bazár, predaj, inzercia, predám

Pilcik

Kategória: Ostatné

Hladam pilcika k lkt práca v CZ dlhodobo nástup ihneď dobre platobne podmienky viac informácií po telefóne
Pilcik
Podobné inzeráty
Traktorista pilcik
Hľadáme prácu. Zohrata partia vodič lkt s dlhoročnou praxou a pilcik tiež s dlhoročnou praxou hľadajú prácu v lese. Papier máme v poriadku. Viac telefonicky v popoludňajších hodinách .
Hľadáme celé (hotové) partie do ťažby (strojnik+pilčík)
Hľadáme celé (hotové) partie ťažbárov (strojnik a pilčík) do rubných ťažieb. Objem ťažby cca 200 000 m3. Strojové vybavenie LKT alebo UKT. Dubové a bukové porasty. Možnosť ubytovania. Práca zabezpečená na 4 roky. Okres Levice a Banská Štiavnica Kontakt: lesyuhliská@, LKT, Zetor, Orvex, Stihl, Husqarna, Equus
Strojník, operátor ( vývoznej súpravy) a pílčík
Ponúkam prácu pre skupinu strojníka / operátora vyvážačky Timberjack 810 a k nemu pilčíka. K práci su potrebné platné doklady (strojnícky a pilčícky preukaz) a živnosť. Práca je v okolí KK, LE, SB, vojenské lesy. Platové podmienky dohodou, cca 12€ pre skupinu.
Pilčík
Hľadám pilčíka do ťažby dreva v lese. Mzda podľa výkonu/ od kubíka. Potrebné mať pilčícky preukaz. Práca Trenčín a okolie. Viac informácií po telefóne.
PARTIA PILCIK + STROJNIK TRAKTORISTA
Ponukam pracu v tazbe dreva pre samostatne pilcika alebo aj partiu pilcika s traktoristom na LKT 80 taha sa od lanovky praca v okoli Roznavy a Revucej Papiere (pilcicky,strojnicky,vodicky) nutne ! Zalohy niesu problem. Cestu preplacam. Vyplata raz mesacne. Na zmluvu ci na zivnost vsetko vec dohody. Praca na dlhodobo. mot.pilu viem zapozicat.. prosim volat na :
Pilčík
Ponúkam prácu pre pilčíka v Dolnom Kubíne a okolí na dlhodobú spoluprácu, ale pomôže aj "jednorázovo" na výpomoc podľa dohody. Cena dohodou od kubíka, podľa porastu a hmoty 5,5€ - 9€. Viac info: