bazár, predaj, inzercia, predám

Play doh zubár

Kategória: Hračky

Predám play doh zubár.
Play doh zubár
Podobné inzeráty
Predám novú, zabalenú sadu Play-Doh Ovečka-PREDANÉ-
Vypestujte krásnu vlnu Play-Doh s touto veselou elektronickú ovečkou! Otočte jej chvostom, aby jej vyrástlo rúno, potom otočte hlavou a ovečka urobí smiešnu tvár a bude vydávať smiešne ovčie zvuky. Ovečky môžu vytvoriť 2 rôzne vlnené vzory. Môžu byť roztomilými ovečkami pre pestovanie vlny Play-Doh alebo nosiť svetre a čiapky vyrobené pomocou 2 formičiek. Ostrihajte nožnicami a začnite znova!
Hračky Play-doh
Ponúkam na predaj hračky značky Play-doh bez modelovacej hmoty. Je to zubár a hasičská stanica. Po jedinom dieťati. Zachovalý stav. Možnosť osobného odberu v Bratislave. Pri výbere viac druhov ponúkaného tovaru Vám vieme predať lacnejšie.
Play doh
Predám novú nerozbalenu plastelínu Play doh, veľryba. Pridam formičky na plastelínu
Play-Doh kolotoč a náradie na plastelínu - cena za všetko
Predám rôzne sady na plastelínu: Play-Doh kolotoč, vykrajovačky (písmenka a zvieratká) a iné nástroje (valčeky, formičky, nožnice, krájače, lyžičky). Osobne odovzdám v Bratislave, prípadne poštou.
Play-Doh balenie 24 ks téglikov-predané-
Toto veľké balenie 24 kelímkov modelovacej hmoty Play-Doh v klasických farbách, znamená nekonečný rad kreatívnych možností! Malé detské rúčky môžu váľať, točiť a tvarovať túto farebnú modelínu do akejkoľvek formy. Perfektné pre hranie s kamarátmi a na párty. Cena: 10€
Play-doh zmrzlinovac
Predam play doh zmrzlinovac 2 pohare 4 farebne kornutky