bazár, predaj, inzercia, predám

Pinkie

Kategória: Ostatné

Zateplená sťahovacia deka 80x70, organizér Small grey comb 42x22x12, kozmetická taštičky Grey comb 23x19, univerzálna tastička Grey comb 33x25
Pinkie
Podobné inzeráty
Fusak Pinkie
Fusak Pinkie. Popis vo foto
sivy zimny a letny fusak Pinkie 0-12 mesiacov
Predam pouzivany sivy zimny(25€) a letny(20€) fusak Pinkie,velkost: 0-12mesiacov. V pripade kupy oboch naraz je cena spolu 40€. Osobny odber Tomasov alebo poslem postou(postovne nie je v cene). Prosim kontaktovat ma mailom/whats app/telefonat.
Fusak PINKIE 114 cm
Hlavné priority: - dĺžka až 114cm (top pre väčšie deti) - dá sa použiť ako samostatná teplá podložka do kočíka / samostatný zateplený nánožník - dole sa dá rozipsovať na topánky bez toho aby sa zašpinil - šnúrky na pripevnenie na kočiar Pôvodná cena bola 40€. Bol kupovaný do kočiara OYSTER ZERO kde sedí perfektne. Fusak je ako nový.
Fusak
Predám prechodný Fusak pinkie Za 20e Super stav
Pinkie malá taška Pocket
Nová, nepoužitá s visačkou.. Vzor orient Na drobnosti aby boli po kope (hračka, kapsička s výživou, atď), na pláštenku do dažďa / moskytiéru, alebo aj ako prebaľovacia taštička. Zo zadu hore je pásik s cvočkom takže si ju môžete pripevniť o konštrukciu kočíka / rúčku.. Rozmery na foto + POŠTA Kontakt formulárom, číslo vymyslené..
Zimný fusak do kočíka
Zimný svetlo-béžový fusak značky Pinkie vo výbornom stave, používaný jednu sezónu. Je vhodný na každý kočiar/športový kočík. Pôvodná cena 75Eur. Veľkosť 0-3 roky.    Pre jednoduchú manipuláciu s dieťatkom sú umiestnené zipsy na oboch stranách fusaku, idú úplne rozopnúť, teda môžete oddeliť vrchnú časť od spodnej. Spodný diel môžete ponechať samostatne v kočíku ako hrejivú podložku. * V hornej časti fusaku sú všité šnúrky, tými môžete pripevniť fusak ku kočíku-nebude skĺzavať. * Fusak môžete okolo hlavičky stiahnuť a dieťatko tak bude pekne v teple. * Ako vnútorný materiál je vo fusaku použitý chlpatý mikroflees, preto je veľmi teplý. * Celkovo je fusak veľmi ľahký a pôsobí moc príjemne na dotyk. * Ľahko vodoodolný materiál materiál: 100% PES                 rozmery: dĺžka cca 112 cm, šírka cca 53 cm