bazár, predaj, inzercia, predám

Pigmentové prášky

Kategória: Zdravie a krása

Ozdobné prášky na nechty sú ideálnym pomocníkom na nail art. Používajú sa na originálne zdobenie nechtov, ale aj na glitrové špičky.
Pigmentové prášky
Podobné inzeráty
KOZMETIKA & LÍČENIE
Príďte si ku mne oddýchnuť a spríjemniť deň. Pracujem doma. V galérii fotiek môžete vidieť zopár mojich prác, viac na FB Cenník na vyžiadanie Ponuka : Makeup / licenie - na rôzne udalosti BB glow skin - efekt ľahkého makeupu ( treba absolvovať 3/4 ošetrenia a efekt vydrží až 6 mesiacov ) Nanoneedle therapy - neinvazivne ošetrenie - vhodne pre všetky typy pleti s okamžitým antiage výsledkom Diamantová mikrodermabrazia Carboxy terapia - CO2 Kozmetická masáž tvare Kozmetická masáž tvare plus dekolt Face cupping/bankovanie tvare Gua sha masáž Manikúra gél lak Manikúra polygel/ gél predlžovanie Japonská repair manikúra Farbenie a úprava obocia - Henna brow Farbenie mihalnic Dermaplaning Laminacia obocia Trvala na riasy/lash lifting Ošetrenia: Ritual & relax ošetrenie : zamerané na hydrataciu Detox ošetrenie : zamerané na akné, pory, zanesenu pokozku - je protizapalove a detoxikacne Lifting & antiage ošetrenie : zamerané na prvé známky starnutia, vrásky , ryhy , pigmentove škvrny , ochabnutie + hydratácia Led terapia : zamerané na pigmentove škvrny, nerovnomernú pigmentaciu , zápalove procesy - je oddychové Aromatherapy: ukľudňujúce a relaxačné ošetrenie OXYS ošetrenie pomocou kyslíka Depilácia Predlaktie Ruky komplet + plecia Lýtka Komplet celé nohy Stehná Podpazušie Chrbát Brucho Hruď BRAZÍLSKU DEPILÁCIU NEROBÍM !!! Poradenstvo/diagnostika vramci každého ošetrenia zdarma Neváhajte má kontaktovať emailom alebo správou a určite sa dohodneme. Facebook : Gabika Andrejková Instagram : glamour_by_gabs Pokojne sa so mnou spojte aj v správe na FB alebo IG, kde môžete vidieť aj moju prácu.
Krémy na akné, vrásky, pigmentové škvrny atď...
Ponúkam na predaj rôzne krémy na: - akné - čierne bodky - vrásky - pigmentové škvrny - zlepšenie štruktúry pokožky - jazvy - rozšírené póry - Keratosis pilaris (keratóza pilaris) - melasma Viac informácií, fotiek, rád a odporúčaní vám poskytnem emailom, neváhajte ma kontaktovať.
AKCIA FaceWash gel na pigmentove skvrny -40%
Face Wash gel redukuje pigmentove skvrny a flaky, zjednocuje ton pleti a posobi protivraskovo. Novy, zabaleny. Najlepsia cena zarucena. Bezna cena 62 eur
Pomôcky / doplnky na nechty
Predám balík pomôcok a doplnkov na gélové nechty, spolu viac ako 50 ks, väčšina nová, nepoužitá. Štetce, ceruzky, kamienky, trblietky, sušené kvety, farebné prášky, nálepky, vodonálepky, tipy, ozdobné pásky, pilník, dve pomôcky na pečiatky spolu so šablónami, odstraňovače gélu, lesk a olej na nechty, podložka pod ruky..... Len všetko spolu. V prípade záujmu a otázok mail. Cena je vrátane poštovného. Pozri aj ďalšie moje inzeráty. Na dobierku neposielam.
Manikura Deep me
Predam sadu na manikuru Deep me. Sada obsahuje zakladne 3 kroky a 6 praskov. Pouzite 4 krat, 3 prasky este nepouzite. Cena bez dopravy. Posielam postou podla cennika.
35 x prášky a ozdobky  na nechty
35 kelimkov s krásnymi praskami a ozdobkami roznych farieb na nechty. 18x menší kelimok, 17x vasci kelimok. Používané ale skoro všetky sú viac než polovica. Na dobierku neposielam.