tak dokonalé, že pri menšom počte ťahov strojčekom je pokožka menej podráždená. Cena za balík s 5 hlavicami 10eur,pri dobierke + poštovné. Predávam len náhradné hlavice-NIE celý strojček !!!! Len volať()alebo mailovať(jindro19@)na sms neodpovedám !!!
Wellneo masážna podložka chrbta a nôh Shiatsu
Masážna podložka Wellneo 4 v 1 sa skladá z 2 dvojitých rotačných masážnych hlavíc v oblasti krku a 2 dvojitých rotačných masážnych hlavíc v oblasti chrbta – tie sa môžu navyše posúvať nahor a nadol. Ďalej je prístoj vybavený vibračnými hlavicami v spodnej časti podložky v oblasti stehien. Podložka vám tak ponúkne až 4 masážne programy. Prvým je tzv. shiatsu masáž, ide o špeciálnu masáž z čínskej tradičnej medicíny, pri ktorej rotujú masážne hlavice v oblasti krku a ramien. Zároveň sú aktívne hlavice v oblasti chrbta, ktoré rotujú a pohybujú sa zhora nadol a opačne. Pri rolujúcej masáži hlavice v oblasti chrbta nerotujú, iba sa posúvajú nahor a nadol. V praxi sme výrazný rozdiel medzi rolujúcou a shiatsu masážou nezaznamenali. Ako tretiu možnosť výrobca uvádza masáž už spomínanými vibračnými hlavicami v oblasi sedacích svalov a stehien. Intenzitu vibrácií si môžete nastaviť v 2 úrovniach. malo pouzivane
Elektrické zubné kefky Oral-B Vitality Plus a StarWars
Predáme elektrické zubné kefky Oral-B Vitality Plus 1ks a Oral-B Vitality StarWars 1ks. Zubné kefky boli používané, ale sú v 100% stave aj s pôvodným balením. Kefky sme vymenili sme za sonické zubné kefky. Ku kefkám dáme aj 4 nové originálne Oral-B detské hlavice CARS v cene 20.-EUR. Pôvodná cena len za elektrické kefky cca. 60.-EUR, teraz cena za obidve elektrické zubné kefky Oral-B vrátane 4 nových originálnych nástavcov je 19.-EUR. Na kefky je okrem originálnych nástavcov možné pripojiť množstvo cenovo výhodných kefiek buď z Lidlu, Kauflandu... Elektrické zubné kefky Oral-B sú svetovo odporúčané ako jednotka na trhu. Vďaka kefkám Oral-B odstránite škvrny z povrchu zubov a zubný plak a získate pocit profesionálne vyčistených zubov. Používanie elektrickej kefky Oral-B je jednoduché. Nie je potrebné na zubnú kefku príliš tlačiť, nechajte ju jednoducho pracovať. Napomáha predchádzať zápalu ďasien a odstraňuje až o 100% viac plaku ako manuálna kefka. Vlastnosti: - šetrne naruší a odstráni zubný plak - je šetrná k zubom a ďasnám - čistiaci režim Daily Clean s 2D pohybom - Cross Action – pre každodenné čistenie - na jedno nabitie vydrží dlhšie ako týždeň pri čistení zubov dvakrát denne po dobu 2 minút - protišmyková rukoväť - môže sa používať s rotačnými aj Trizone kefkovými hlavami Oral-B, pre starostlivé čistenie jednotlivých zubov Dodatočné vlastnosti: - 7 600 oscilačno rotačných pohybov/minútu - 20 000 pulzácií/minútu - 1 režim čistenia - vyrobené v Nemecku Obsah balenia: - zubná kefka Oral-B - nabíjací stojan KOMPATIBILNÁ NÁHRADNA HLAVICA všetky náhradné hlavice Oral-B, sú kompatibilné so všetkými elektrickými kefkami Oral-B Preferujem osobný odber. Prípadne pošlem poštou. Záloha vo výške poštovného vopred na účet. Cena je bez poštovného. Na SMS neodpovedám. Kontaktujte ma prostredníctvom emailu.
Smart (ZigBee) zariadenia na predaj
✅ OSRAM LIGHTIFY: Systém LIGHTIFY komunikuje na základe štandardu ZigBee, a preto ho možno kombinovať s inými komponentmi ZigBee - LIGHTIFY Gateway: Použitý = 33€ - LIGHTIFY Plug: Použitý = 7€ / Rozbalený nepoužitý = 9€ - LIGHTIFY PAR16 GU10 RGBW (6 kus.): Nový nerozbalený = 9€ / (3. Kus) Rozbalený nepoužitý = 7€ - LIGHTIFY E14 TW (3kus.): Nový nerozbalený = 7€ - LIGHTIFY CLA 60 RGBW: Rozbalený nepoužitý = 7€ - LIGHTIFY Surface Light TW (2kus.): Rozbalený nepoužitý = 55€ - LIGHTIFY CLA 60 RGBW: Rozbalený nepoužitý = 7€ - LIGHTIFY Gardenspot Warm White (2kus.): Rozbalený nepoužitý = 15€ - LIGHTIFY Gardenspot Warm White Add-on (Extention) (2kus.): Rozbalený nepoužitý = 5€ - LIGHTIFY FLEX RGBW: Nový nerozbalený = 25€ - LIGHTIFY Switch: Použitý = 23€ - LIGHTIFY Surface Light W23: Rozbalený nepoužitý = 10€ - LIGHTIFY Gardenpole RGB: Rozbalený nepoužitý BEZ KOLOV = 21€ ✅ OSRAM SMART+: Je to novšia verzia LIGHTIFY produktov ktorá tiež má kompatibilitu inými komponentmi ZigBee - SMART+ Outdoor Flex Multicolour: Použitý = 45€ - SMART+ GU10 RGBW: Rozbalený nepoužitý = 7€ - SMART+ GU10 TW: Rozbalený nepoužitý = 7€ - SMART+ Motion Sensor: Nový nerozbalený = 25€ - SMART+ Gardenpole Mini RGB: Rozbalený nepoužitý = 21€ - SMART+ FLEX 3P Multicolor: Rozbalený nepoužitý = 25€ - SMART+ FLEX EXTENTION 3P Multicolor: Rozbalený nepoužitý = 7€ ✅ OSRAM LIGHTIFY PRO: Inovatívny bezdrôtový systém LIGHTIFY Pro od spoločnosti OSRAM umožňuje bezdrôtovú konfiguráciu a ovládanie kľúčových funkcií osvetľovacích zariadení pomocou mobilných zariadení. Systém je založený na štandarde ZigBee Light Link. Svietidlá vybavené systémom LIGHTIFY Pro môžu využívať ZigBee na priamu komunikáciu so špeciálnymi rádiovo kompatibilnými tlačidlovými rozhraniami a snímačmi. - LIGHTIFY Gateway Pro: Nový nerozbalený = 27€ - LIGHTIFY Pro DSE: Rozbalený nepoužitý = 13€ - LIGHTIFY Pro PBC: Rozbalený nepoužitý = 15€ - LIGHTIFY Pro Control Box: Použitý = 11€ ✅ PHILIPS Hue: - PHILIPS Hue Starter Kit (2× LED žiarovka E27 White Ambiance, Stmievač Switch ,Mostík Hue Bridge) Rozbalený nepoužitý = 75 € s Mostíkom Hue Bridge / 35€ bez Mostíka Hue Bridge - PHILIPS Hue Tap Switch: Rozbalený nepoužitý = 27€ - PHILIPS Hue Motion Sensor: Rozbalený nepoužitý = 27€ ⚠️ Všetky zariadenia sú kompatibilné so ZigBee ⚠️ Niektoré zariadenia boli rozbalené len z dôvodu vyskúšania. ⚠️Viac fotiek nájdete pod týmto odkazom:
Predam detske elektricke zubne kefky Eta
Predam malo pouzivane detske elektricke zubne kefky + nove nahradne hlavice vhodne pre deti od 7 do 10 rokov. Vďaka technológii microBUBBLES a sonickej technológii MOVE+ dokáže čistiť zuby až 16 000 pohybmi za minútu a efektívnejšie tak odstrániť zubný povlak aj baktérie. 2min.casovac. Kefka funguje na 1 ks batérie AAA. (K tomuto strojceku existuju a hlavice vhodne pre 3 az 6 rocne deti.) Cena: 5Eur za 1strojcek a 1balenie hlavic