bazár, predaj, inzercia, predám

Plecniak pre slečny

Kategória: Kabelky

Predám krásny menší plecniak pre slečny. Top stav,ako nový.
Plecniak pre slečny
Podobné inzeráty
Dámsky plecniak a strieborné náušnice
Predám praktický dámský plecniak aj kabelka v jednom.rozmery:32x33cm.cena:16€.2xvnútorné vrecká na telefón.Jedno večšie vrecko na zips.Vela úložného priestiru.Strieborné dámské náušnice s bielími zirkónmi.cena:20€.(za pár).
Tašky
1€ Plecniak 3€
Ručne maľovaný batoh/plecniak/ruksak "Pes"
Originálny, ručne maľovaný ruksak je mnou maľovaný profesionálnymi farbami. Hlavné, ozdobné uzatváranie zlatej farby je na zips. Vo vnútri na jednej strane podšívky je väčšia a menšia otvorené priehradka. Na druhej stane je väčšia priehradka na zips. Vzadu je praktická priehradka uzatvárateľná na zips. Ruksak sa dá nosiť v ruke i na chrbáte. NOVÝ! Veľkosť: šírka cca 31,5 cm, výška 36 cm
Dámska kabelka listová modrá
Vkusná modrá kabelka pre všetky slečny i dámy, ktoré sa bez príručnej kabelky nezaobídu v žiadnej chvíli. Ak práve nechcete nosiť veľkú kabelu a potrebujete si schovať to najpotrebnejšie, určite vám táto listová kabelka dobre poslúži a zároveň dodá trendy imidž. - materiál: kvalitné mäkká eko koža - 1 priehradka (vo vnútri kabelky vrecko na zips) - pás je možné schovať v kabelke a kabelku tak nosiť aj do ruky - rozmery: 27 x 19 cm - rozmer pásu - nastaviteľný - 68 - 135 cm Poštovné nie je v cene
Originál PRADA čierna Saffiano Duo taška cez plece s blokom
Zdravíčko, mám na predaj túto originál PRADA tašku. AKO NOVÁ, vzatá max 5x Je k nej komplet balenie ako na fotke vrátane bloku Pôvodná cena: 2100Eur Pre Vás teraz za: 1290Eur (prípadná DOHODA ešte možná) Preferujem osobný odber (BA), aby ste si daný produkt mohli pozrieť a vyskúšať, ale nie je problém zaslať aj na dobierku (EXPRESS KURIÉR ZDARMA) Pre viac info alebo foto ma neváhajte kontaktovať mailom alebo telefonicky. Snažím sa odpovedať do 1hod. Pozrite si aj ďalšie moje inzeráty pre viacej značkových vecí za super ceny :)
Elliss kabelka 3 v 1 + rucky navyse
Kupil som manzelke, ale netrafil som jej styl. Kabelka je uplne nova, nenosena. Tento romanticky set, je vlastne sada kabeliek, da sa vymenit podla nalady, vnutro, obal alebo rucky. Set obsahuje: 1 × Základ veľká kabelka ELISS - BABY RUZOVA 1 × Návlek na veľký základ kabelky ELISS N08 1 × Rúčky pre veľký a malý základ kabelky ELISS R016 1 × Vnútro pre veľký základ kabelky ELISS V009 + NAVYSE: 1 x Rúčky pre veľký a malý základ kabelky ELISS R014 AKTUALNA PREDAJNA CENA KOMPLET SETU na internete JE viac ako 100 EUR. PREFERUJEM OSOBNY ODBER, pripadne poslem (postou, Packeta), po uhrade zalohy podla dohody. K cene bude pripocitane postovne s poistenim.