bazár, predaj, inzercia, predám

Plastove sudy

Kategória: Záhradná technika

Predam ciste 220litrove plastove sudy z 4mm materialu.Vhodne na dazdovu vodu,kvas a ine. Cena 30e .Vranov
Plastove sudy
Podobné inzeráty
Plastové sudy 30 litrové
Predám plastové súdy s poklopom, obručou a tesnením. Sudy sú ako nové, po jednom použití. Vhodné na vodu,kvas, obilie, granule, stav ako na fotke. Cena za kus 9eur. Iba osobný odber
Plastové 120 l sudy
Predám 4 ks plastové sudy do záhrady, 120 l, výška 75 cm, priemer otvoru 54 cm. Cena za 1 ks 20€, 60€ za všetky. K dispozícii aj 2 vrchnáky po 3€.
Plastové sudy 220l
Dobrý deň ponúkam na predaj plastové sudy iba osobný odber ďakujem pozri aj moje ostatné inzeráty...
Plastove sudy kada becka kvas obili ibc
Predám 220l plastove sudy po jednom pouziti Pouzivane v potravinarstve bola vtom dezinfekcia na preplach trubiek treba preplachnut cistou vodou
30l plastové sudy s vrchnákom-hermeticky uzatváratelné
Predám 30l plastové sudy s hermeticky uzatvárateľným vrchnákom. 1-krát použité- na potravinársky účel. Vhodné na kvas,obilie,vodu... Mám viac kusov. Cena za kus je 9,- euro. Výborná manipulácia aj pre jedného človeka. Ľahko prenosné a skladné. Aktuálne fotky. Len osobný odber. Na SMS nereagujem , prosím volať. Ďakujem.
Plastové sudy
Predám tieto plastové 25 l sudy, alebo bandasky to nazvime,použité, bola v nich nafta, sú vo výbornom stave nepoškodené,len trochu zaprášené, stačí obliať hadicou. Sú 4 kusy, cena za kus je 5 eur,dohoda pri všetkých kusoch,len osobný odber, sms nie prosím. Viď aj iné moje inzeráty.