bazár, predaj, inzercia, predám

Plne funkčné benzínové kombi s novou STK a EK len za 34€/mes

Kategória: Škoda

► Akontácia 0€ ◄
► Splátka 34€ ◄

✅ Na splátky už od 0% akontácie ✅

✔️ Minimálny vek 18 rokov
✔️ Zamestnaný alebo živnostník minimálne 3 mesiace
✔️ S.R.O. minimálne 6 mesiacov
✔️ Dôchodca do veku 76 rokov
✔️ Aj na opatrovateľský príspevok alebo materskú dovolenku

Predám Škodu Fabiu combi, aj na splátky, bez odstupného / bez akontácie a so splátkou od 34€, prípadne je možný aj predaj v hotovosti, prvá evid. 8/2004, benzín, plne funkčná a na svoj vek zachovalá, vizuálne aj motoricky v celkom schopnom stave, spoľahlivé, nedávno kompletne vyservisované + úplne nová STK a EK, platné 2 roky). Odstupné/akontácia 0,-EUR, splátky sa dajú nastaviť ľubovolne v rozsahu 12-96 mesiacov. Prípadne možný predaj aj v hotovosti.

Príklad kalkulácie splátok:
odstupné / akontácia / 1.platba: 0€ +
12x 178,67€ / 24x 95,45€ / 36x 67,88 € / 48x 54,23€ / 60x 46,14€ / 72x 40,83 € / 84x 37,10€ / 96x 34,37€.
Pri vyššej 1.platbe/akontácii/odstupnom budú splátky pochopiteľne nižšie.
Predčasné splatenie je možné kedykoľvek a je bez poplatkov a bez úrokov (vracia sa vtedy len alikvotná časť požičiavanej sumy).

+ NOVINKA: splácanie tohto vozidla je možné aj pre záujemcov, ktorí majú záznam v niektorom z registrov, pričom vôbec nie je potrebné dokladovať aktuálny príjem a ani mať 2 doklady, avšak len pri špeciálne upravenom bezúročnom splátkovom kalendári s akontáciou od 75%.

V prípade vážneho záujmu prosím zavolať, na SMS a e-maily nestíham reagovať.

Tel.kontakt: O94O 333 466

Pre prípadné zaslanie e-mailu prosím použite kolonku ""Kontaktovať inzerenta"", ktorú vidíte hneď pod inzerátom.
Plne funkčné benzínové kombi s novou STK a EK len za 34€/mes
Podobné inzeráty
Škoda Fabia kombi "FACELIFT", 1.4TDi, 59kW, 2005, nová STK
!!! NOVÁ STK + EMISIA platnosť DO 02/2025 !!! Škoda Fabia kombi 1.4Tdi 59kW Ide o novší model - Facelift... - motor: 1.4TDi (5l/100kM) - ŠPZ, ČR doklady, STK, emisie - manuálna prevodovka 5 rýchlostná - r.v.2005 nový model - FACELIFT - ABS - servoriadenie - model - kombi - stereo veľké autorádio - "digitál" - šedá metalíza - NOVÁ STK + EMISIA DO 02/2025 STK robená 02/2023 nová !!! - tónované sklá - zadné sklo vyhrievané - klasické rezervo (nie iba dojazdové) - delená zadná sedačka - airbagy - polohový nastavitelný volant - čipový kľúč original ŠKODA - štýlové kryty kolies - pokrievky - letné pneu: BARUM BRAVURIS - malá spotreba, jazdí pekne - nové čapy atď. Urobený celkový SERVIS PRED STK. - roleta batožinového priestoru - interiér O.K. viď.fota - prejdené original 278t.km (nestočené) Auto nikdy nemalo ťažné zariadenie. Nikdy nič neťahalo - nie je tzv.uťahané. Jazdí sklvelo. Malá spotreba. Prahy + lemy O.K. (viď. fota). PRAHY + LEMY BEZ KORÓZIE !!! Skvelá cena iba 1.000.- Euro FACELIFT. Odber po dohovore kedykoľvek osobne ČR. Okamžite jazdíte. Prevod + evidenčnú kontrolu zariadim za Vás osobne. + vývozní značky pro přepravu na SK. EKOdaň sa neplatí !!! Predaj od súkromnej osoby. Súkromná osoba. Riadna kúpna zmluva + záznam o techn. stave. Písomná garancia pôvodu a že vozidlo nie je zastavené v zmluve. Fér rokovania podmienkou. Volajte - píšte 7/24 non - stop mobil: +420/ 604669720 email: ovonelnet@ Červený odraz na fote je od druhého vozidla, ktoré parkovalo pri fotení vedľa. Nejde o zlý lak, a pod. Môžeme Vám zariadiť doživotný servis. Prezujeme vyvážame pneu - kolesá OA. Autobazáre a špekulanti nevolajte. Ďakujem.
Vana do kufra Škoda Octavia II, kombi, BOOT- PROFI CODURA
Predam dva roky pouzivana, na Skodu Octaviu kombi II , auto predane ostalo, vo velmi dobrom stave, ak by mal niekto zaujem. Je robena na objednavku presne na octaviu kombi II, upevnenie nalepovacie suche zipsy. su tam dva zipsy na sklapanie zadnych sedadiel. Nova stoji 150EUR , moja cena 100EUR uz s dorucenim .
ŠKODA FABIA II KOMBI, 1,4 TDI - NIZKA SPOTREBA, NOVA STK/EK
Predám peknú, zachovalú a udržiavanú Škoda FABIA II KOMBI - 1,4 TDI. Auto je spoľahlivé a má veľmi nízku spotrebu. O auto bolo vždy riadne starané po stránke servisu. TECHNICKÉ ÚDAJE: r.v.: 2008, 1422cm3, 59kW (80PS), Generácia vozidla: II 5J, P, M5, Diesel, Euro 4, 5 dv., (5-miestne), 294.000 km SPOTREBA VOZIDLA (L/100KM): V meste: 5.5, mimo mesta: 3,8, kombinovaná: 4,5 BEZPEČNOST:... 
Airbag 4X, Posilňovač riad., ABS, MSR, Isofix... KOMFORT: Rádio OSTATNÉ: Nová batéria, po servisnej prehliadke, ťažné zariadenie, STK a EK platná do 01/2023 POZNÁMKY: Auto bolo pravidelné servisované. Jedná sa o veľmi spoľahlivé auto ako po motorickej tak po technickej stránke, nenáročné na servis (oproti 1, 6 TDi). Predávam ho kôli výmene vozového parku.V cene zahrnuté kozmetické nedostatky. !!!NIKDY NEBOLO BÚRANÉ ANI LAKOVANÉ - PÔVODNÝ STAV!!! PLATBA MOŽNÁ AJ V BTC #Škoda; #Fabia; #nízka spotreba; #super stav; #Fabia kombi
Škoda Superb combi III 2,0TDi 140kw 4x4 DSG
✔️Hľadáš auto, ktoré ti umožní vyrážať na dobrodružné výlety a zároveň ťa bude sprevádzať štýlovým dojmom na každom kroku? ✔️ŠKODA Superb 3 kombi je práve tou správnou voľbou pre teba! S jej 2.0TDi motorom s výkonom 140 kW (190 konských síl) a pohonom 4x4 ťa nezradí ani na najnáročnejších cestách. A s jej servisnou históriou a nájazdom 198 000 km, ktorá ju sprevádza, budeš mať istotu, že si kúpiš auto, na ktoré sa môžeš spoľahnúť. Ale to nie je všetko, čo ŠKODA Superb 3 kombi ponúka! Je vybavená aj automatickou prevodovkou DSG - A6, čo znamená, že ti umožní plynulé a rýchle zrýchlenie bez námahy. Ako bonus k tomu pridaj elegantnú hnedú metalízu, ktorá vynikne na každom parkovisku a budeš mať auto, ktoré vzbudí pozornosť✔️ Rozhodol som sa predať svoju ŠKODU Superb 3 kombi, ale len s tými vecami, ktoré by iné autá závideli. Preto z celej výbavy vyberám iba tie najzaujímavejšie prvky: ▶️ Nezávislé kurenie a chladenie Webasto, ktoré môžete ovládať na diaľku a nastaviť si ho podľa svojich potrieb. ▶️ Adaptívny tempomat, ktorý sa dokáže prispôsobiť rýchlosti pred sebou jazdiacich vozidiel. ▶️ Ťažné zariadenie s vyššou nosnosťou, takže bez problémov ťaháte karaván alebo veľký vozík. ▶️ F1 radenie pod volantom, takže sa budete cítiť ako skutočný pretekár. ▶️ LED svetlomety s dynamickým natáčaním a inteligentným svietením, ktoré vyrezáva objekty a zaisťuje vám lepší výhľad pri jazde do zákrut. ▶️ Kvalitný zvukový systém od CANTON, ktorý vám poskytne skvelý zvukový zážitok. ▶️ Adaptívne tlmiče DCC, ktoré zabezpečujú pohodlnú a hladkú jazdu bez nárazov. ▶️ Nový zabezpečovací systém ZEDER, ktorý chráni vaše auto pred zlodejmi. ▶️ Dynamické bočné smerovky, ktoré vás privítajú pri otvorení dverí a zlepšia vašu viditeľnosť pri zmene smeru jazdy. ⭐ Posledný servis: ⭐ ✅️ Komplet predná naprava - nová ✅️ Predné aj zadné brzdy - kotúče aj platničky. ✅️ 4x nové letné pneumatiky R19 ✅️ 4x nové zimné pneumatiky R19 Toto auto je pre mňa osobným výtvorom, ktorý som upravoval pre seba. Preto je v perfektnom stave a pripravené pre nového majiteľa. Žiadne nutné investície, len čistá radosť z jazdy. STK a EK platné do 9.2024, takže nemusíte mať žiadne starosti a diaľničná známka platná až do 6.10.2023. Zimné pneumatiky s rozmerom 235/40 R19 na krásnych elektronoch značky Mercedes. Cena nie je pevná, rad sa dohodnem priamo po obhliadke a skúšobnej jazde. Som si istý, že vás toto auto zaujme.
►►ŠKODA YETI 2,0 TDI CR - 4x4, 81 kW, TOP STAV ◄◄
Nabízíme k prodeji velmi praktický, spolehlivý a nenáročný automobil Škoda Yeti vybavenou spolehlivým 4 válcovým naftovým motorem Common Rail. Vozidlo s novou STK je bez dalších investic připraven na cesty! ZÁKLADNÍ ÚDAJE O VOZU: • Objem motoru: 2,0 TDI • Palivo: Motorová nafta • Splňuje normu Euro 5 • Uvedeno do provozu: 2010 • Stav tachometru: 141.000 Km • HISTORIE VOZU: • Po 1. majiteli • Nehavarovaný • Doložený původ (viz výhody nákupu u nás) • Nekuřácký • Bez koroze či poškození VÝBĚR Z VÝBAVY VOZU: • Počet míst k sezení: 5 • Převodovka: Manuální ( 6 st. ) • Airbag (10x) • ABS, ASR, ESP • Dálkové centrální zamykání • Palubní počítač • Posilovač řízení • Klimatizace • Parkovací čidla • Panoramatická střecha • Elektrické ovládání oken • MAXIDOT • Tažné zařízení …a mnoho dalšího! ► Možnost prohlídky vozu Vaším mechanikem ► Prohlídka a rezervace vozu po předchozí domluvě - VOLEJTE PŘEDEM ► S vozidlem možno IHNED odjet ► Vozidlo k prohlednutí v Otrokovicích u Zlína ► Volejte ☎ 774 93 94 95 ( možno i WhatsApp) VÝHODY NÁKUPU U AUTA CARMORAVIA • Kupujete vozidlo, kde Vám jako jediní poskytujeme automaticky šestiměsíční záruku (více informací s ohledem na konkrétní vozidlo) • Možnost prohlídky Vaším mechanikem, nebo nezávislým autorizovaným servisem • Kupujete vůz s historií prověřenou spol. CEBIA (obdržíte osvědčení) • Nabízíme možnost dopojištění plné záruky až na 3 roky spol. DEFEND • Kupujete vůz bez nutnosti dalších investic. • Kupujete vůz s novou STK s platností 2 roky. • Neplatíte náklady na přepis vozu. V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat na níže uvedeném čísle. Chcete více fotek? Napiště nebo zavolejte, rádi Vám je zašleme. Pokud již máte vybráno vozidlo, domluvte si prosím telefonicky termín prohlídky a s vozidlem můžete ihned odjet. Pojištění a veškeré formality vyřídíme za Vás. Prohlídky je možno domluvit i na sobotu či neděli! Cena vozidla k jednání! Po dohodě možnost prohlídky po Whatss up!!
Kúpim auto s novou STK, do 1000€ Senica a okolie 100km
Kúpim auto s novou STK do 1000€, Senica a okolie 100km