bazár, predaj, inzercia, predám

Pivné grígle 2ks Luminarc nové

Kategória: Sklo, keramika

Predám v original krabičke zabalene krigle značky Luminarc
Objem:0,5L

Pošlem poštou po celej SR

Bratislava:Osobný odber

Cena poštovneho:+4€
Pivné grígle 2ks Luminarc nové
Podobné inzeráty
Sada z varného skla - Luminarc - 52464.
- sada šesti luxusních sklenic z pozůstalosti, značených - Luminarc - Made in France " - transparentní, tenkostěnné, varné sklo ve vysoké kvalitě značky - obsah cca : 2,5 dl, výška sklenice : 12 cm - sada je v luxusním a nepoškozeném stavu
Poháre s džbánom Luminarc
Predám džbán s pohármi značky Luminarc (kvalitné odolné sklo). Vhodné na letné posedenie na záhrade. Neboli vôbec použité, sú v pôvodnom balení. Cena 20€. Osobný odber v Bratislave alebo v Stupave.
Súprava Luminarc
Predám nepoužívanú súpravu zo značkového Luminarc skla a to džbán a 6 ks pohárov v 100% stave. Cena 15€ + poštovné. Viem dobre zabaliť, aby sa nič nepoškodilo.
pivne pohare
predám pivné poháre 0.5l,nove nepoužite, steiger-1x, kozel-2x, zubr-3x, cena dohodou,viem poslat aj postou, cenu ponuknite,urcite sa dohodneme Na sms neodpovedám, prosím volajte,alebo píšte mail.
Pivové poháre a krígle s potlačou (osobný odber)
Pivné poháre a krígle s potlačou pre zberateľov. Pivové výročné poháre Corgon Liga 2007. Veľmi malo používané, v 100% stave - zberateľský kúsok. Cena - 12 EUR(ks) a je pevná. Pivné krígle Zlatý bažant s potlačou OH 2010 (0,3 l) - 15 EUR(ks). Dôvod predaja: viac ich vo svojej domacnosti nepotrebujem a rada sa ich zbavim cim skor. Na dobierku neposielam; pošlem až po prevode peňazí na môj účet + poštovné. Ak inzerát je zverejnený = ešte aktuálny. Len vážni záujemcovia!!! Telefónne číslo je vymyslené. Kontaktujte ma prosím prostredníctvom mailu.
Prodám pivné poháre
Prodám pivné poháre Prodám pivní sklo. Posílám po krabici kde je 6 skleniček Z pivovarů Starobrno.Krušovice, 0,3l Z pivovaru Zlatopramen 0,5l Cena za krabici 8,-eu + poštovné zasilkovna 4,-eu Brno email ivodedek@