bazár, predaj, inzercia, predám

Pizzer/Pizzerka

Kategória: Pohostinstvá a ubytovanie

Do pizzerie Šenk v Cigli príjmeme na TPP spoľahlivého, samostatného, zodpovedného pizzera s praxou. Pracovná doba krátky/dlhý týždeň, prípadne dohodou, nástup možný ihneď.
Mzda 6€/h v čistom.
Benefity: strava, príspevok na dopravu
Pizzer/Pizzerka
Podobné inzeráty
PIZZER/PIZZERKA
Pekný deň prajem, hľadáme nového člena do nášho kolektívu na pracovnú pozíciu PIZZER/PIZZERKA! Požiadavky: skúsenosti s výrobou pizze, samostatnosť, dochvíľnosť, poriadkumilovnosť Pracovný čas: dlhý/krátky týždeň 9:00-22:00 Miesto: PizzaRehi Rača, Rustaveliho 4D
Pizzér, alebo pizzérka do novej street pizza  v Bratislave
Hľadám šikovného pizzéra, alebp pizzérku s nadšením pre cesto a výrobu neapolskej pizze. Práca je vhodná pre ženu aj pre muža a ak si nováčik, ktorý sa chce naučiť pripravovať tradičnú neapolskú pizzu, zaučíme ťa. Základné predpoklady: - Nadšenie - Pozitívne orientovaná osoba - štandardná zručnosť - Zodpovednosť - dodržiavanie kvality a receptúr - hygiena a čistota - práca v modernej prevádzke Vybraného uchádzača o túto pozíciu zaškolíme na náš systém práce. Nové pracovné prostredie Atraktívny spôsob odmeňovania a celá odmena na výplatnej páske. Práca je vhodná ako hlavné zamestnanie, alebo aj ako druhé, alebo vedľajšie zamestnanie. V prípade záujmu Vás prosíme o zaslanie životopisu v slovenskom jazyku a krátky sprievodný text o tom, prečo Vás zaujala táto pracovná pozícia. Mesačná odmena od 1500€ do 2200€ v čistom na plný pracovný uväzok.
Pizzer
Hľadáme šikovného mladého človeka do nášho podniku na pozíciu pizzer. V prípade záujmu nás kontaktujte telefonicky alebo na mail : bowlingcana@ Ak ste šikovný a túto prácu ešte nerobili a máte chuť pracovať, môžeme Vás zaškoliť. Praca v hrubom 1000,-€ Plat zálečí od počtu odpracovaných hodín.
Pizzer na dreve
Prijmeme skuseneho pizzera so skusenostou s kamennou pecou na dreve. Moznost aj zaucenia. Nastupny plat 100€/ den.
Hľadáme Pizzera
Hľadáme človeka na pozíciu pizzer do pizzerie v Brestovanoch. Práca na smeny- krátky dlhy týždeň (pripadne sa vieme dohodnúť) práca v malom kolektíve. Mzda 70-90€/deň. Pracuje sa od 11:30 do 21-22 hod. Hľadáme spoľahlivého, ochotného, prispôsobiveho človeka. Ozvi sa na
Hľadáme samostatného kuchára
Dobrý deň, do našej reštaurácie Šrámek v Suchej nad Parnou hľadáme kuchára prípravu ala carte jedál. Práca na TPP, pracuje sa krátky dlhý týždeň od 9 do 22:00, objednávky dob21:30. Nástupný plat 1650€/netto/. Hľadáme samostatného, zodpovedného a najmä tímového človeka na dlhodobú spoluprácu. Na smene dvaja kuchári a pizzer. V prípade spokojnosti sa určite dohodneme. Pre viac info ma kontaktujte na t. č. . Ďakujem.