bazár, predaj, inzercia, predám

Plameniak nafukovacka

Kategória: Ostatné

predam velku nafukovacku plameniaka 200 x 194 cm
Plameniak nafukovacka
Podobné inzeráty
nafukovacka do vody pláž plameniak
Plne funkčná nafukovacka 140x136cm
Nafukovací plameniak
Na predaj nafukovačka pre deti do vody
Nafukovaci plameniak
Nafukovacka v tvare plameniaka zn. INTEX 2,18mx2,11mx1,36m Nahradna zaplata sucastou balenia. Je to uplne nove, neodbalene
Akrylový Plameniak v životnej veľkosti
Cena nového 178 € Plameniaky nájdete v súčasnosti všade a sú absolútne trendy, a to aj v Konstsmide. Tu ho môžete obdivovať ako akrylovú figúru v životnej veľkosti. Tento nadčasovo krásny a estetický vták je vyrobený z vysokokvalitného akrylu a zvnútra žiari 96 jantárovo sfarbenými diódami. So svojou veľkosťou 110 centimetrov vyzerá navonok klamlivo reálne. Ideálne sa teda hodí do vašej záhrady alebo na terasu a určite upúta pozornosť. Je však aj absolútnym pútačom pozornosti v interiéri, napríklad v detskej izbe alebo obývačke. Pri pohľade na tohto pôvabného vtáčika sa vám budú lesknúť aj oči. Je vybavený 24V transformátorom odolným voči poveternostným vplyvom a 5 metrov dlhým prívodným vedením, takže ho možno pohodlne umiestniť kdekoľvek a priImitáciaovaní sa mu takmer medze nekladú. Ak chcete držať krok s trendom, zaobstaranie tohto plameniaka v životnej veľkosti do vášho domova je nevyhnutnosťou.
Predám nafukovací skákací Cirkus
Predám nafukovací skákací Cirkus, v rozmeroch 7x7m výška 6m čisto nová nafukovačka , nafúknutá bola 3x. je veľmi ľahká. Samozrejme je k nej aj motor. Pri rýchlom jednaní možná dohoda na cene :)
Best way posteľ
Lehátko Posteľ nafukovačka s vlastnou pumpou. Vhodne na stanovačku na záhradu. Ale aj doma. Zánovné odskúšané. Písať adresu na mail pošlem poštou :)