bazár, predaj, inzercia, predám

PLAYMOBIL 5457 - Výbeh pre poníkov + pony koč

Kategória: Hračky

Predám PLAYMOBIL 5457 - Výbeh pre poníkov + pony koč.
Pozri aj moje iné inzeráty s playmobilom. K dispozícií je to, čo je vidieť na fotkách. Drobné časti môžu chýbať.

Osobný odber v BA alebo posielam poštou podľa cenníka SP.
PLAYMOBIL 5457 - Výbeh pre poníkov + pony koč
Podobné inzeráty
My Little Pony
Dcera sa zbavuje svojej zbierky. Predá množstvo poníkov. 3 plyšové, 5ks väčších ponikov vydava zvuky, svieti a 1 chodiaci, množstvo menších, ktorých hrivy už síce zažili lepšie časy , ale nenáročného milovníka poníkov My Little Pony ešte určite potešia. Plus zopár najmenších postavičiek. Môžeme urobiť videá spievajucich ponikov a chodiaceho na požiadanie. Modrý svietiaci poník uz je predaný
My Little Pony
My Little Pony zbierka koníkov. My Little Pony auto kabriolet pre pony bábiky. My Little Pony bábika spievajúca Pinkie Pie má na nohe flak.Funguje. Všetko hrané čiže známky hrania tomá. Na foto dolu pribalík k zbierke 5 koníkov.Tie treba vyčistiť a učesať a oba veľké koníky funguju spievaju a svietia. Cena je uvedená bez poštovneho ta bude ako balík na poštu za 3,90 eur pripadne osobný odber. Cena za všetko 20 eur. """""PREDAJ LEN SPOLU"""""""" Balíčky zasielam po prijatí platby na účet, na dobierku neposielam prípadne osobný odber v PD.Recenzie mám. Kontakt email volať len pri osobnom odbere.
Playmobil 6669 Aquapark s tobogánmi
Ponúkam na predaj Playmobil 6669.Sada obsahuje všetky časti (dôkladne skontrolované), vrátane návodu a krabice. Aktuálna cena na webe je okolo 50 euro.
Playmobil 6670 Vodné ihrisko
Ponúkam na predaj Playmobil 6670.Sada obsahuje všetky časti (dôkladne skontrolované), vrátane návodu a krabice. Aktuálna cena na webe je okolo 30 euro.
Playmobil 6672 Obchod s občerstvením
Ponúkam na predaj Playmobil 6672.Sada obsahuje všetky časti, vrátane návodu a krabice. Aktuálna cena na webe je okolo 25 euro.
Playmobil 9272 inaugurační párty
Ponúkam na predaj Playmobil 9272.Sada obsahuje všetky časti (dôkladne skontrolované), vrátane návodu a krabice. Aktuálna cena na webe je okolo 30 euro.