bazár, predaj, inzercia, predám

Plastove lyžičky

Kategória: Kojenecké potreby

Ahojte ponukam na predaj taketo plastove lyžičky.. V balení je 50ks..cena 0,20 € je za balenie
Plastove lyžičky
Podobné inzeráty
Fľašky avent, chicco, babylove
Fľašky spolu za 5€ ❣️avent umelá 125ml, nepoužitá. ❣️avent umelá 260ml, použitá (chyba kruzok) Dá sa použiť z inej fľašky avent. DArujem použitý (vyvareny) dudel Avent na fľašku č.2. ❣️sklenená babylove 240ml. Super stav. Náhradný krúžok aj vrchnák. ❣️sklenená chicco 250ml. Horný vrchnačik nie je. Je k nej 2x uzáver. Plastový aj silikónový. Super stav. Mam aj nove dudle/cumle mam a nuk Hryzatka oball a lyžičky na jedenie. Vid ďalšie fotky. Dudle spolu 4€ Lyžičky s hryzatka spolu 3€. Pri kúpe všetkého je cena 10€+poštovné. Na dobierku neposielam
Silikonove lyzicky
Vyborne silikonove lyzicky s bambusovou rukovatou. Posluzia nielen na prikrmy, ale aj ako hracka, ci hryzatko. Cena za obe spolu.
Nuk učiaci pohárik, dudlík, lyžičky, retiazka
Predám nový učiaci pohárik, dudlík, lyžičky a retiazku na dudlík značky Nuk. Všetko nové nepoužité. Všetko čo je na foto iba spolu. Cena 10 eur + pošta. NA DOBIERKU NEPOSIELAM.
detska jedalenska sada dinosaurus
predam novu nepouzitu plastovu jedalensku sadu s dinosaurami. obsahuje 1 salku a dva hlboke taniere. pridam k tomu aj 4 nepouzite plastove lyzicky
Odkvapkavac Tescoma Bambini
Predam pouzity,ale uplne zachovaly odkvapkavac na flasky,dudle,lyzicky znacky Tescoma. Je velmi pekny a prakticky. Mam k nemu aj original krabicu.
Twistshake riady rôzne druhy a farby
Twistshake click mat s tanierom veľká €25 biela. Twistshake click mat mini s tanierom €23 biela, čierna, modrá, ružová. Misky/delené taniere 8€/kus. Rôzne farby. Twistshake rôzne netečúce fľaše a poháre na pitie, cena 8€ za kus. Straw cup - fľaša so slamkou. Farby siva, čierna, modrá perleťová, ružová perletova, fialová, biela, béžová perleťová, sivá perleťová. Náhradné slamky, 5€ za balenie 360° učiaci pohar na pitie - biely, sivý, ružový a modrý 8€ Kid cup ružový pohár. 6€ Crawler cup biely. 6€ Náhradné silikónové tesnenie proti vylievaniu 2ks v balení 4,50€ - vhodné pre Kid cup a Crawler cup. Podbradníky €7 za balenie. 2ks v balení - biely a sivý, modrý a zelený. Príbor €7 čierny, sivý, biely, modrý. Lyžičky - balenie 3ks €5 - biele, modré, ružové, sivé, čierne. - balenie 2ks €4 - biele, sivé, čierne, fialové a ružové. Plnitelne kapsičky s lyžičkami a ice pops vrecká 10€ Termosky na jedlo so skladacou lyžičkou, objem 350ml 18€/ kus, farby sivá, ružová, modrá.