bazár, predaj, inzercia, predám

Pirátsky ostrov pokladov

Kategória: Hračky

Predám Pirátsky ostrov pokladov v dobrom stave. Z dela sa dá strielať je plne funkčné. Inzerát je aktuálny do zmazania.
Pirátsky ostrov pokladov
Podobné inzeráty
Playmobil 6679 Pirátsky ostrov pokladov
Predám nový nepoužitý (originálne zabalený) playmobil 6679 Pirátsky ostrov pokladov. Osobný odber možný v BA. Posielam aj poštou podľa cenníka SP.
Pirátsky zápisník
Predám pirátsky dizajnový zápisník. Pero je poškodené a nepíše ale tuha sa dá vymeniť. Zápisník má 75 strán.
Hľadačská spoločenská hra Cool Games Detector od 7 rokov
Predám hľadačskú spoločenskú hru Cool Games Detector, min. hraná, ako nová, spolu s batériami. Cena 25 €. Popis hry: Cool Games vám prináša originálnu hru Detector. Vydajte sa do sveta pokladov a hľadajte ten svoj. Najprv musíte nájsť s pomocou detektora jeden kľúč a hneď potom druhý. Nebojte sa, detektor bude vydávať zvuky a tým vám napovie, či idete správnym alebo nesprávnym smerom. Až nájdete oba kľúče, nasaďte ich na detektor, vďaka kľúčom totiž odomknete hľadanie pokladu. Teraz sa môžete vydať za vzácnym pokladom, ktorý je ukrytý v skrinke. Hlavné vlastnosti hľadačskej hry Detector Zábavné hľadanie pokladu pomocou detektora Elektronický displej detektora Zvukové signály Nastavenie časového limitu Dosah detektora až 30 m Plnenie úloh pomocou kartičiek Hľadanie kľúčov a truhlice s diamantom Hrajte doma aj vonku Cool Games Detector pre jednotlivcov i skupiny Rozvoj tvorivosti, jemnej motoriky a logického myslenia Vhodné pre každého hľadača od 7 rokov Cool Games Detector pre každého Detektor vám bude napovedať nielen zvuky, ale vám bude aj ukazovať na elektronickom displeji, či sa blížite alebo vzďaľujete. Urobte si hru zaujímavejšou a nastavte časový limit na detektore od 2 do 15 minút. Tiež si môžete spestriť hľadanie tým, že budete plniť úlohy, ktoré nájdete na kartičkách. Detector môžete hrať sami, v skupinkách či s kamarátom. Jeden poklad a kľúče schová a druhý ich bude hľadať. Zábavnú hru Detector môžete vyskúšať doma, ale aj vonku, dosah detektora je až 30 m. Logická hra Detector Cool Games Detector je skvelá hra pre každého malého i veľkého hľadača pokladov. Hra a úlohy rozvíjajú tvorivosť, jemnú motoriku a logické myslenie. Vhodné pre deti od 7 rokov. Na prevádzku Detectora sú potrebné 2 AA batérie, každý kľúč potrebuje 1 AAA batériu a poklad 2 AAA batérie. Batérie nie sú súčasťou balenia. Detector obsahuje: Detektor, 2 kľúče k pokladu, poklad s diamantom, 20 kartičiek VÝZVA a návod.
Stavebnice kompatibilne s legom a postavicky
Vojaci-su dva typy, kazdy ma zbran, maskacovy 10+10 vojakov+podlozka gratis za 20€ 5+5 vojakov za 10€ Megabloks auto biele mimoni bez postupu, je ale na internete dostupny, cena 6€. Mozem poslat tlaceny. Postavicky, nie original lego, cena 1€/ks. pri odbere vsetkych na foto za polovicu. Piratsky ostrov za 10€
Playmobil Country (Farma) + Pirátsky ostrov - stavebnica
Posunieme u nás už nepotrebnú stavebnicu Playmobil. Bola používaná ale deti už z toho vyrástli. Je vo veľmi zachovalom stave, v pôvodnej krabici aj s návodmi. Táto konkrétna sa už nepredáva a cena novej sa pohybuje okolo 70-80€ Ak potrebujete viac informácií. Môžete ma kontaktovať akokoľvek a odpoviem. Pozrite aj moje ostatné inzeráty.
Playmobil 71046 Pirátska loď
Predám nový nepoužitý (originálne zabalený) playmobil 71046 Pirátska loď. K lodi je možné dokúpiť podvodný motor (7350) v hodnote 7€. V ponuke mám aj pirátsky ostrov 6679. V prípade odberu oboch by bola cena 82€ vrátane motora. Osobný odber možný v BA. Posielam aj poštou podľa cenníka SP.