bazár, predaj, inzercia, predám

Philodendron mayoi

Kategória: Rastliny

Predám mladý zakorenený Philodendron mayoi. Do substrátu bol zasadený asi pred 3 týždňami. V tom čase este nemal rastový bod.
Rastie rýchlo, je to popínavá izbová rastlina.
Materská rastlina je na poslednej fotke.
Philodendron mayoi
Podobné inzeráty
Philodendron - rôzne druhy
Philodendron micans - 4€ Philodendron malay gold č.1- 4€ Philodendron malay gold č.2- 3,50€ Posielam poštou/packetou. Viem doviesť v rámci TN. Na dobierku neposielam.
philodendron/epipremnum/rhapidophora/- rôzne druhy
1) p. mayoi- troska zanedbaný (natiahol sa) ale vyzera byt zdravý a pripravený pre niekoho nového - predávam nakoľko je to prebytok - 10€ 2) p. verrucosum-moja materská rastlina, rezaná asi 3 krat za posledné dva roky čo ju mám, Koreňová sústava určite s hojným počtom korienkov,prispôsobený na teplejšie a vlhšie prostredie, vyrástol v terárku - 11€ 3) p. golden dragon- pravdepodobne revertovaný, celu zimu nič nerobil začal byt aktivny ( novy list ) a pred mesiacom tlačil už další list, prispôsobený na izbové podmienky - nemám už záujem o pestovanie- 6€ 4) e. cebu blue- čerstvo presadený ale koreňová sústava je dosť veľká, uvedomí sa velmi rýchlo, prispôsobený na izbové podmienky - prebytok v zbierke - 6€ 5) r. tetrasperma - u mňa sa jej velmi nedarí preto posuvam ďalej s nádejou na lepší domov - 4€ 6) p. silver sword - s rastlinkou som si prezil svoje ale nikdy ma nesklamala, rastie trocha pomalšie ale vždy s podarenými listami a dobrou koreňovou sústavou - nemám už záujem o pestovanie - 8€ 7) m. Peru- nemame sa radi a asi s ňou už nemám strpenie, vypestovaná z kolienka, osobne nepredavam len ku nejakej rastline - 1€ Predaj len Kosice/Kosice okolie ( Valaliky ) osobne, kontakt mailom ( číslo je vymyslene )
Philodendron brandtianum
Predám mladú izbovú rastlinu Philodendron brandtianum. Je zakorenená, zatiaľ bez nového rastového bodu. Je popínavá a má zaujímavú kresbu na listoch so striebristymi odleskami.
Philodendron pluto
predám mladú rastlinu philodendron pluto Osobny odber Bratislava alebo zasielkovna +postovne po prevode na účet.
philodendron erubescens red emerald
Ponúkam zakorenené mladé rastlinky philodendron erubescens, asi red emerald. 15-20e podľa veľkosti
Philodendron xanadu gold
Predám mladý nenáročný Philodendron xanadu gold (Golden xanadu). V dospelosti má veľmi pekné členité listy.