bazár, predaj, inzercia, predám

Pilčik Nemecko

Kategória: Priemysel a výroba

Seriózna práca pre SKÚSENÝCH pilčíkov v Nemecku.Požiadavky:
-ŽIVNOSŤ
-NEMČINA základy
-FORMULÁR A1
-platný pilčícky preukaz
-riadne pripoistenie
-vodičsky preukaz
Ak nesplňate podmienky,škoda volať.
Jedná sa o prácu väčšinou pri harvestore preto treba rozumieť nemecky.Niekedy,prebierky,prerezávky,vyžínanie atď.Lokalita je Bavorsko.
K dispozícii je zaplatené slušné ubytovanie, vozidlo na dopravu v práci v rámci nemecka, píla príslušenstvo a palivo taktiež k dispozícií.Platené v hodinovke podľa aktualnej práce (18-22€), bližšie info ☎️ Vyzvedači,vypytovači a špekulanti bez vážneho záujmu o prácu nekontaktujte ma!!!
Pilčik Nemecko
Podobné inzeráty
Zvarac laser pilcik
Hladam pracu ako zvarac hlinik obsluha lasera alebo pilcik.mam aj zivnost a preukaz
TIG zvárači, CO2 zvárači a potrubári NEMECKO
Nemecko, potravina alebo farmácia TIG zvárači 141FM5, CO2 zvárači a potrubári Miesto práce: Nemecko Nástup možný: kedykoľvek po dohode Trvanie projektu: rok a viac Odjazdovky po dohode Ubytovanie Zabezpečené Hodinová sadzba bude dohodnutá s každým uchádzačom individuálne po posúdení jeho skúseností a schopností. Podmienky: platné certifikáty na TIG 141FM5, TIG 141FM4, 135 formulár A1 Nemecký jazyk výhodou viac info +107
Ponuka práce, strojník/pilčík
Stavebné rezivo Bajč hľadá strojníka (pilčíka) na kmeňovú pásovú pílu. Ak sa rozumieš pásovej píle, si zodpovedný a pracovitý tak hľadáme práve teba ! Pracovná doba: pondelok až piatok - od 8:00 do 16:30. Víkendy voľno. Príspevok na cestovné náklady. 5 až 7€/ na hodinu, záleží od šikovnosti pracujúceho.
Elektrikári Nemecko - Výroba rozvádzačov (6400€/mesiac)
Ponuka práce - výroba rozvádzačov v Nemecku 4 voľné miesta Miesto práce Montážna dielňa, Frankfurt nad Mohanom, Nemecko Popis práce Výroba rozvádzačov podľa výkresovej dokumentácie pre priemyselnú výrobu a automatizáciu. Následná montáž u zákazníka spolu s kabelážou a pripojením koncových zariadení. Ponuka pre SZČO, odbor elektrotechnik, platná vyhláška §22, §23 Termín nástupu a dĺžka projektu Nástup od 24.7.23, priebežne podľa dohody. Dlhodobý projekt. Pracovný turnus podľa dohody, zvyčajne 3+1 Komunikácia v cudzom jazyku Nevyžaduje sa Ubytovanie Zabezpečené blízko pracoviska, hradí si každý pracovník samostatne (po dohode hradíme a odrátate z fakturácie) Ponúkaný plat 28€/hod s NJ/AJ, 27€ bez NJ/AJ Pracovná doba Min. 57 hodín týždenne Fakturácia Každých 14 dní, splatnosť 14dní Požiadavky na uchádzača Prax vo výrobe rozvádzačov, aktívna živnosť, vlastné náradie, samostatnosť, spoľahlivosť. V prípade záujmu nás kontaktujte na maile @, alebo telefonicky na čísle .
Inštalatér - Nemecko
Spoločnosť SG tec s.r.o., s 10-ročným pôsobením na trhu ponúka dlhodobú spoluprácu pre inštalatérov(živnostníkov). Jedná sa o montáže odpadových potrubí, inštaláciu vodovodných potrubí a montáž sanity a to zväčša na novostavbách v Nemecku. Pozícia : Inštalatér Miesto práce : Nemecko Mzda : od 22,00€/hod Informácie o práci : Montáže odpadových potrubí, inštalácia vodovodných potrubí a montáž sanity Ponúkame : • od 22,00€/hod • Dlhodobá spolupráca • Zabezpečené ubytovanie(hradí si Zhotoviteľ, cca.15-30€/noc) • Splatnosť faktúr 30 dní(fakturácia raz mesačne) • 50-70 pracovných hodín týždenne Požadujeme : • Živnosť • Samostatnosť • Prax v odbore • Vlastné auto Znalosť nemeckého alebo anglického jazyka je pre uchádzača výhodou. V prípade, že tvoríte s kolegom dvojicu a chcete pracovať len spolu, kontaktujte nás. Naplánujeme pre Vás v rámci možností stavbu, kde môžete pracovať spoločne. V prípade záujmu prosíme použiť nasledovné kontakty : • Miroslav SENEŠI : • Viktor SZABÓ :
Elektrikar NEMECKO  - NÁSTUP : 17.7.23 /// 24.7.23
Ponuka práce pre elektrikárov, zámočníkov v zahraničí. Nemecko, Francuzsko -Firma poskytuje prácu celoročne. Preferujeme dlhodobú spoluprácu. - 2 týždňová splatnosť faktúr - Vo firme je možný pracovný postup - možnosť finančného rastu po 3 mesiacoch - firemné monterky, firemné certifikácie a podobne. - Firma hradí ubytovanie aj cestu na firemných autách na firemné náklady. HĽADÁME PRACOVNÍKOV : -ELEKTRIKÁR -Nemčinár / Angličtinár -ELEKTRIKÁRI - Bez znalosti jazyka POŽIADAVKY NA PRACOVNÍKOV ELEKTRIKÁR : -Elektrikárka vyhláška : §21 / §22 / §23 -FLEXIBILNOSŤ -Prax : od 1 roka -Jazyk nie je podmienka. POŽIADAVKY NA PRACOVNÍKOV ZÁMOČNÍK : -Certifikácia : - Papiere na vysokozdvižný vozík - Papiere na plošiny - Výškové práce OHODNOTENIE PRÁCE : -ŽIVNOSŤ : 16 - 19 zamočnik -ŽIVNOSŤ : od 16,5-24 eur elektrikar - nástupný plat -Práca je vykonávaná 9 max 11 hod/denne 6 dní v týždni. NÁSTUP MOŽNÝ IHNEĎ! elektrikar, elektrikár, mechanik, elektrikári