bazár, predaj, inzercia, predám

Plnenie klimatizacii osobné,nakladné,hybridy a traktory

Kategória: Príslušenstvo

Ponúkam plnenie auto klimatizácii, detekciu úniku chladiva : UV Metodov , Dusíkovou metódov, oprava vymena hadíc klimatizácie, pretesnenie hadíc. Dezinfekciu interiéru Ozónom.

Ceny sú individuálne zaleží od množstva chladiva v systéme.
Pre presnejšie zistenie ceny do správy uvedte : Rv. Model, motor , kw . Prípade kto vie stačí množstvo Gramov chladiva.
Plnenie klimatizacii osobné,nakladné,hybridy a traktory
Podobné inzeráty
Plnenie ,servis, dezinfekcia klimatizácie, tepovanie..
Ponúkam servis klimatizacií, plnenie, dezinfekcia, čistenie, tepovanie interieru a čistenie ozónom. Plnenie: podľa použitého chladiva. (Odsatia starého chladiva ,filtrovanie, vakuovanie, test tesnosti , doplnenie nového chladiva s olejom) 30-50eur. Dezinfekcia: čistenie výparníka, čistenie rozvodu vzduchu, 25-35eur. Tepovanie: tepovanie interieru od 45eur. ( cena je orientacna, bližšia cena po dohode na mieste podla stavu a požiadaviek) Komplet: Tepovanie, plnenie, dezinfekcia, 100eur.- pre osobne vozidla. Na kazdú prácu používame najkvalitnejšie produkty ktoré trh ponúka.
Plnenie klimatixacie
Plnenie klimatizácií osobné a nákladné automobily Nitra.kontakt .
Predám chladivo plnenie klimatizácie 134a
Predám chladivo na plnenie klimatizácie 134a. Chladivo 12 kg. Volajte NON-STOP aj cez víkend. AUTOKLIMATIZÁCIA PLNENIE AUTOKLIMA CHLADIVO 134a Po dohode DOVEZIEM celé SLOVENSKO.
ZINNZGREEN Nabíjací kábel typu pre elektrické auto
ZINNZGREEN Nabíjací kábel typu 2 22 kW & 32 A pre elektromobily a hybridy 5 m, trojfázový nabíjací kábel typu 2 až typu 2 IP54 vodotesný a prachotesný, TÜV, nabíjací kábel pre elektrické auto pre Wallbox s taškou Nabíjací kábel ZINNZGREEN je perfektný nabíjací kábel EV pre váš elektromobil alebo hybridné vozidlo. Ide o nabíjací kábel typu 2 s maximálnym výkonom 22 kW a dĺžkou 5m. Trojfázový nabíjací kábel má certifikáciu IP54 a ochranu TÜV. Nabíjací kábel typu 2 spĺňa najvyššie bezpečnostné štandardy a zaručuje vám rýchle a bezpečné nabíjanie vášho vozidla. Nabíjací kábel je vyrobený z vysoko kvalitného TPU, vďaka čomu je odolný proti oderu, oleju, chemikáliám a opotrebovaniu. Postriebrené vysoko výkonné kontakty umožňujú dobrú elektrickú vodivosť a odolnosť proti oxidácii pri vysokých teplotách. Rukoväť je o 25% menšia, takže kábel je ľahší a menší ako bežné káble.
wallbox 22KW
predam wallbox 22kw novy nepouzity vhodny na plug in hybridy cena noveho 1200e .toyota lexus.
Odpudzovač KUN, Hlodavcov a Mačiek
Ponúkam na predaj ultrazvukový a Svetelný Odpudzovač KUN, Hlodavcov a Mačiek Vysoká účinnosť odskúšané už 7 rokov na Nemeckom trhu Produkt vyrobený v Nemecku Odpudzovač sa vyznačuje vysokou účinnosťou čo je dosiahnuté prerušovanim zvukových a svetelných impulsov ktoré menia svoju intenzitu!! Odpudzovač je ideálny na všetky typy automobilov ako aj na Nákladné automobily a motocykle kvôli vysokému rozhraniu Napätia napájania od 5 do 30 VOLTOV!!! ODPUDZOVAČ ma nízky odber energie 0,005 Ampera!!! Veľmi ľahké napojenie Odpudzovač sa napája dvomi káblami červený Plus pol čierny Mínus pol Odpudzovač je vybavený Poistkov v prípade vypnutia sa jednoducho vytiahne Poistka! Montáž a umiestnenie Odpudzovača do motorového priestoru vyhýbať sa výfukovim potrubia a striekajucej vode! Odpudzovač je chránený proti prepolovaniu! Záruka 2 roky! Cena 37€! Pozor v prípade Škody spôsobené Kunamy, Hlodavcany, Mačkamy sú výnimky na plnenie škody Poisťovňamy ak vozidlo nebolo vybavené Ochranou proti týmto ŠKODCAMI!!!