bazár, predaj, inzercia, predám

pioneer xdj aero

Kategória: Zvuková technika

DJING S WIFI PRENOSOM SKLADIEB.

Pioneer XDJ-AERO je DJ systém "all-in-one" - kombinácia prehrávača a mixu s podstatnou výhodou: DJ si vystačí iba s týmto prístrojom a má k dispozícii všetky funkcie, ktoré potrebuje. Mix je vybavený portami pre pripojenie externého hardvéru, ako je napríklad niektorý prístroj z radu CDJ Pioneer alebo gramofón, ale Pioneer XDJ-AERO možno tiež použiť ako samostatný 2-kanálový mixážny pult.

PRIPOJTE AŽ 4 WI-FI ZDROJE SÚČASNE

Vďaka podpore Wi-Fi, softvéru rekordbox a novej mobilnej aplikácie od spoločnosti Pioneer Dj získate s XDJ-AERO bezdrôtový prístup ku stopám a hudbe, uloženej na vašom mobilnom zariadení. Užite si bezdrôtový prenos hudby zo smartphonu, tabletu, notebooku a PC.

PODPORA MIDI / HID

XDJ-AERO môžete použiť ako kontroler. Stačí pripojiť USB flash disk, kam ste si uložili svoju hudbu, alebo pripojiť ďalšie decky cez vstupy LINE / PHONO.

BEAT SYNC, AUTO MIX

Stlačte tlačidlo Sync pre synchronizáciu hudby alebo spustite režim Automix: XDJ-AERO je pripravený prehrávať mix skladieb automaticky, napríklad využitím rekordbox playlistov.

EFEKTY S JEDNODUCHÝM OVLÁDANÍM

Jogy a ovládače efektov s celou radou režimov umožňujú vytvárať skvelé mixy vďaka ľahkému prístupu k integrovanej knižnici s efektmi alebo k vašim vlastným hudobným zdrojom.

PRIAMY ZÁZNAM NA USB

DJ mixy je možné zaznamenávať priamo na USB. Zaznamenané DJ mixy sú uložené vo formáte WAV.

VYSOKO KVALITNÝ ZVUK Z VYSOKO KVALITNÉHO HARDVÉRU

Bloky prehrávača a spracovanie mixu sa zlúčili do jedného čipu so schopnosťou plne digitálneho spracovania. Tým je možné skreslenie znížené na minimum a zvuk z XDJ-AERO je absolútne bezchybný a bass basic beaty presné.
pioneer xdj aero
Podobné inzeráty
PIONEER XDJ-RR // ZOMO P-XDJ-RR Plus NSE case
Predam prepravný kufor ZOMO Flightcase P-XDJ-RR Plus NSE ktorý bol špeciálne navrhnutý pre Pioneer XDJ -RR Rozmery : 715 x 492 x 201 mm Hmotnosť : 14,4 Dohoda možná
Pioneer DJ XDJ - RX2 all in one DJ system
Predávam Pioneer DJ XDJ-RX2 spolu s kufrom na mieru. Konzola je bez vizuálnych a technických závad. Možnosť vyskúšať v ZA. Prosím písať sms/email.
Pioneer DJ XDJ-R1
Predám Pioneer DJ XDJ-R1 je funkčná ma už niečo za sebou,USB funkčne aj cd.
Predám Flightcase na Pioneer XDJ-XZ
Predám tento maximálne kvalitný a odolný (kufor) Flightcase značky ZOMO na DJ controller Pioneer XDJ-XZ v 100% stave bez akýchkoľvek poškodení, nakoľko nebol vôbec využívaný ani nikam prenášaný. Kupovaný v obchode Showtechnic za pôvodnú cenu 329€. Ponúkaná cena je 160€. Vlastnosti: - Chráni konzolu pred poškriabaním, nárazmi alebo poškodením zvonka - Profesionálna kvalita spracovania - Veľmi stabilné prevedenie - Moderný moderný dizajn - Kvalitné vnútorné čalúnenie - Zaoblené guľové rohy - Kvalitné spony na motýľoch na rýchle zatváranie - Praktické rukoväte a kolieska pre ľahkú prepravu - Odnímateľný poťah Okrem štýlového vzhľadu presvedčí aj odolnou konštrukcou. Extra široké a čierne lakované hliníkové profily a masívne guľové rohy poskytujú absolútne vysokú odolnosť voči poškodeniu pri prevoze Vašej techniky. Moderný dizajn v tmavej, čiernej NSE (Night Style Edition) je jednoducho štýlový a pútavý. Môže sa pochváliť vysokou odolnosťou pri nárazoch aj vďaka vnútornému čalúneniu.
Predam Case na Pioneer DJM 900 NXS2 + Pioneer CDJ 3000
Predam 2x Case na 1x case na Pioneer DJM900 NXS 2 + CDJ 3000 1x case na 2x Pioneer CDJ 3000 predtym tam boli CDJ 2000 NXS2 - takze je mozna uprava Su to profi Case od firmy Mello case a material je profi plast - pevny ale lahsi ako drevo. Cena za 2 ks 300€ Jednotlivo po 200 € ks
Aparatúra
Predám komplet aparatúru, mix pult Pioneer XDJ-R1 s príslušenstvom, bezdrôtový mikrofón, 4x reprobedne s výkonom 1500W, kabeláž, stojany, dymostroj, prípadne aj albumy cez 10000 pesničiek.