bazár, predaj, inzercia, predám

Pivova fľaša s nápisom 2 fľaše

Kategória: Zberateľstvo

Predám asi pivove nepoškodené fľaše s nápisom na uzáveru.pozri moje ostatné inzeráty .spolu obe za 10
Pivova  fľaša s nápisom 2 fľaše
Podobné inzeráty
Dekoratívne fľaše
Predám 4 efektné dekoratívne fľaše: fľaša opletaná a krásne dekorovaná leptaným obrazom, jemná fľaša v tvare ženy, fľaša s kovovým držiakom ako korbeľ a fľaša veľmi zaujímavo uložená na kovovom tepanom bicykli. Cena 30 € všetky spolu.
Fľaša
Značená pivova fľaša Hlohovec cena 10€+poštovné.
fľaša odznak
1 fľaša zelená výška 27 cm 5 € 2 fľaša nápis na fľaštičke v krúžku v strede ADLER & GOLD KOŠICE a trocha nižšie nápis DEPOSE a výška 18,50 cm 5 € 4 fľaša výška 14,30 cm 5 € 5 fľaša nápis na fľaštičke PLAMEŇ a výška 13,50 cm 5 € Írsky odznak Baile Atha Cliath / Dublin 7 € odznak z Olympiády v U.S.A 27 €
Poľná fľaša - smalt
Dobrý deň, ponúkam na predaj originál smaltovanú poľnú fľašu (rok výroby 1949). Fľaša ma oťuky od používania čo sa u takýchto fľaši stavalo bežne. Na jednej strane je viditeľná vada smaltu od výroby (viď foto). fľaša sa dá bez problému vyčistiť a používať, korok sa dá použiť ten z fľaší ČSLA. Sám som si jednu vyčistil pre používanie na reenacting WW1.Celkový dobrý zberateľský stav, viď foto. Smaltované fľaše sú už dnes ťažko zohnateľné (to je jedno či ide o WW1 alebo medzivojnové) a časom to bude len horšie a samozrejme nehovoriac o stave. Fľaše v lepšom stave ako je tá čo ponúkam idu aj za 100 Euro a to aj bez pohárika. K cene je potrebné pripočítať aj poštu, prípadne preferujem aj osobný odber. Prosím kontaktovať emailom. Telefonicky najlepšie až po 18:00. Ak by som nebol dostupný telefonicky tak radšej píšte. Platba vopred na účet, alebo pri osobnom prevzatí. Platbu nevraciam späť, nakoľko kupujete použitú a starú vec, takže bez záruky. Tovar posielam do dvoch týždňov od pripísania platby na môj účet, vzhľadom na pracovnú vyťaženosť.
Retro formicky,flase coca cola a ine
Rozne formicky Flase vid foto Hrnce skor na dekoraciu Vedro ...17e,plus biely hrncek pridam Rozne flase Sirup original retro Kofola original v plastovej flase Coca cola...aine flase vid..ponuknite cenu Posledne foto Obraz svietiaci funkcny...14e Kabela kozenna zadarmo k nakupu Jedno ucho treba prisit.. Sadrova jezibaba ...3e
Starožitné pivová fľaša z roku 1913- rezervované
Predám túto 110 ročnú fľašu od piva. Nápis je: FISCHL A RAWNER SKLAD PIVA BRATISLAVA 1913 TELEFON ČÍSLO 28 Ideálne na osobný odber v Novom Meste nad Váhom, respektíve aj v Starej Turej po dohode. Pošlem aj poštou,packetou na dobierku + poštovné. Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty. Niektoré ďalšie položky som priložil aj sem.