bazár, predaj, inzercia, predám

plasty a kolesá na minibike a prednú vidlicu

Kategória: Veterány

plasty a kolesá na minibike a prednú vidlicu osoby odber
plasty a kolesá na minibike a prednú vidlicu
Podobné inzeráty
Predám prednú vidlicu na Jawa perák Zbrojovka
Predám prednú vidlicu na Jawu perák Zbrojovka prípadne prvý komunista. Slušný stav na renováciu, jeden tlmič sa hýbe, druhý je zatuhnutý. Spolu s motýlom a podkovou.
Predám,na Manet Tatran S 100.
Predám,na Manet Tatran S 100,prednú vidlicu ráfik je poškodený,brzdový bubon,prednú masku parabola je dobrá.Cena dohodou + poštovné.
Predám prednú masku - Mercedes
predám prednú masku na Mercedes 116, mám v ponuke dvere, predná a zadná kapota, plasty, mnohých iných náhradných dielov, bližšie info tel. ,. košice
Kolesa jawa  16" nové 250/559 a 350/360 + Polbubon
LEN VOLAŤ !!!!! dúfam že viete čítať,ďakujem za pochopenie. Predám 2-nové kolesa 2+2 KOLESA hotove ihneď k odoslaniu kývačka + panelka veľkosť 16"kvalitný český ráfik 1,9kg výrobca TÝNEC,nerezové špice,nové ložiska,vycentrované pevná cena 168/eur-za kus. Ak by ste mal niekdo záujem,po poslani vašeho samostatného stredu-bubnu vám koleso-a spravím.Na 125-350 panelka,kývačka 16,18,19-ky ake potrebujete. Dám vám nový ráfik,nerezové alebo chromované špice na tie si berem zálohu sú o polovičku drahšie a nové ložiska,pretočím brzdovú dosadaciu plochu velkosť kolies 16,18 a 19 cena za kus na 125-175 od 155-185- záleží na šírke ráfku a 250-350-168/eur + poštovné za odoslanie z Prahy 12/eur. Bubon si dajte rozleštiť,alebo vám ho spravím já s doplatkom za kus 15/eur,leštenie neni započítané v cene hotového kolesa.Polbubon montujem iba chromove špice a stred kolesa si musíte dodať hotový cena kolesa 233/eur. V prípade LEN VÁŽNEHO záujmu mi zavolajte.nepíšte mi emaily ani sms nebudem na ne reagovať,nemám čas ďakujem.Ak máte záujem tak nečakajte všetky diely stále zdražuju tak ceny idu stále hore,kdo váha platí viac !!!
jawa čz 175 356
Predám jawa Čz 175 356. Motorka je momentálne nepojazdna treba dať spínaciu skrinku a mala by ísť. K moto pridám aj ďalšie diely ako originál prednú vidlicu s parabolou a svetlom taktiež podsedlove plechy a riaditka. Cena 800 plus menšia dohoda v prípade záujmu ma kontaktujte do správy alebo na email.
Predám predná vidlica na Jawa 23 mustang
Predám prednú vidlicu na Jawa 23 mustang, je z najstaršieho typu so samostatnými držiakmi svetla. Funkčná- tlmí. Cena vcelku 55€, bez držiakov svetla 45€. V prípade záujmu je v dohľadnej dobe možnosť doviezť po trase Myjava- Vrbové- Piešťany- Hlohovec- Trnava- Senec