bazár, predaj, inzercia, predám

pisaci stol, maly stolik a 2 stol., kočík pre babi

Kategória: Nábytok pre deti

Predam
pisaci stol : v76xš118xhl50cm
maly stolik so stolickami : v50xš59hl.52, 2 stolicky : v54cm
kočik pre babiky : v46cm
pisaci stol, maly stolik a 2 stol., kočík pre babi
Podobné inzeráty
Písací stôl
Ponúkam za odvoz písací alebo počítačový stolík do detskej izby. Stolík je používaný ale plne funkčný. Časť na písanie je vyrobená na mieru s vysuvacou doskou na klávesnicu, druhá časť na tlačiareň je z pôvodného stolíka a je mierne ošuchaná, ma policu a dva sufliky. Stolík sa dá rozdeliť na dve samostatné časti. Stolík k odberu bez PC. Odber možný ihneď v Slovenskej Vsi. Odvoz si musíte zabezpečiť sami.
Prebaľovacia komoda+písací stolík 2v1
Rozmer komody š 90 x hĺbka 49 x v 102 cm. Komoda sa predáva vyprataná. Bez poškodení. S originál vysunutou doskou na prebaľovanie, dá sa dať na 2 polohy VYŠŠIE na prebaľovanie a 2. NIŽŠIE ako písací stolík,na to je ešte doska vysunutá aby sa k nej dala zasunúť stolička. Béžový kočík 3-kombinácia s dáždnikom je 150€. Péruje jedným prstom a je veľmi priestranný pre babätko,v hlbokej časti vydrží batoľa dlhšie(než v tých miniatúrnych vaničkách). Zatáča perfektne,niektorí sa boja rovných oveľa lepšie ako otáčacie kolesá,viem to porovnať. Mierne známky používania. Viď foto Možnosť dokúpiť aj fusak +35€ Napredaj je aj jedálenská stolička šedobiela ,ružovobiela postieľka,šedá kolíska Kindercraft,pomocné chodítko Bo jungle,nosič,nosič , overale a bundičky, ratanový jedálenský set 4stoličky,plynový ohrievač NOVÝ
Písací stolík - vhodný aj na PC
Ponúkam písací stolík vhodný aj na PC, používaný, na rohoch- menšie odreninky, inač nepoškodený. Stolík je bez výsuvnej poličky na klávesnicu. Bol vyrobený na mieru. Kvalitná stolárska robota. Ak máte záujem o kúpu, prosím kontaktujte ma cez formulár alebo mailom na adresu: lia92@ číslo je neplatné. Iba osobný odber. Predám za vašu cenu.
Polohovateĺný písací stolík
Predäm veĺmi zachovalý písací stolík svetlej farby s možnosťou zdvihnutia a polohovania. Týmto poskytuje pohodlnejšie písanie, prípadne rysovanie. Okrem toho sa dá nastaviť aj výška nóh stola - rastúci stól.
Rastúci písací/počítačový stôl zn. ALPLES, rozm: 1040x604
Predám kvalitný písací/počítačový stôl, farba breza Rozmery stola sú 1040x604mm, výška stola je nastaviteľná od 620 do 740mm. Nastaviteľné nožičky sú šedej farby. Stôl je od slovinského výrobcu nábytku ALPLES. Stôl je v TOP stave.
Posteľ s komodou a písací stôl
Predám vo veľmi zachovalom stave. Rozmer: 205x100x120 Cena: posteľ+ komoda+ stolík: 149€, samostatne vyberateľné písací stôl: 48€ Dohoda možná