bazár, predaj, inzercia, predám

Pivový krígel "Pivný očenáš"

Kategória: Zberateľstvo

Predám pivový krígel vo veľmi dobrom stave. Výška 15,5 cm. Cena 12eur+poštovné. Posielam po úhrade na účet.
Pivový krígel "Pivný očenáš"
Podobné inzeráty
Keramický pivový krígeľ
Predám charizmatický keramický pivový krígeľ vo výbornom stave, ideálne pre zberateľov. Je modelovaný podľa pivového sudu, má objem 0,3l a cena je 3€. Pri posielaní poštou je potrebné k cene pripočítať poštovné. Platba je vopred prevodom alebo osobný odber.
Pivový krígel
Predám pivový krígel "Reštaurácie Rokycany". Cena 4eur+poštovné. Na dobierku neposielam.
Zberateľské krígle
Predám pivné krígle pre zberateľov za cenu 5 eur/kus (pri kúpe všetkých troch je cena spolu 12 eur). Čierny krígeľ so znakom Bratislavy a nápisom Bratislava v stredovekom štýle má objem 3 dcl úplne po okraj. Je vyrobený zo zaujímavého materiálu, ktorý však neviem bližšie určiť. Veľký krígeľ je z Anglicka, z pivovaru v meste Newark on Trent. Je keramický a má objem 8 dcl úplne po okraj. Poľovnícky krígeľ je takisto keramický. Na krígli je motív hlucháňa. Objem je takmer 4 dcl úplne po okraj. Krígeľ bol podľa informácií na nemeckých stránkach vyrobený približne v 70. rokoch v NDR závodmi SD. Ako naznačuje razba na dne (Handarbeit), ide o ručnú prácu. Aby ste videli všetky fotky, posúvajte sa cez ne šípkami. Iba osobný odber v Trnave.
Pivový pohár - krígel
Predám staré pivové sklené poháre,krígle a podpivníky a (odznaky 3 kusy PILSNER URQUELL PRAZDROJ 1842). Na fotke pár podpivníkov. Na fotkách pivové poháre ,pivný krígel - sklené,keramické,kameninové a približne 200 kusov podpivníkov. Predávam aj jednotlivé kusy - po jednom kuse. Môžete si vybrať. Pri odbere viac kusov možná dohoda-zľava. č.1 Starý mosadzný pohár(10 €), č.2 Starý kameninový(7 €), č.3 CAIRNS Oktoberfest Australia,(Nemecká komunita v Austrálii)(30 €), č.4 Karlovačko (7 €), č.5 Kamenina HTB Bayrn Brauhaus Germany(10 € ), č.6 Černá Hora (3 €), č.7 Bolten (15 €), č.8 Budějovický Budvar(5 €), č.9 Popper - pivovar Bytča- 4 kusy 0,3L (3 €/1 kus), č.10 Staropramen Granát-2 kusy(4 €/1 kus), č.11 Corgoň 2 kusy (3 €/1 kus), Sklenné,keramické,kameninové,mosadzné, pivné poháre,politre,pollitre,krígle. Odznaky 3 kusy PILSNER URQUELL PRAZDROJ 1842 (3 € / 1 kus) Pri kúpe viac kusov,ceny dohodou. Ponuky mailom , nie sms(SMSKY MI NEPÍŠTE) - na sms nereagujem. Pozrite všetky moje inzeráty.Inzeráty sú vždy aktuálne až do zmazania. Uprednostním osobný odber alebo pošlem po vložení peňazí na účet. Ak sa posiela poštou , pripočítava sa cena poštovného. PLATBA VOPRED NA ÚČET cez internet banking. Na dobierku neposielam.
Starožitný Vojenský Krígeľ a pohľadnica
Predám starožitný vojenský krígeľ s priesvitkou.Výška 30 cm.Krígeľ na spodnej strane má malú čiarku(označené červenou šípkou viď.foto) Po dohode môžem poslať aj poštou. Kontakt len na email milan_stefanik@ Tel.číslo je vymyslené
predam pivovy pohar Corgon liga...
zo zbierky predam stary pivovy pohar Corgon liga- 2007/2008, 100% zberatelsky stav, vid foto.. cene + posta