bazár, predaj, inzercia, predám

Platformove vsuvky

Kategória: Topánky, obuv

Predam platformove vsuvky, velkost 40, dreveny opatok , kozene
Platformove vsuvky
Podobné inzeráty
Sexi topánky veľ. 41
Lodičky s výšivkou sú naozaj luxusné, pôvodná cena cez 100,- libier, ponúkam za 35,- €, sú nové nenosené. Telové sandálky raz obuté ako nové, tiež z Anglicka, ponúkam za 17,- €, hodia sa k akúmukoľvek outfitu. Priehladnéé sexi vsuvky raz obuté ako nové, neskutočne predlžia nôžku a ani ich nevidieť, z Anglicka, pôvodná cena vysoká, ponúkam za 22,- €. Sivé vsuvky sú raz obuté ako nové, z Anglicka, ponúkam za 15,- €. Bodkovaké lodičky z pravej kože zn. Baťa, raz obuté ako nové, PC 80,- €, ja ponúkam za 20,- € Telové vsuvky s retiazkou ktorá sa dá odopnúť, nové nenosené, ponúkam za 15,- €. Vyrezávané biele lodičky Baťa z pravej kože, limitovaný kúsok, sú dokonal=, PC cez 100,- €, ponúkam za 20,- €. Červené sandálky raz obuté, z Anglicka, naozaj ako nové, ponúkam za 17,- €. Topánky sú všetkko veľkosť 41 aj sedia, podpätky 10 cm, len tie telové vsuvky s retiazkou merajú 9 cm. Ak si vyberiete dvoje, platí sa jedno poštovné, pri 3 ks poštovné hradím ja.
Dámske členkové platformové šnurovacie topánky, veľk.38
Ponúkam na ďalšie využitie dámske členkové platformové šnurovacie topánky, veľk.38. Vhodné do suchej jesene a jari. Vrchný materiál je textil. Farba je čisto čierna (odlesk svetla na foto ju skresľuje) Bude si treba vložiť novú tenkú vnútornú topánkovú vložku.
dámske platformové sandále
dámske platformové sandále, číslo 37, nie nový tovar, cena je bez poštovného, pozrite si aj ostatnú moju ponuku.
dámske elegantné platformové sandále
dámske elegantné platformové sandále, champagne farebnosť, strieborná platforma a opätok, číslo 37, cena je bez poštovného, nie nový tovar, pozrite si aj ostatnú moju ponuku.
Platformové lodičky
Predám platformové saténovo matné lodičky, velkost 39,sadnu aj na 40, dovezene z USA
Dámske čierne platformové tenisky Adidas, veľ. 37
Ste ten typ ženy, ktorá sa len do športového neobliečie? Potom tieto tenisky na platforme sú ako stvorené pre Vás! Športový dizajn doplnený o platformu dodá outfitu potrebnú dávku ženskosti. Čierne platformové tenisky Adidas VÝŠKA PODPÄTKU 7 CM KLASIFIKÁCIA MÓDNA OBUV Veľkosť 37, vnútorná dĺžka 23 cm, málo nosené.