bazár, predaj, inzercia, predám

Plexi na motorku

Kategória: Náhradné diely

Predám nový plexištít (puig) na motorku vhodný na naháč, chopper alebo na rôznu prestavbu motorky. Plexi je doplnené aj o úchyty na prednú vidlu je k nemu krabica a ochranná fólia.
Plexi na motorku
Podobné inzeráty
Plexi chopper univerzál, doprava ZDARMA
4 druhy plexi na choppery: - Univerzální plexi štít chopper 45x40 cm čirý - Univerzální plexi štít chopper 45x40 cm kouřový - Univerzální plexi štít chopper 48x43 cm kouřový - Univerzální plexi štít chopper 48x43 cm čirý KVALITNÍ PROVEDENÍ V EVROPSKÉ KVALITĚ!!! Doprava na dobírku ZDARMA.
Plexi štít honda cbr 600 1000 rr
Predám nové plexi štít na motorku honda cbr 600 RR, 1000 RR, ročník 05-06 nové nepoužité. Kvalitná značka MRA, KBA 90512 Dymové, racing. Cena nového 94 euro Moja cena 40 euro Motorku som predal plexi ostalo
Univerzalny deflektor na plexi, veterný štít Adventure
Univerzálny veterný štít deflektor sa montuje bez deštruktívneho zásahu na pôvodné plexi motocykla. Drží pevne bez pohnutia. Za roky používania sa neuvoľnil a ani pri páde. Je ho možné namontovať na akýkoľvek motocykel. Veterný štít odráža prúd vzduchu nad jazdca čo zabezpečuje zvýšenú komfort jazdy a zníženie hluku v prilbe. Jeho konštrukcia umožňuje dodatočné nastavenie sklonu bez použitia náradia, teda si ho viete počas výletov prispôsobiť poveternostným podmienkam. Balík zasielam hneď po vzájomnej dohode. V cene je už zahrnutá dobierka. Plexi, veterný štit, veterný deflektor, windshield. Vhodný na enduro, adventure, cestovné enduro. Rozmery: Dĺžka: 260mm Výška: 123mm Hrúbka: 4mm Farby: 1)Transparentná - priehľadné 2)Dymové Odskúšané na Honda Xl 700 Transalp, Bmw F 800 GS, Yamaha XTZ 1200 tenere a Suzuki DL 650 Vstrom 1000 Triumph Tiger.
NOVÉ Sportovní plexi Fabbri Honda CBR 600RR (03-05) LEVNĚ
Prodám nové, nepoužité sportovní plexi na Hondu CBR600RR (03-05). Plexi je od Italského výrobce Fabbri. Původní cena 2tis. Nyní cena podstatně nižší. Na ceně se určitě dohodneme. Více info na e-mailu.
Ochranne sklo - Plexi stit PUIG urban liberty piaggio
Predam plexi stit na skuter Piaggio Liberty 125s resp ostatne modely. Jednoducha montaz cez spatne zrkadla. Balenie obsahuje vsetky diely potrebne pre montaz. Plexi stit v zadymenej verzii. Vyrobene z pevneho 3mm polykarbonatu. Odolne a certifikovane na EU cesty.
Honda Hornet CB600F “Plexi”
Dobrý deň predám štýlové plexi no horneta, kupované zo Španielska z firmy Replicas Motofibra sídliacej v barcelone, je to také ani nie plexi ale taká štýlová zmena výzoru horneta, je ku nemu aj návod na inštaláciu, mňa stálo 50€ plus poštovné ktoré bolo z ESP min 10€.