bazár, predaj, inzercia, predám

platena taska Elvis Presley

Kategória: Zberateľstvo

platena taska Elvis Presley - 3 €,
platena taska Elvis Presley
Podobné inzeráty
Elvis Presley
Časopis Elvis P. Dovezeno okolo 80 let z NSR. Top stav
LP, long play, veľké platne, vinyl
ABBA – Björn, Benny, Agnetha & Frida Charles Aznavour Bachs Orgelwerke auf Silbermann orgeln. Johannes Schäfer an der Silbermann-orgel der Petrikirche zu Freiberg Johny Cash - Folson prison blues, sunday morning coming down, if i were carpenter, Frankie´s man, Johny – daddy sand bas Tschaikowski – Capriccio italien op.45, Francesca da Rimini op.32 Collegium Musicum – Konvergencie Toto Cutugno – Innamorata, innamorato, innamorati Joe Dassin Karel Gott 1974 Pavol Hammel a Prúdy – Prúdy 1966-1975 (dve platne, z toho jedna so škrkancom) Václav Hybš a jeho hosté Darina Laščiaková Letní déšť Mireille Mathieu – An einem Sonntag in Avignon Martha & Tena – Dál než slunce vstává Music by Yevgen Doga frm the film „The gypsy camp disappears in the skies“ Lásko prokletá – Hana Hegerová zpívá texty Pavla Kopty (mierne poškriabaná, bez vrchného obalu) Operette a go go. Vogelhändler. Bettelstudent. Zigeunerbaron. Fledermaus. Gasparone Pupo – Cieli azzurri Felix Slováček – Ladislav Štaidl a jeho orchestr Bedřich Smetana – Má vlast Elvis Presley – Pure gold Warren Schatz Verdi – Ballet Music. I vespri siciliani (Sicilské nešpory), Aida Zlatý slávik 73 Z klenotnice ľudovej hudby. Slovenské vianočné ľudové koledy, vinšovačky a hry 13. album Suprahonu Komunikujte prosím iba mailom.
Certifikovaná vstupenka Michael Jackson, stará 31 rokov
Vstupenka pobudla v USA od septembra 2022 do júna 2023. V California, v spoločnosti PSA, ktorá certifikovala originalitu vstupenky. Raritné je aj to, že vo februári 2023 prišla späť na SVK, kde pobudla týždeň vo FedExe, ktorý sa neunúval nájsť ma, a vstupenku poslali späť do Californie :-). Odkiaľ dorazila a dostala sa konečne ku mne v júni 2023 :-). Ide o raritnú, 31 ročnú vstupenku na koncert Michaela Jacksona v Bremach. V roku 1992 sa zúčastnilo koncertu 45.000 ľudí. Ak by si každý návštevník nechal dodnes túto vstupenku, bolo by ich dnes maximálne cca 45.000 kusov. Vieme, že všetci si vstupenky nenechali...a ich počet, dodnes zachovaných, môže byť veľmi nízke číslo. Druhý dôvod, prečo bude o takéto ojedinele zberateľské predmety Michaela Jacksona záujem, je pripravovaný film na rok 2024. Očakáva sa dopyt aj od ľudí, ktorí Michaela uvidia, spoznajú, prvý krát práve vo filme . Poznáme ošiaľ okolo Bohemian Rhapsody, Rocketman, Elvis, The Dirt... Podľa zaujmu o tento prvý kus, viem pridať ďalšie kusy, s vyšším PSA grade, až po Grade 6.
plátená vojenská kapsa
nepoužitá, cena 10 euro plus poštovné.
Plátená vojenská brašna malá -retro
Predám plátenú malú vojenskú brašňu používanú v Československej ľudovej armáde v 70 rokoch minulého storočia. Výrobca KOZAK, Made in Czechoslovakia. Veľmi zachovalá. Pre zberateľov militárií, milovníkov vojenskej histórie... V prípade akýchkoľvek otázok najlepšie zavolajte, SMS nie. Inzerát platí až do zmazania.. ...
Predám model 1:18 - americký FORD SPORTSMAN 1946 - Yat Ming
Predám kovový plne otvárací model v mierke 1:18 - americký FORD SPORTSMAN 1946 od výrobcu Yat Ming sérii Road Signature. Súčasťou modelu je aj 24K pozlátená zberateľská minca(!) a odnímateľná plátená strecha. Farba modelu - žltá. Model je nový, s originál boxom, nevystavovaný, bez poškodení a stôp po prachu. Cena 69 Eur. Packeta/Zásielkovňa nie je problém. Pozrite aj moje ďaľšie inzeráty.